Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Optimus (GT540)

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 26th, 2010, 10:48 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cry 2.1 ... "Sorry! Process system is not responding"

first let me say i tried to search around the forum & net for similar problem with solution but i found none...ok i'll give you many details as i can

once i turn on my phone LG logo & Android logo shows ok,then instead of homescreen i get black background & msg "Sorry! Process system is not responding" with options FC / wait like this

tapa.tk/mu/56220286-42fd-bdef.jpg

... what ever i choose background is black & phone wont respond...if i hold power off i get menu but cant turn it off as it resets itself & starts all over again.

here's what i tried... factory reset...aint helping, re-flash to 2.1 V20A_00 EuropeOpen ROM same thing.

also in KDZ i tried CS_EMERGENCY & EMERGENCY ... none helps as i get same error...but in log file i noticed something weird

************************************************** **

13:32:28 : Launching SW update
13:32:28 : Unpacking KDZ
13:32:29 : KDZ file extraced
13:32:30 : Files were extracted.
13:32:30 : LGMobileDL Load.
13:32:30 : Port = -1
13:32:30 : Connecting to phone
13:32:40 : Check Phone mode = 1
13:32:58 : Phone type check.......
13:33:02 : LGMobileDL.DLL Loading....
13:33:02 : _SetAuthMark Fail
13:33:02 : AuthMark░ˇ ┴ĄČ«Č¸ Phoneżˇ Write Áă┴÷ ľĘľŇ˝Ŕ┤Ď┤Ů!
13:33:02 : _SetAuthMark Fail
13:33:02 : LoadCDMAPhoneData() Error
13:33:02 : _DetachDLL Call
13:33:02 : _DetachDLL Call End
13:33:02 : Param : Path = C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\DZ_GT540AT-00-V20a-APP-XX-OCT-05-2010+0.dz
13:33:02 : Param : moduleDir =
13:33:02 : Param : waitTime = 0
13:33:02 : Param : UsbHighSpeed = 1
13:33:02 : Param : PhoneMode = 1
13:33:02 : Param : BinVersion = V20A_00
13:33:02 : Param : AuthMark = 0
13:33:02 : Call fn_StartUpgrade
13:33:08 : Smart : wParam = 3, lParam = 0
13:33:08 : Smart : wParam = 205, lParam = 0
13:33:10 : Smart : wParam = 205, lParam = 1
13:33:12 : Smart : wParam = 205, lParam = 2
13:33:13 : Smart : wParam = 205, lParam = 3
13:33:15 : Smart : wParam = 205, lParam = 4
13:33:17 : Smart : wParam = 205, lParam = 5
13:33:19 : Smart : wParam = 205, lParam = 6
13:33:20 : Smart : wParam = 205, lParam = 7
13:33:21 : Smart : wParam = 205, lParam = 0
13:33:22 : Smart : wParam = 205, lParam = 0
13:33:22 : Smart : wParam = 205, lParam = 0
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 1
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 2
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 3
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 4
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 5
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 6
13:33:24 : Smart : wParam = 5, lParam = 0
13:33:25 : Smart : wParam = 205, lParam = 0
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 1
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 2
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 3
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 4
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 5
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 6
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 7
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 8
13:33:28 : Smart : wParam = 205, lParam = 9
13:33:28 : Smart : wParam = 205, lParam = 10
13:33:28 : Smart : wParam = 205, lParam = 11
13:33:28 : Smart : wParam = 205, lParam = 12
...
13:35:59 : Smart : wParam = 205, lParam = 215
13:52:41 : Smart : wParam = 100, lParam = 6
13:52:41 : Step : Upgrade Error error code = 6
13:52:41 : ResetStartInfo() Call
13:52:41 : _DetachDLL Call
13:52:41 : _DetachDLL Call End
13:52:41 : FreeLibrary Call
13:52:41 : FreeLibrary Call End
13:52:41 : ResetStartInfo() Call End
13:52:42 : ===FINISHED===
13:53:54 : OnModelDllMsg(OnMsgFromModelDll3GQCT_PDA) delete m_pLGCyonUpdate

************************************************** **
i bolded whats bugging me...i dont think it should be like that,fail thing.
also i pluged on usb back of pc,so i didnt use front ones...

i didnt had many apps on phone maybe 2-3 out of standard ones, and those were working fine for 2-3 weeks,before this error phone was out of battery so i charged it while off...once i turned it on my problem starts.

so any idea or suggestion would be nice,ty very much for your time & answer

Advertisements
splycho is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old December 26th, 2010, 12:30 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Planet Earth
Posts: 539
 
Device(s): LG GT540F Optimus - CyanogenMod 7/Android 2.3.4 - v2.0 RC0
Carrier: Not Provided

Thanks: 5
Thanked 169 Times in 96 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by splycho View Post
first let me say i tried to search around the forum & net for similar problem with solution but i found none...ok i'll give you many details as i can

once i turn on my phone LG logo & Android logo shows ok,then instead of homescreen i get black background & msg "Sorry! Process system is not responding" with options FC / wait like this

tapa.tk/mu/56220286-42fd-bdef.jpg

... what ever i choose background is black & phone wont respond...if i hold power off i get menu but cant turn it off as it resets itself & starts all over again.

here's what i tried... factory reset...aint helping, re-flash to 2.1 V20A_00 EuropeOpen ROM same thing.

also in KDZ i tried CS_EMERGENCY & EMERGENCY ... none helps as i get same error...but in log file i noticed something weird

