Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC Legend > Legend - Support and Troubleshooting

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old June 10th, 2010, 03:00 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Martin L's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: London UK
Posts: 86
 
Device(s): HTC Legend
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default 3G/2G Wifi toggling issues

I've only just noticed an issue that after disconnecting from wifi my phone doesn't automatically go back to 3G/2G.
I have to turn the wifi back on and when it can't find one only then does it decide to connect to 3G/2G.
Didn't have this issue before and I'm thinking the latest update (1.31.405.5) has something to do with it.

Anybody else having similar issues?
BTW I'm on the vodafone UK network.

Advertisements
Martin L is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 10th, 2010, 01:03 PM   #2 (permalink)
NX3
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 68
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Since that update I find toggling 3G on and off will cause the phone after a few times to stop connecting. It will report HSDPA but you can't do anything, the H symbol won't appear in the top status bar. Reboot is the only fix.

Vodafone UK, firmware 1.31.405.5
NX3 is offline  
Reply With Quote
Old June 10th, 2010, 05:10 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 31
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

I have the same problem although hadn't figured out any connection with the update. I thought it might be something to do with juice defender but the update may.indeed be the cause.
rgke is offline  
Reply With Quote
Old June 12th, 2010, 02:42 AM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 23
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I've been having all kinds of grief since the last update.
When people call me now it they say it sounds like they are talking to a robot, so I have to call them back.
I've tested many times and calls are going straight to voicemail when the phone is in front of me.
I constantly get that annoying mobile connecting sound when the phone is on 3g, which is now draining the battery really fast.
I've had to switch the phone to GSM only for now, I'm gona try a factory reset.
Im on O2 uk btw.
OObatz is offline  
Reply With Quote
Old June 17th, 2010, 01:52 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 9
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have the same problem, but once i restart the phone, things work back the way they should.
p0is0n87 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC Legend > Legend - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:02 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.