Go Back   Android Forums > Android Phones > Huawei Mercury

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old May 8th, 2012, 10:05 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2012
Location: Anywhere but there
Posts: 2
 
Device(s): Huawei Mercury
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Battery Problems

Ok,

I was on the phone with CS because my phone was not downloading MMS pictures, videos, etc. CS told me to remove my battery while the phone was on and that would clear all malfunctions, or supposed to. They said, and I quote, "Remove the battery, reinstall, reboot, and give us a call back." I did said procedure, after reinstalling the battery....wait just wait....I reinstalled the battery and went to reboot the phone.......


NOTHING IS FRIGGIN HAPPENING!!!!!!.

The battery had 98% battery life....now its acting like theres nothing there. I also hooked it up to a charger....NOTHING!!!!!! Has anyone had this problem before? i have never, in my life, had this happen to any phone before so i am confused. I am about to head to cricket and find out WTF is going on. Will keep you all posted as this exciting story develops.

MercuryBOB is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old May 8th, 2012, 03:37 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Gmash's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: neither Here nor There
Gender: Male
Posts: 5,325
 
Device(s): Samsung Galaxy S3, Huawei Mercury (stock/rooted), Huawei Ascend (CM7 2.3.5 @710mhz)
Carrier: Cricket

Thanks: 2,116
Thanked 1,442 Times in 1,101 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by MercuryBOB View Post
Ok,

I was on the phone with CS because my phone was not downloading MMS pictures, videos, etc. CS told me to remove my battery while the phone was on and that would clear all malfunctions, or supposed to. They said, and I quote, "Remove the battery, reinstall, reboot, and give us a call back." I did said procedure, after reinstalling the battery....wait just wait....I reinstalled the battery and went to reboot the phone.......


NOTHING IS FRIGGIN HAPPENING!!!!!!.

The battery had 98% battery life....now its acting like theres nothing there. I also hooked it up to a charger....NOTHING!!!!!! Has anyone had this problem before? i have never, in my life, had this happen to any phone before so i am confused. I am about to head to cricket and find out WTF is going on. Will keep you all posted as this exciting story develops.
Welcome to the forums! I haven't heard of this exact problem, but a lot of people are having problems with MMS since the Muve music update. Pulling the battery will only fix it temporarily, if at all, anyway. Good luck with Cricket, and let us know how things turn out.
__________________
"Machete don't text"
Gmash is offline  
Reply With Quote
Old May 8th, 2012, 05:18 PM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2012
Location: Anywhere but there
Posts: 2
 
Device(s): Huawei Mercury
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Turns out, My phone had just taken a dump. Only had the phone for 5 months and it quit working. Just did a warranty exchange and everything is fine. Although my data signal is jumping around and sometimes it'll say that I'm roaming when im at work. And then sometimes it'll drop down to 1x then after about 10 minutes it'll jump back up to 3G. The guy at Cricket said it has something to do with Huawei and that even his does it.

But anyway, crisis averted.

MercuryBOB is offline  
Reply With Quote
Old May 8th, 2012, 08:52 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Gmash's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: neither Here nor There
Gender: Male
Posts: 5,325
 
Device(s): Samsung Galaxy S3, Huawei Mercury (stock/rooted), Huawei Ascend (CM7 2.3.5 @710mhz)
Carrier: Cricket

Thanks: 2,116
Thanked 1,442 Times in 1,101 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by MercuryBOB View Post
Turns out, My phone had just taken a dump. Only had the phone for 5 months and it quit working. Just did a warranty exchange and everything is fine. Although my data signal is jumping around and sometimes it'll say that I'm roaming when im at work. And then sometimes it'll drop down to 1x then after about 10 minutes it'll jump back up to 3G. The guy at Cricket said it has something to do with Huawei and that even his does it.

But anyway, crisis averted.

Cool. Glad to hear Cricket didn't give you a hassle about exchanging it. Still seems strange that it crapped out right when you did the battery pull. I think the Muve ROM is temperamental lol.
Gmash is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Huawei Mercury
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:11 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.