************************************************** **

13:32:28 : Launching SW update
13:32:28 : Unpacking KDZ
13:32:29 : KDZ file extraced
13:32:30 : Files were extracted.
13:32:30 : LGMobileDL Load.
13:32:30 : Port = -1
13:32:30 : Connecting to phone
13:32:40 : Check Phone mode = 1
13:32:58 : Phone type check.......
13:33:02 : LGMobileDL.DLL Loading....
13:33:02 : _SetAuthMark Fail
13:33:02 : AuthMark░ˇ ┴ĄČ«Č¸ Phoneżˇ Write Áă┴÷ ľĘľŇ˝Ŕ┤Ď┤Ů!
13:33:02 : _SetAuthMark Fail
13:33:02 : LoadCDMAPhoneData() Error
13:33:02 : _DetachDLL Call
13:33:02 : _DetachDLL Call End
13:33:02 : Param : Path = C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\DZ_GT540AT-00-V20a-APP-XX-OCT-05-2010+0.dz
13:33:02 : Param : moduleDir =
13:33:02 : Param : waitTime = 0
13:33:02 : Param : UsbHighSpeed = 1
13:33:02 : Param : PhoneMode = 1
13:33:02 : Param : BinVersion = V20A_00
13:33:02 : Param : AuthMark = 0
13:33:02 : Call fn_StartUpgrade
13:33:08 : Smart : wParam = 3, lParam = 0
13:33:08 : Smart : wParam = 205, lParam = 0
13:33:10 : Smart : wParam = 205, lParam = 1
13:33:12 : Smart : wParam = 205, lParam = 2
13:33:13 : Smart : wParam = 205, lParam = 3
13:33:15 : Smart : wParam = 205, lParam = 4
13:33:17 : Smart : wParam = 205, lParam = 5
13:33:19 : Smart : wParam = 205, lParam = 6
13:33:20 : Smart : wParam = 205, lParam = 7
13:33:21 : Smart : wParam = 205, lParam = 0
13:33:22 : Smart : wParam = 205, lParam = 0
13:33:22 : Smart : wParam = 205, lParam = 0
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 1
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 2
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 3
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 4
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 5
13:33:24 : Smart : wParam = 205, lParam = 6
13:33:24 : Smart : wParam = 5, lParam = 0
13:33:25 : Smart : wParam = 205, lParam = 0
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 1
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 2
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 3
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 4
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 5
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 6
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 7
13:33:27 : Smart : wParam = 205, lParam = 8
13:33:28 : Smart : wParam = 205, lParam = 9
13:33:28 : Smart : wParam = 205, lParam = 10
13:33:28 : Smart : wParam = 205, lParam = 11
13:33:28 : Smart : wParam = 205, lParam = 12
...
13:35:59 : Smart : wParam = 205, lParam = 215
13:52:41 : Smart : wParam = 100, lParam = 6
13:52:41 : Step : Upgrade Error error code = 6
13:52:41 : ResetStartInfo() Call
13:52:41 : _DetachDLL Call
13:52:41 : _DetachDLL Call End
13:52:41 : FreeLibrary Call
13:52:41 : FreeLibrary Call End
13:52:41 : ResetStartInfo() Call End
13:52:42 : ===FINISHED===
13:53:54 : OnModelDllMsg(OnMsgFromModelDll3GQCT_PDA) delete m_pLGCyonUpdate

************************************************** **
i bolded whats bugging me...i dont think it should be like that,fail thing.
also i pluged on usb back of pc,so i didnt use front ones...

i didnt had many apps on phone maybe 2-3 out of standard ones, and those were working fine for 2-3 weeks,before this error phone was out of battery so i charged it while off...once i turned it on my problem starts.

so any idea or suggestion would be nice,ty very much for your time & answer
Do a hard reset.. Shut it down. Now, power it up by pressing Volume up + HOME + SEARCH buttons for 5 secs... Hope it helps...
Nirob is offline  
Reply With Quote
Old December 26th, 2010, 01:17 PM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Nirob View Post
Do a hard reset.. Shut it down. Now, power it up by pressing Volume up + HOME + SEARCH buttons for 5 secs... Hope it helps...
it wont power up by pressing VoUp + H + S while its turned off... and i did that while its "on" i get same error as before,basicly nothing has changed
splycho is offline  
Reply With Quote
Old December 27th, 2010, 12:09 AM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Planet Earth
Posts: 539
 
Device(s): LG GT540F Optimus - CyanogenMod 7/Android 2.3.4 - v2.0 RC0
Carrier: Not Provided

Thanks: 5
Thanked 169 Times in 96 Posts
Default

Hold it for sometime instead of 5secs, See what happens.. It should force reset...

If it fails then Flash your phone normally, SELECTING ''DIAG'', no 'emergency' or 'cs_emergency'...
Nirob is offline  
Reply With Quote
Old December 27th, 2010, 05:04 AM   #5 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Nirob View Post
Hold it for sometime instead of 5secs, See what happens.. It should force reset...

If it fails then Flash your phone normally, SELECTING ''DIAG'', no 'emergency' or 'cs_emergency'...
phone is at service, seems like its fried or something as it wont power up no matter what you do...dunno reason for this as i could normally power it up & go all the way to homescreen,but now we'll see in ~10 days what will happen

thnx for info's ppl
splycho is offline  
Reply With Quote
Reply

LG Optimus
Current Rating:
Rate this Phone:

The LG Optimus is LG's second addition to the Android world. Rockin' Android 1.6, a 3 megapixel camera, and a 3" touchscreen, the LG Optimus is a good choice for someone looking for a low end Android device. ... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Optimus (GT540)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:20 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.