Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Marquee > Marquee - All Things Root

Like Tree1Likes
  • 1 Post By gbiggie

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old June 20th, 2012, 04:46 AM   #1 (permalink)
AF Contributor
Thread Author (OP)
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,202
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,897
Thanked 3,213 Times in 2,119 Posts
Default SD card not reading zip files

Hi all. This is the second time that I've encountered this problem. I'll transfer a zip file to my sd card from my PC and them I'll go in to CWM and all of my zip files are not being read. Everything is there but my zip files. Kinda weird because Root Explorer sees them and when I plug in to the computer, it sees them too. CWM just will not pick them up for some reason.

The last time this happened I went ahead and wiped everything and started from scratch including reformatting my card. After I was done everything was back to normal.

I just transferred a zip to my card and it happened again. I've tried a bunch of things but can't get it to read the zip files for some reason. I am in the process of wiping the card and putting everything back on it. Hopefully that will solve my problem. If not I'll do what I did last time and reinstall everything from scratch which sux. lol

Has anyone else had this happen?

What would cause this to happen, something getting corrupted when transferring the zip file?? I don't think that's the problem because the files can be read by Root Explorer and the PC. It's like the problem is within CWM.

Any input would be appreciated. Thx

Advertisements
__________________
Is there a reason you're not rooted yet??
Do the right thing and hit THANKS!
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 20th, 2012, 04:52 AM   #2 (permalink)
La patience et le pardon
 
gbiggie's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Detroit,Michigan
Gender: Male
Posts: 6,903
 
Device(s): Samsung Galaxy S IV
Carrier: T-Mobile

Thanks: 2,638
Thanked 2,690 Times in 1,854 Posts
Default

I had it happen with photos not being seen but never zip files. Unmounting then remounting the sd worked here. How old is the sd card itself Possible cause?
gbiggie is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gbiggie For This Useful Post:
wetbiker7 (June 20th, 2012)
Old June 20th, 2012, 05:03 AM   #3 (permalink)
AF Contributor
Thread Author (OP)
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,202
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,897
Thanked 3,213 Times in 2,119 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gbiggie View Post
I had it happen with photos not being seen but never zip files. Unmounting then remounting the sd worked here. How old is the sd card itself Possible cause?
The card is not that old. Not even a year. I don't think it's a problem w/ the card because it still lets Root Explorer and the PC read the contents.

I just wiped the card and reinstalled everything and it still didn't pick the zips up in CWM. It picks up everything else, music, pics, etc. It's like CWM is messed up and not reading the zips for some reason.
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old June 20th, 2012, 05:49 AM   #4 (permalink)
AF Contributor
Thread Author (OP)
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,202
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,897
Thanked 3,213 Times in 2,119 Posts
Default

OK, I wiped the card again and only put the zip files on it instead of everyting and they are being read in CWM now. I have no freakin' idea why this is happening. It's really weird that they can be read by the PC and Root Explorer and not in CWM.

Oh well, it's fixed now. :-)
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old June 20th, 2012, 05:51 AM   #5 (permalink)
La patience et le pardon
 
gbiggie's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Detroit,Michigan
Gender: Male
Posts: 6,903
 
Device(s): Samsung Galaxy S IV
Carrier: T-Mobile

Thanks: 2,638
Thanked 2,690 Times in 1,854 Posts
Default

These phones have a mind of their own sometimes
At least its fixed though
wetbiker7 likes this.
gbiggie is offline  
Reply With Quote
Old June 20th, 2012, 05:59 AM   #6 (permalink)
AF Contributor
Thread Author (OP)
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,202
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,897
Thanked 3,213 Times in 2,119 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gbiggie View Post
These phones have a mind of their own sometimes
At least its fixed though

LOL..... they do indeed.
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old June 26th, 2012, 09:27 PM   #7 (permalink)
Member
 
k28king1's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: NYC
Gender: Male
Posts: 396
 
Device(s): HTC Wildfire S, Amazon Kindle Fire, LG Marquee, Nexus 7, Kyocera Hydro, HTC One SV
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 227
Thanked 125 Times in 95 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by wetbiker7 View Post
LOL..... they do indeed.
I just had a similar issue. I just decided to reflash the official cwm and everything was working again. These marquee are quite finicky biker. Don't know why but they are. The only thing that keeps me from pile-driving the phone is that BEAUTIFUL DISPLAY!!!.lol. some other phones
Have more pixels but no where near the true color this display shows.
k28king1 is offline  
Reply With Quote
Old June 26th, 2012, 11:31 PM   #8 (permalink)
AF Contributor
Thread Author (OP)
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,202
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,897
Thanked 3,213 Times in 2,119 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by k28king1 View Post
I just had a similar issue. I just decided to reflash the official cwm and everything was working again. These marquee are quite finicky biker. Don't know why but they are. The only thing that keeps me from pile-driving the phone is that BEAUTIFUL DISPLAY!!!.lol. some other phones
Have more pixels but no where near the true color this display shows.
No doubt. I really like the display on this phone. Very nice
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old June 27th, 2012, 07:04 PM   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 33
 
Device(s): LG Marquee CT Mod HK 1300mhz, LG Optimus S thekravens CM9 CAI or TDMs ICS AOSP or AOKP
Carrier: Not Provided

Thanks: 18
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by k28king1 View Post
I just had a similar issue. I just decided to reflash the official cwm and everything was working again. These marquee are quite finicky biker. Don't know why but they are. The only thing that keeps me from pile-driving the phone is that BEAUTIFUL DISPLAY!!!.lol. some other phones
Have more pixels but no where near the true color this display shows.
Where is the official CWM? I must have missed it somewhere. Would love to see cannibal open touch from team hydro's optimus s. The have some awesome Dec work going for that phone. Its about the only thing I miss about my optimus
mkfryan is offline  
Reply With Quote
Old June 27th, 2012, 08:35 PM   #10 (permalink)
Member
 
sik00's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Indiana
Posts: 276
 
Device(s): Sprint Galaxy Nexus\LG Marquee, Galaxy Tab 10.1
Carrier: Not Provided

Thanks: 44
Thanked 135 Times in 74 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mkfryan View Post
Where is the official CWM? I must have missed it somewhere. Would love to see cannibal open touch from team hydro's optimus s. The have some awesome Dec work going for that phone. Its about the only thing I miss about my optimus
You can get the official CWM through ROM Manager on the Play Store now.
sik00 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sik00 For This Useful Post:
mkfryan (June 30th, 2012)
sponsored links
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Marquee > Marquee - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:21 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.