Go Back   Android Forums > Android Forums Community > Introductions
Introductions Meet the team, and tell us a little about yourself... This introductions section is NOT for support questions!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 24th, 2011, 08:25 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ussd code running

Hi wonder if anyone can help me please,I have the samsung galaxy s with the latest software and I'm trying to use it in my car via the car/phone bluetooth. The phone is compatable with the car and its been paired/connected.When I try to voice dial via the car I am getting a message on my phone screen saying "USSD CODE RUNNING followed my a connection problem or invalid MMI code. I have searched for the solution to this problem with no luck. Can someone please please help. Thanks

Advertisements
julieef is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old October 24th, 2011, 10:11 AM   #2 (permalink)
Moderati ergo sum
 
lunatic59's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Pennsylvania
Posts: 25,112
 
Device(s): Galaxy Note 10.1 (2014), Nexus 4, Galaxy S II, Captivate, Nexus 1, Nook Color, Asus Transformer T-1
Carrier: AT&T

Thanks: 8,446
Thanked 13,424 Times in 7,346 Posts
Default

Welcome to Android Forums, Julie!

I remember that there was (is) a problem with some of the Galaxy S phones and voice dialing via Bluetooth. Which model have you got? They've split the forums because of the minor hardware differences each carrier's model has.
__________________
_
If the information is useful, Like the post, if the person was helpful, Thank the member.
RULES: Lest we forget | This part of signature intentionally left blank.
_________________________________________________

No Ivory-Billed Woodpeckers were harmed in the composition of this message.
lunatic59 is offline  
Reply With Quote
Old October 24th, 2011, 10:22 AM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi thanks for your reply not sure what you mean by which model have I got sorry not used these forums before,do you mean phone model if you do its the 1st samsung galaxy s,if you mean the model of the car its a Ford Fiesta not sure if you would know the car as i think your from the usa. But any help you can offer would be great.
Thanks Julie
julieef is offline  
Reply With Quote
Old October 24th, 2011, 10:30 AM   #4 (permalink)
Moderati ergo sum
 
lunatic59's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Pennsylvania
Posts: 25,112
 
Device(s): Galaxy Note 10.1 (2014), Nexus 4, Galaxy S II, Captivate, Nexus 1, Nook Color, Asus Transformer T-1
Carrier: AT&T

Thanks: 8,446
Thanked 13,424 Times in 7,346 Posts
Default

I was actually referring to the model of phone since the Galaxy S line has had some problems with Bluetooth and voice dialing in general. I found some information on those errors and certain characters being included in the dialing string. symbols like "#" and "$" can cause the line to disconnect and returning the error you stated.

You might want to check with other users in Samsung Galaxy S - Android Forums and see if they are familiar with the issue. Good Luck!
lunatic59 is offline  
Reply With Quote
Old October 24th, 2011, 10:35 AM   #5 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok thanks for your help.
julieef is offline  
Reply With Quote
Old October 30th, 2011, 09:07 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Facing same problem before.
Try all the suggestion as until I bought new H.phone.

Then found the solution.

Remove any 'blacklist call' application
or
In the 'blacklist call' ...find the 'Call confirm' (unthick 'Call confirm).
nape is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nape For This Useful Post:
lunatic59 (October 30th, 2011)
Old January 3rd, 2012, 01:35 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cry still searching

Quote:
Originally Posted by julieef View Post
Hi wonder if anyone can help me please,I have the samsung galaxy s with the latest software and I'm trying to use it in my car via the car/phone bluetooth. The phone is compatable with the car and its been paired/connected.When I try to voice dial via the car I am getting a message on my phone screen saying "USSD CODE RUNNING followed my a connection problem or invalid MMI code. I have searched for the solution to this problem with no luck. Can someone please please help. Thanks
Had you find the answer? I have the same problem here in Peru because we dial mmi codes for comunicatting as a simple number (e.g. #345434). I have a galaxy sII android 2.3.4. These numbers belong corporate network just for calling with cheap costs.
Regards.
marianogut is offline  
Reply With Quote
Old March 3rd, 2012, 08:50 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hi
with galexy 5 i've same pb
i hate it!
arnam is offline  
Reply With Quote
Old March 3rd, 2012, 12:28 PM   #9 (permalink)
Moderator
 
olbriar's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Land of Oz
Posts: 14,133
 
Device(s): HTC M8 Retired Rezound Retired Incredible
Carrier: Verizon

Thanks: 5,120
Thanked 5,459 Times in 3,242 Posts
Default

Welcome to Android Forums.
Currently we have a new thread in our social area where existing members are paying
tribute to the new people that have just joined Android Forums. This is something
the regular users thought up to give you some idea how the group truly welcomes you to these forums. I encourage you to check out the thread and say hello. We are really glad that you joined these forums. Here is a link to that thread:
A N D R O I D - F O R U M S: Welcome All Newbies! It's the First Annual Newbie Appreciation Week!!
olbriar is online now  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Forums Community > Introductions

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:10 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.