Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Marquee > Marquee - All Things Root

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

Like Tree1Likes
  • 1 Post By wachoface

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old February 24th, 2012, 12:41 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default wireless tether not working,,heeeelllppppppppppppppppp

ihave the boost mobile lg marquee,,its rooted, and i tried the wireless tether but when it come on it says running with error check log,,and i check it its sayin the ad-hoc settin failed,,i dont even see the tether pop up on my ps3 wifi list,,can some one pls help asap

wonk516 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old February 24th, 2012, 01:11 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Bionic Chronic's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Michigan
Posts: 645
 
Device(s): LG LG855 Marquee (Boost Mobile) -Rooted- CWM v5.0.2.8 - Unleashed Marquee v3.2.1 1.3GHz OCK w/ UV -
Carrier: Not Provided

Thanks: 93
Thanked 158 Times in 119 Posts
Bionic.Chronic420
Default

Hey there.. I also have the LG Marquee from Boost Mobile. I used the Wireless Tether for Root Users: https://market.android.com/details?id=android.tether
I also check my log and has under "Setting ad-hoc mode" failed, with everything else ok. Though it still shows under my laptop WiFi and I am able to connect.
Bionic Chronic is offline  
Last edited by Bionic Chronic; February 24th, 2012 at 01:33 PM.
Reply With Quote
Old February 25th, 2012, 06:47 PM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

still aint working for me,,its not even showing up on my comp,,no wifi signal at all..
wonk516 is offline  
Reply With Quote
Old March 1st, 2012, 03:31 AM   #4 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Southern California
Gender: Male
Posts: 6,681
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,674
Thanked 2,715 Times in 1,834 Posts
Default

Here's a list of the Wireless Tether for Root beta's . I would start w/ the first and work my way down until you find on that works . No guarantee but it won't hurt 2 try .

Downloads - android-wifi-tether - Wireless Tether for Root Users - Google Project Hosting


One more thing , some will work as Ad-Hoc and others will work as true wifi . I use the beta 11 and both work on my Prevail .
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old March 1st, 2012, 04:24 PM   #5 (permalink)
Senior Member
 
Bionic Chronic's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Michigan
Posts: 645
 
Device(s): LG LG855 Marquee (Boost Mobile) -Rooted- CWM v5.0.2.8 - Unleashed Marquee v3.2.1 1.3GHz OCK w/ UV -
Carrier: Not Provided

Thanks: 93
Thanked 158 Times in 119 Posts
Bionic.Chronic420
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by wetbiker7 View Post
Here's a list of the Wireless Tether for Root beta's . I would start w/ the first and work my way down until you find on that works . No guarantee but it won't hurt 2 try .

Downloads - android-wifi-tether - Wireless Tether for Root Users - Google Project Hosting


One more thing , some will work as Ad-Hoc and others will work as true wifi . I use the beta 11 and both work on my Prevail .

Thanks for the info. i had the 2.7 version and updated it to the 3 beta 11. I didn't have an issue on 2.7 other than the ad-hoc setting failed. Still the same on beta 11. Though they both still worked for me. I pretty sure ad-hoc is not needed to still admit the WiFi signal.
Bionic Chronic is offline  
Reply With Quote
Old March 2nd, 2012, 12:35 AM   #6 (permalink)
Senior Member
 
Bionic Chronic's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Michigan
Posts: 645
 
Device(s): LG LG855 Marquee (Boost Mobile) -Rooted- CWM v5.0.2.8 - Unleashed Marquee v3.2.1 1.3GHz OCK w/ UV -
Carrier: Not Provided

Thanks: 93
Thanked 158 Times in 119 Posts
Bionic.Chronic420
Default

A mod can delete this post had an idea but it was incorrect.
Bionic Chronic is offline  
Last edited by Bionic Chronic; March 2nd, 2012 at 12:38 AM. Reason: Bad Idea..
Reply With Quote
Old March 7th, 2012, 11:39 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i got my Marquee tethered to my tablet. works quite well and i have detailed instructions on my blog but cant post links yet. but will when i am allowed. but it IS possible to tether my tablet to the Marquee!

happy to answer questions here if i know the answers ;oD
kaioskorner is offline  
Reply With Quote
Old March 8th, 2012, 12:37 AM   #8 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Chaparral, NM
Posts: 146
 
Device(s): OG DROID BUGLESS BEAST, HTC THUNDERBOLT, GINGERITIES 3D, LG MARQUEE CTMOD3.6.8 HYPER2.0
Carrier: Not Provided

Thanks: 24
Thanked 12 Times in 12 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by wetbiker7 View Post
Here's a list of the Wireless Tether for Root beta's . I would start w/ the first and work my way down until you find on that works . No guarantee but it won't hurt 2 try .

