Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Marquee > Marquee - All Things Root

Like Tree1Likes
  • 1 Post By 903Tex

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old March 4th, 2012, 05:48 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
BoomBoom53's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Keystone Heights, FL
Gender: Male
Posts: 78
 
Device(s): Samsung Galaxy S III (VM),[ROM][KK 4.4.2, NDC] 100% Stock, Rooted
Carrier: Virgin Mobile

Thanks: 173
Thanked 20 Times in 16 Posts
Default Bricked my marquee trying to install stock recovery img

Need some help trying to bring my LG Marquee (Boost) back.

I used PlayfulGods scrip to install a working CWM Recovery. I was able to install CWM without issue. THEN I had the bright idea of installing the stock recovery img file.

NOW I can no longer boot all the way. Phone stops at the end of the bootanimation and freezes. I can get into stock recovery, but CWM is no longer there.

Any Suggestions would be GREATLY appreciated.
Thanks

Advertisements
BoomBoom53 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 4th, 2012, 05:50 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
lMonsterl's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: U.S.
Posts: 1,313
 
Device(s): | Galaxy SIII-d2spr | CM10 |
Carrier: Not Provided

Thanks: 209
Thanked 603 Times in 310 Posts
Default

Can u adb??
__________________
Like what u see? Hit "Thanks"
------------------
Donations Appreciated! PAYPAL
GitHub
lMonsterl is offline  
Reply With Quote
Old March 4th, 2012, 06:03 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
BoomBoom53's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Keystone Heights, FL
Gender: Male
Posts: 78
 
Device(s): Samsung Galaxy S III (VM),[ROM][KK 4.4.2, NDC] 100% Stock, Rooted
Carrier: Virgin Mobile

Thanks: 173
Thanked 20 Times in 16 Posts
Default

When I run the script stops at "daemon started successfully" and seems to be waiting for phone.
When I ask from command prompt "adb devices" it does not show device
BoomBoom53 is offline  
Reply With Quote
Old March 4th, 2012, 10:38 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
lMonsterl's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: U.S.
Posts: 1,313
 
Device(s): | Galaxy SIII-d2spr | CM10 |
Carrier: Not Provided

Thanks: 209
Thanked 603 Times in 310 Posts
Default

While in recovery?
lMonsterl is offline  
Reply With Quote
Old March 5th, 2012, 06:19 PM   #5 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
BoomBoom53's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Keystone Heights, FL
Gender: Male
Posts: 78
 
Device(s): Samsung Galaxy S III (VM),[ROM][KK 4.4.2, NDC] 100% Stock, Rooted
Carrier: Virgin Mobile

Thanks: 173
Thanked 20 Times in 16 Posts
Default

yes while in stock recovery and when it sits frozen in boot up.
BoomBoom53 is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 06:21 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: USA
Posts: 11
 
Device(s): LG Marquee
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default My LG Marquee is bricked too

I get stuck in an screen with a white box with an yellow arrow coming out of it and the android
Help pleaseeee
and the I got something like this

can't mount system:app/booksphone.apk main 961: copy-path=(null)
finding update package

but then it will go back to the white book with the yellow arrow
kbnito is offline  
Last edited by kbnito; March 6th, 2012 at 06:25 AM.
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 09:07 AM   #7 (permalink)
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Tyler, Texas
Posts: 265
 
Device(s): I lost count
Carrier: Not Provided

Thanks: 34
Thanked 79 Times in 51 Posts
Default

Try this....Boot into stock recovery(if you can) Then do a wipe data and the cache using the stock recovery....Then restart device see if that will get you past the screen!
903Tex is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 09:32 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: USA
Posts: 11
 
Device(s): LG Marquee
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I cant , now I got a new screen , it says Download is in progress . Do not disconnect cable , being like that for the last half an hour
kbnito is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 10:07 AM   #9 (permalink)
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Tyler, Texas
Posts: 265
 
Device(s): I lost count
Carrier: Not Provided

Thanks: 34
Thanked 79 Times in 51 Posts
Default

What did you do EXACTLY to get like this? Did you try to go back to stock recovery?
903Tex is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 10:11 AM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: USA
Posts: 11
 
Device(s): LG Marquee
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tried and I didnt work , then I got the download screen for a for like 10 min until I removed the battery (probably it was not a good idea but I did it anyway) and once I put the battery on again I got back to te screen with the white box and the yellow arrow , I am so freaking out right now , I have not idea what else to do.
Thank you anyway
kbnito is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 6th, 2012, 10:21 AM   #11 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
BoomBoom53's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Keystone Heights, FL
Gender: Male
Posts: 78
 
