Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Marquee > Marquee - All Things Root

Like Tree7Likes
  • 1 Post By wetbiker7
  • 1 Post By Krasher
  • 1 Post By Bloodawn
  • 1 Post By Krasher
  • 1 Post By wetbiker7
  • 1 Post By Krasher
  • 1 Post By k28king1

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old June 21st, 2012, 05:32 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Still getting lots of lag, even with CTMod and Hyperkernel

Flashed CTMod 3.6.5 with Hyperkernel 1.5 a few weeks ago. At first the phone seemed much snappier, although boot up still took forever (even longer). Installed SetCPU to help with battery life, though didn't see much improvement there.

But over time the phone has gotten laggier and laggier -- even a bit worse than before. A lot of times the dialer lags as much as 30 seconds from pressing a number to call and for the actual call to start. This had never happened before. Uninstalled SetCPU, but no help there.

I also tried flashing another kernel -- the unleashed 3D one, but could not get that to install. The phone was just in booting mode forever. Had to do a battery pull and go into recovery mode.

Any ideas? Most people seem to be reporting much improvement, so I'm a bit disappointed. I was ready to ditch this crappy phone before, and now even more so.

Advertisements
Krasher is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 21st, 2012, 05:37 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Bloodawn's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Illinois
Gender: Male
Posts: 2,176
 
Device(s): Nexus 4
Carrier: T-Mobile

Thanks: 244
Thanked 2,658 Times in 882 Posts
Default

try hyper 1.0

edit: what settings were you using in setcpu? governor and frequency.
__________________
Goo - Github
Bloodawn is offline  
Reply With Quote
Old June 21st, 2012, 05:45 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Will try Hyper 1.

SetCPU: I tried various frequencies, I think mostly 1200 high and 800 low. Didn't really mess with the governor.


Quote:
Originally Posted by Bloodawn View Post
try hyper 1.0

edit: what settings were you using in setcpu? governor and frequency.
Krasher is offline  
Reply With Quote
Old June 21st, 2012, 06:39 PM   #4 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hyper 1 didn't help. Ridiculous lag when trying to make a call. Phone is becoming almost unusable. It worked really nicely when I first flashed the ROM and kernel so not sure what's going on.

I'm wondering if Widgetlocker is the problem. Will disable and see.


Quote:
Originally Posted by Bloodawn View Post
try hyper 1.0

edit: what settings were you using in setcpu? governor and frequency.
Krasher is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 09:55 AM   #5 (permalink)
AF Contributor
 
Capn069's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Georgia
Gender: Male
Posts: 238
 
Device(s): S3, Nexus 7 2013
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 178
Thanked 78 Times in 51 Posts
Default

I gave up on widgetlocker when it lagged my phone out. It is not the only thing making it slow however. My phone will start lagging and slowing down about every two weeks and I will reflash Ctmod and Kernal and everything picks back up. I would try that and see if that helps.
Capn069 is online now  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 10:07 AM   #6 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oy, that doesn't sound like fun. What's your strategy for recovering your apps and data?




Quote:
Originally Posted by Capn069 View Post
I gave up on widgetlocker when it lagged my phone out. It is not the only thing making it slow however. My phone will start lagging and slowing down about every two weeks and I will reflash Ctmod and Kernal and everything picks back up. I would try that and see if that helps.
Krasher is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 10:14 AM   #7 (permalink)
Senior Member
 
kevindroid's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: baltimore
Gender: Male
Posts: 924
 
Device(s): htc one m8/nexus 5/nexus 7 v2
Carrier: t-mobile

Thanks: 226
Thanked 226 Times in 189 Posts
Default

titanium backup is about the best
kevindroid is online now  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 10:51 AM   #8 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,297
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,919
Thanked 3,253 Times in 2,152 Posts
Default

@ Krasher. Did you ever find out what was going on with your phone. I doubt very seriously that it's the kernel.