Downloads - android-wifi-tether - Wireless Tether for Root Users - Google Project Hosting


One more thing , some will work as Ad-Hoc and others will work as true wifi . I use the beta 11 and both work on my Prevail .
so are you able to connect other android devices and a ps3 to the marquee since i know that android devices and ps3s dont connect to ad-hoc signals or is the marquee able to produce a true wifi signal
cjreyes666 is offline  
Reply With Quote
Old March 8th, 2012, 02:34 AM   #9 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Chaparral, NM
Posts: 146
 
Device(s): OG DROID BUGLESS BEAST, HTC THUNDERBOLT, GINGERITIES 3D, LG MARQUEE CTMOD3.6.8 HYPER2.0
Carrier: Not Provided

Thanks: 24
Thanked 12 Times in 12 Posts
Default

Never mind made it work
cjreyes666 is offline  
Reply With Quote
Old June 12th, 2012, 01:16 PM   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
 
Device(s): Boost LG Marquee w/ CTmod 3.6.5, hyper kernel, hc theme. Lepan tc970 w/ CM7.
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Footmouth Hotspot Connects But Won't Work!!!

I have a Boost Marquee. I have it rooted with ctmod and the Unleashed kernal OCing to 1.3 ghz. I figured out the whole "LG hidden menu>settings>data settings>NAI>no" thing to make the wifi hotspot work, but... it won't f***king work and it's real frustrating. It will show up on other devices and they are able to connect to it but those devices aren't able to access the internet. What else is crazy is that all the while, I am able to surf the net on the Marquee. I'm wondering if I somehow accidentally set up an ad hoc network and if so, how in the world do I change it to "infrastructure" mode? I know this thread hasn't been commented on in a minute but I really hope for some good advice. Thanks.
Jay Aristide likes this.
wachoface is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 20th, 2012, 06:15 PM   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: michigan.
Posts: 44
 
Device(s): marquee
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

yeppers same here i go to nai modem settings to no , im able to find my hotspot connect to it but.... i just have no internet access (i tried on laptop) , i am able to get root tethers to work but i would also like to be able to connect to other things besides my laptop, thats what i was thinking changing nai setting would let me do :P
piggypoofoo is offline  
Last edited by piggypoofoo; June 20th, 2012 at 06:21 PM.
Reply With Quote
Old June 21st, 2012, 01:59 AM   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 37
 
Device(s): LG Marquee Boost Mobile (Rooted) CTMod3.6 and zvc OC kernal 1300mhz 1.2
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 10 Times in 2 Posts
Default

If only if there was a way we're it is automatically off every time we reboot without having to go back in that would be awesome.

Oh and also the hotspot only works with 3G not Wi-Fi. So whenever you start your phone for hotspot 3G will only work.
kado2999 is offline  
Last edited by kado2999; June 21st, 2012 at 02:06 AM.
Reply With Quote
Old June 21st, 2012, 03:35 AM   #13 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Southern California
Gender: Male
Posts: 6,681
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,674
Thanked 2,715 Times in 1,834 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kado2999 View Post
If only if there was a way we're it is automatically off every time we reboot without having to go back in that would be awesome.

Oh and also the hotspot only works with 3G not Wi-Fi. So whenever you start your phone for hotspot 3G will only work.

Yeah but not for cable tethering. Wifi works when using an app like Klink for cable tether.
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old June 24th, 2012, 07:59 PM   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 38
 
Device(s): Samsung Galaxy Note 2 on Sprint
Carrier: Not Provided

Thanks: 13
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Hey I also have a boost Marquee running ctmod 3.6.5 with 1.5 hyper kernel same problem wifi signal appears on my computer but it wont acess the internet
zasvier89 is offline  
Reply With Quote
Old June 28th, 2012, 01:40 AM   #15 (permalink)
Junior Member
 
Sax÷n's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 89
 
Device(s): LG LG855 Marquee (Boost Mobile) -Rooted- CWM v5.0.2.8, CTMod 3.6.8 w/Hyper Kernel v2.0
Carrier: Not Provided

Thanks: 64
Thanked 17 Times in 15 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by zasvier89 View Post
Hey I also have a boost Marquee running ctmod 3.6.5 with 1.5 hyper kernel same problem wifi signal appears on my computer but it wont acess the internet
Doesn't work here also and I cannot get wireless tether to work either!!!

I don't understand how this is so split on this phone!!
Going through the post it seems there are as many that can't connect as can?

All the phones I have had even my vintage samsung with their proprietary OS was able to tether...

Very frustrating and disappointing!
Sax÷n is offline  
Last edited by Sax÷n; June 28th, 2012 at 09:29 AM.
Reply With Quote
Old June 30th, 2012, 01:51 AM   #16 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
 
Device(s): Boost LG Marquee w/ CTmod 3.6.5, hyper kernel, hc theme. Lepan tc970 w/ CM7.
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Cool well

Hopefully someone will figure it all out.
wachoface is offline  
Reply With Quote
Old June 30th, 2012, 03:50 AM   #17 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Location: michigan.
Posts: 44
 