Device(s): Samsung Galaxy S III (VM),[ROM][KK 4.4.2, NDC] 100% Stock, Rooted
Carrier: Virgin Mobile

Thanks: 173
Thanked 20 Times in 16 Posts
Default

Your just in s/w mode. Take battery out and unplug USB cable.
BoomBoom53 is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 10:23 AM   #12 (permalink)
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Tyler, Texas
Posts: 265
 
Device(s): I lost count
Carrier: Not Provided

Thanks: 34
Thanked 79 Times in 51 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by BoomBoom53 View Post
Your just in s/w mode. Take battery out and unplug USB cable.

Yes he's is but im trying to get him to explain his steps on how he got into there???
903Tex is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 10:37 AM   #13 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: USA
Posts: 11
 
Device(s): LG Marquee
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I root the LG marquee , then I installed Titanium whatever , and then I removed google book , the cell asked me to restart , it did , and that how it got to the white box with the yellow arrow , and it has been like that since yesterday , I press volume + and power on and it restart the cell but it takes me back to the white box.
I dont know if that what you are asking me

If I press the little house button I get smothing like this

E: unknown volume for path [SYSTEM:app/booksphone.apk]
E:can't mount system:app/booksphone.apk main 961: copy-path=(null)
finding update package

but then it will go back to the white book with the yellow arrow
kbnito is offline  
Last edited by kbnito; March 6th, 2012 at 10:46 AM.
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 11:41 AM   #14 (permalink)
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Tyler, Texas
Posts: 265
 
Device(s): I lost count
Carrier: Not Provided

Thanks: 34
Thanked 79 Times in 51 Posts
Default

You may have to wait til theres a way to go back to stock before you will have a working phone again. The fact it can be put into s/w is good, but you need the stock file to flash in s/w mode to get it back working. And for what i know theres no file yet made for the boost marquee. Maybe playfulgod will have a. Tot file for us to flash completely back to stock.
903Tex is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to 903Tex For This Useful Post:
kbnito (March 6th, 2012)
Old March 6th, 2012, 11:45 AM   #15 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: USA
Posts: 11
 
Device(s): LG Marquee
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Guess I have to wait , in the meantime I am buying another LG , bc right now I am offline with the world LOL
Btw how to do you flash it back to stock
kbnito is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 11:59 AM   #16 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
BoomBoom53's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Keystone Heights, FL
Gender: Male
Posts: 78
 
Device(s): Samsung Galaxy S III (VM),[ROM][KK 4.4.2, NDC] 100% Stock, Rooted
Carrier: Virgin Mobile

Thanks: 173
Thanked 20 Times in 16 Posts
Default

To get into s/w download.
With battery out and. USB cable plugged in computer, not phone yet.
Hold ALL buttons down, power + volume up & down, and camer/app Then plug USB in phone .

Accidently done????
BoomBoom53 is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 12:10 PM   #17 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: USA
Posts: 11
 
Device(s): LG Marquee
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

what are you implying
kbnito is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 01:20 PM   #18 (permalink)
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Tyler, Texas
Posts: 265
 
Device(s): I lost count
Carrier: Not Provided

Thanks: 34
Thanked 79 Times in 51 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by BoomBoom53 View Post
To get into s/w download.
With battery out and. USB cable plugged in computer, not phone yet.
Hold ALL buttons down, power + volume up & down, and camer/app Then plug USB in phone .

Accidently done????

Its volume up/G button(camera)/back button/and power button to get into s/w mode
tokes likes this.
903Tex is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2012, 02:25 PM   #19 (permalink)
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Tyler, Texas
Posts: 265
 
Device(s): I lost count
Carrier: Not Provided

Thanks: 34
Thanked 79 Times in 51 Posts
Default

HOW ARE YOU PEOPLE BRICKING USING CWM TOOL????

I just installed the stock recovery and done a factory reset in settings TWICE! And have a 100% working device....

