Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Optimus V

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old November 25th, 2012, 11:14 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No sound on video when uploading

I've searched the site on this but it didn't have an answer for the Optimus 5. My videos play perfectly on my phone but when I upload it to my computer there is no sound. How do I fix this?

Advertisements
Dragonomine is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 25th, 2012, 09:56 PM   #2 (permalink)
Junior Member
 
TX-Dennis's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 69
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 16 Times in 16 Posts
Default

You need a codec pack. Install it on your computer, and like magic yo will have sound.

http://fileforum.betanews.com/detail/KLite-Codec-Pack-Standard/1094057842/2

The link is for KLite Codec Pack. It will do the trick. There are others as well.
TX-Dennis is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to TX-Dennis For This Useful Post:
Dragonomine (November 26th, 2012)
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Optimus V
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:46 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.