Device(s): marquee
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

i dont know where i posted it but i defently got mine working, had to leave it on for a sec then when my computer was trying to connect it kept failing giving me some crap taking longer then usual ..... but then i had a smart idea to diagnose/repair connection while it was trying to connect and it started working. was happy as could be.....,also you might want to go to your marquee connection on your computer right click, click properties hit show characters make sure your network key matches up. . i was also running stock setup for wifi teathering diddent change a thing .. not that it probably matters... but thats how mine worked :P
piggypoofoo is offline  
Last edited by piggypoofoo; June 30th, 2012 at 03:56 AM.
Reply With Quote
Old June 30th, 2012, 02:00 PM   #18 (permalink)
Junior Member
 
Sax÷n's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 89
 
Device(s): LG LG855 Marquee (Boost Mobile) -Rooted- CWM v5.0.2.8, CTMod 3.6.8 w/Hyper Kernel v2.0
Carrier: Not Provided

Thanks: 64
Thanked 17 Times in 15 Posts
Default

Well had various issues with phone so I used my extended warranty at BB and got a new one.
Wireless tether v2.0.7 works now but ctmod built in still just connects to puter local only.
Anyway, the above version worked for me, so ppl that can't get the built-in to work might want to try that.

-=Helpful? Hit Thanks=-
Sax÷n is offline  
Reply With Quote
Old July 1st, 2012, 02:30 AM   #19 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Southern California
Gender: Male
Posts: 6,681
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,674
Thanked 2,715 Times in 1,834 Posts
Default

Just a heads up. If you bars graph on your computer has the yellow icon saying it's not connect, it lies sometimes. Mine always says that I have no Internet connection but it is connected and works fine. Just because your computer says it's not connect doesn't mean that it isn't

The hot spot does that on all of my computers. It'll give the icon says that it has no Internet connect but it actually is connected and works very weii.
wetbiker7 is online now  
Last edited by wetbiker7; July 1st, 2012 at 02:32 AM.
Reply With Quote
Old July 1st, 2012, 11:07 AM   #20 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
 
Device(s): Boost LG Marquee w/ CTmod 3.6.5, hyper kernel, hc theme. Lepan tc970 w/ CM7.
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default 1800charter



I gotta get help somewhere because I'm pretty sure I've tried everything. I just tried "wireless tether" and it connected but still no internet transferred. It does the same as the native CTmod hot spot. I'm definitely getting nothing but adhoc networks. I wish it was some sort of illusion but it's not. I keep thinking it might be a hardware issue but it just doesn't seem to be.
wachoface is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old July 1st, 2012, 11:41 AM   #21 (permalink)
Junior Member
 
Sax÷n's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 89
 
Device(s): LG LG855 Marquee (Boost Mobile) -Rooted- CWM v5.0.2.8, CTMod 3.6.8 w/Hyper Kernel v2.0
Carrier: Not Provided

Thanks: 64
Thanked 17 Times in 15 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by wachoface View Post


I gotta get help somewhere because I'm pretty sure I've tried everything. I just tried "wireless tether" and it connected but still no internet transferred. It does the same as the native CTmod hot spot. I'm definitely getting nothing but adhoc networks. I wish it was some sort of illusion but it's not. I keep thinking it might be a hardware issue but it just doesn't seem to be.
If the browser times out due to local connection, try right clicking on network connection icon and select repair & diagnose and try the various options like reset network controller, renew IP address and such.

Quote:
Originally Posted by wetbiker7 View Post
Just a heads up. If you bars graph on your computer has the yellow icon saying it's not connect, it lies sometimes. Mine always says that I have no Internet connection but it is connected and works fine. Just because your computer says it's not connect doesn't mean that it isn't

The hot spot does that on all of my computers. It'll give the icon says that it has no Internet connect but it actually is connected and works very weii.
I know what your saying biker, that has happened in the past with me on various phones and when you open a browser/page the icon would change and the page would load. I sometimes would have to go through the steps I recommended above to wachoface also but on this phone I just haven't any luck with built-in for some reason.
Sax÷n is offline  
Reply With Quote
Old July 1st, 2012, 12:55 PM   #22 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Southern California
Gender: Male
Posts: 6,681
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,674
Thanked 2,715 Times in 1,834 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Sax÷n View Post
If the browser times out due to local connection, try right clicking on network connection icon and select repair & diagnose and try the various options like reset network controller, renew IP address and such.



I know what your saying biker, that has happened in the past with me on various phones and when you open a browser/page the icon would change and the page would load. I sometimes would have to go through the steps I recommended above to wachoface also but on this phone I just haven't any luck with built-in for some reason.

Mine keeps the no internet connection up all the time but I still have regular internet connection. It does the same thing when I hard tether w/ Kilnk.

One more thing for you guys not getting and internet........ you cannot let your phone go to sleep with out first setting you signal to never turn off.;... either that or get an app like the Stay Awake Widget from the market.
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to wetbiker7 For This Useful Post:
Sax÷n (July 1st, 2012)
Old July 1st, 2012, 04:28 PM   #23 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
 
Device(s): Boost LG Marquee w/ CTmod 3.6.5, hyper kernel, hc theme. Lepan tc970 w/ CM7.
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I haven't actually used my laptop at all but I have tried using a PS3 and various Android devices.
wachoface is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Marquee > Marquee - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:39 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.