So tell us EXACTLY WHAT YOU DID WHILE INSTALLING STOCK RECOVERY?
903Tex is offline  
Reply With Quote
Old March 11th, 2012, 03:56 AM   #20 (permalink)
Senior Member
 
lMonsterl's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: U.S.
Posts: 1,313
 
Device(s): | Galaxy SIII-d2spr | CM10 |
Carrier: Not Provided

Thanks: 209
Thanked 603 Times in 310 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kbnito View Post
I tried and I didnt work , then I got the download screen for a for like 10 min until I removed the battery (probably it was not a good idea but I did it anyway) and once I put the battery on again I got back to te screen with the white box and the yellow arrow , I am so freaking out right now , I have not idea what else to do.
Thank you anyway
What's your progress on this? I have an idea to help
lMonsterl is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 11th, 2012, 06:34 PM   #21 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
BoomBoom53's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Keystone Heights, FL
Gender: Male
Posts: 78
 
Device(s): Samsung Galaxy S III (VM),[ROM][KK 4.4.2, NDC] 100% Stock, Rooted
Carrier: Virgin Mobile

Thanks: 173
Thanked 20 Times in 16 Posts
Default

I fixed mine by going into the stock recovery menu and resetting user/data, clear cache. By doing that I was able to get by the boot up animation, where it was freezing, and into the New User screen. I skipped all the new user setup questions and got to a blank screen with minimal functions, a REAL MESS. SO I could not put phone into debugging mode. By playing with the side camera button I was able to assign the button to "settings". From there I put phone into debugging.
Then used PlayFulGods AIO to put CWM Recovery on phone. Then put phone into CWM recovery and used CWM to restore phone with a backup I had on sdcard.

NOT a technical answer but that's how I fixed it. I had to play with phone to get debugging on. Would have been easier if I had had an update.zip to flash phone from stock recovery menu.

What caused my phone to be so screwed up was when I tried to use the "stock img" in the AIO files folder with the AIO script.
BoomBoom53 is offline  
Reply With Quote
Old March 20th, 2012, 08:24 PM   #22 (permalink)
AF Contributor
 
kahuama's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Costa Mesa CA
Gender: Male
Posts: 40
 
Device(s): Lg Marquee, Samsung galaxy S2, Asus Transfomer Tf300t
Carrier: Boost Mobile, Ultra Mobile

Thanks: 14
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default hope this will help

Quote:
Originally Posted by lMonsterl View Post
What's your progress on this? I have an idea to help
I been working on cellphones for 7 years and on cdma we have experience that when lg phones says download it means that you erase all the software and the phone is gone, no logos, no boot loader, NOTHING, we use software to install the stock software but there's not PRL, or Logos (verizon etc) try to look for a software that reinstall the boot loader so you can put the stock software back, that is on lg phones, im not saying that this will help the marquee but a least let you know where you are.
kahuama is offline  
Reply With Quote
Old March 20th, 2012, 08:55 PM   #23 (permalink)
Senior Member
 
lMonsterl's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: U.S.
Posts: 1,313
 
Device(s): | Galaxy SIII-d2spr | CM10 |
Carrier: Not Provided

Thanks: 209
Thanked 603 Times in 310 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kahuama View Post
I been working on cellphones for 7 years and on cdma we have experience that when lg phones says download it means that you erase all the software and the phone is gone, no logos, no boot loader, NOTHING, we use software to install the stock software but there's not PRL, or Logos (verizon etc) try to look for a software that reinstall the boot loader so you can put the stock software back, that is on lg phones, im not saying that this will help the marquee but a least let you know where you are.
dude, he already got it working
lMonsterl is offline  
Reply With Quote
Old March 20th, 2012, 09:05 PM   #24 (permalink)
AF Contributor
 
kahuama's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Costa Mesa CA
Gender: Male
Posts: 40
 
Device(s): Lg Marquee, Samsung galaxy S2, Asus Transfomer Tf300t
Carrier: Boost Mobile, Ultra Mobile

Thanks: 14
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by lMonsterl View Post
dude, he already got it working
sorry my bad!!!!!!!!!
kahuama is offline  
Reply With Quote
Old August 20th, 2012, 01:42 PM   #25 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 18
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 8
Thanked 1 Time in 1 Post
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by 903Tex View Post
Its volume up/G button(camera)/back button/and power button to get into s/w mode

MY MAN! It's plugged in and still says download is in progress - do not disconnect cable. THIS IS THE SECOND GD TIME I'VE BRICKED A MARQUEE. I WILL NEVER, EVER USE ROM MANAGER AGAIN. That app has done this TWICE to me now. It's complete BS. Oh well, avoid it in the future I suppose
tokes is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Marquee > Marquee - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:42 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.