Strange that you can't get the 3D kernel to work either. Ya might wanna start from scratch and install EVERYTHING over. I would start w/ the rooted update and go from there. Hopefully you can get it working because it's a nice kernel. The only issue I know of is the shutter bug and Bloodawn is working on getting that taken care of.
Capn069 likes this.
__________________
Is there a reason you're not rooted yet??
Do the right thing and hit THANKS!
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 10:55 AM   #9 (permalink)
AF Contributor
 
Capn069's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Georgia
Gender: Male
Posts: 238
 
Device(s): S3, Nexus 7 2013
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 178
Thanked 78 Times in 51 Posts
Default

Like Biker said, I would start all over again and maybe it will iron out the main problem causing the lag. Titanium backup is the best way to recover apps.
Capn069 is online now  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 11:12 AM   #10 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,297
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,919
Thanked 3,253 Times in 2,152 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Capn069 View Post
Like Biker said, I would start all over again and maybe it will iron out the main problem causing the lag. Titanium backup is the best way to recover apps.
No doubt. Titanium has saved me a lot of time in the past. I like that app so much that I bought the Pro key. Also, it depends on the app but sometimes restoring app plus data will corrupt the app install. When doing a restore w/ Titanium I just have a few apps that I use the app/data restore feature with. All others I just use the app only restore.
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 22nd, 2012, 11:18 AM   #11 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

biker: not crazy about doing it all over, but will give it a shot. Don't want to buy a new phone. I don't think it's the kernel, either. Like I said, everything was working great after the flash, but then the performance began to degrade and now it's worse than before I flashed CTMod and and the kernel. Not sure what's going on.
Krasher is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 11:31 AM   #12 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,297
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,919
Thanked 3,253 Times in 2,152 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Krasher View Post
biker: not crazy about doing it all over, but will give it a shot. Don't want to buy a new phone. I don't think it's the kernel, either. Like I said, everything was working great after the flash, but then the performance began to degrade and now it's worse than before I flashed CTMod and and the kernel. Not sure what's going on.

I've restored form scratch so many times that it's just second nature to me now. lol I can be done with a complete install, everything, in less than 30 minutes.

As for your phone, not sure what's going on either because there are a lot people using this kernel and not having any issues except the shutter bug that's been mentioned. Strange indeed. Sometimes a complete install is your best bet to eliminate issues.

Good luck and I hope you solve your problem.
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 12:11 PM   #13 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks! When you say try the rooted update first, which ROM are your talking about?

Quote:
Originally Posted by wetbiker7 View Post
I've restored form scratch so many times that it's just second nature to me now. lol I can be done with a complete install, everything, in less than 30 minutes.

As for your phone, not sure what's going on either because there are a lot people using this kernel and not having any issues except the shutter bug that's been mentioned. Strange indeed. Sometimes a complete install is your best bet to eliminate issues.

Good luck and I hope you solve your problem.
Krasher is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 12:33 PM   #14 (permalink)
AF Contributor
 
Capn069's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Georgia
Gender: Male
Posts: 238
 
Device(s): S3, Nexus 7 2013
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 178
Thanked 78 Times in 51 Posts
Default

This is probably where you need to start. The Rom is here:

http://androidforums.com/marquee-all-things-root/534062-rom-stock-rooted-zvc-zv4-sprint-boost.html

Edit: I would also make a backup of this rom after you flash it for future recovery needs such as PRL flashing, whoops I bricked my phone, stuff like that.
Capn069 is online now  
Last edited by Capn069; June 22nd, 2012 at 12:37 PM.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Capn069 For This Useful Post:
Krasher (June 22nd, 2012)
Old June 22nd, 2012, 12:38 PM   #15 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,297
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,919
Thanked 3,253 Times in 2,152 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Krasher View Post
Thanks! When you say try the rooted update first, which ROM are your talking about?

I flash the rooted version of ZVC (Boost) here

http://androidforums.com/marquee-all-things-root/534062-rom-stock-rooted-zvc-zv4-sprint-boost.html

Then I flash CTMod 3.6.5 here

http://androidforums.com/marquee-all-things-root/540509-rom-sprint-boost-ctmod-3-6-5-05-19-12-a.html

Then I flash the Hyper Kernel here

http://androidforums.com/marquee-all-things-root/531489-kernel-oc-hyper-1-5-05-30-12-a.html

Then I install a theme.

here is a thread with some settings people are using for their kernels too.

Post Your OC Kernel Settings. (I/O, Gov, Min, Max) For Hyper Kernel and Marquee Unleashed 3-D Kernel

Hope this helps you out a little. :-)
wetbiker7 is online now  
Last edited by wetbiker7; June 22nd, 2012 at 12:40 PM. Reason: added info
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to wetbiker7 For This Useful Post:
Krasher (June 22nd, 2012)
Old June 22nd, 2012, 01:13 PM   #16 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks, biker! Will let you know.

Quote:
Originally Posted by wetbiker7 View Post
wetbiker7 likes this.
Krasher is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 02:29 PM   #17 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,297
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,919
Thanked 3,253 Times in 2,152 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Krasher View Post
Thanks, biker! Will let you know.
No problemo. Hope this fixes your issue.
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 02:40 PM   #18 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Krasher - I've had similar issues. Flashed CTMod 3.6.5 along with Hyperkernal 1.5 and worked great for a couple days but then will similarly freeze up and have 30+ seconds of lag. Had to remove battery once and reboot already to unfreeze.

Gonna flash hyperkernal 1.0 instead and see if that makes a difference.

thanks for the post
snap323 is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 02:51 PM   #19 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Let us know if it helps; flashing hyperkernel 1 didn't help out my situation at all.

Quote:
Originally Posted by snap323 View Post

Gonna flash hyperkernal 1.0 instead and see if that makes a difference.
Krasher is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 03:19 PM   #20 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,297
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,919
Thanked 3,253 Times in 2,152 Posts
Default

Some phones cannot handle the 1300 setting. If you are getting lag at 1300, try backing the clock down some to 1000 with a min of 300. Also, I would leave the I/O and Gov setting alone for the time being until you make sure that it's going to run alright with the lower setting. Having the I/O set on deadline and the Gov set on ondemand is one of the most stable settings you can get.

Also, when turning the clock up, it is recommended to do so slowly. I turn mine up 1 setting at a time and run it there for 5-10 minutes before turning it up again. If I turn mine up to 1400 from 1200 it will freeze up on me and sometimes I will need to do a battery pull to reset it.

I use Voltage Control too. I've found that it is the most stable app for me. I have used AnTuTu but the settings do not stick sometimes. I've set my phone at 1100 w/ AnTuTu , left it for a bit and then picked the phone up and it was hot as hell and lagging very badly. I checked my cpu setting and it had turned itself all the way up to the MAX setting on min and max. This happened twice. That's a good way to burn one up. I do not use AnTuTu any longer and haven't had the problem since switching back to Voltage Control.
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 22nd, 2012, 03:49 PM   #21 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Biker: I assume if you don't use a frequency setter, the phone will run at the highest level available? So it's always advisable to have a SetCPU or VC on the phone?

I've reinstalled VC, btw, just to see if keeping the freq down at a decent level will help. Worth a shot before I start reflashing.
Krasher is offline  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 03:56 PM   #22 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,297
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,919
Thanked 3,253 Times in 2,152 Posts
Default

The kernel has a default setting when you install it. I think the default setting for the Hyper Kernel is 300 min 1300 max, I/O deadline and Gov. ondemand That way you have time to install a cpu app and adjust the clock to the desired setting.
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old June 22nd, 2012, 04:05 PM   #23 (permalink)
Senior Member
 
lMonsterl's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: U.S.
Posts: 1,313
 
Device(s): | Galaxy SIII-d2spr | CM10 |
Carrier: Not Provided

Thanks: 209
Thanked 603 Times in 310 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by wetbiker7 View Post
The kernel has a default setting when you install it. I think the default setting for the Hyper Kernel is 300 min 1300 max, I/O deadline and Gov. ondemand That way you have time to install a cpu app and adjust the clock to the desired setting.
It maxes at 1000 by default. stock settings
__________________
Like what u see? Hit "Thanks"
------------------
Donations Appreciated! PAYPAL
GitHub
lMonsterl is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to lMonsterl For This Useful Post:
wetbiker7 (June 22nd, 2012)
Old June 22nd, 2012, 04:13 PM   #24 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,297
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,919
Thanked 3,253 Times in 2,152 Posts
Default

Thanks. I couldn't remember but was positive it wasn't 1400.


Stock settings

Min. 300

Max. 1000

I/O- deadline

Gov.- ondemand
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old June 23rd, 2012, 01:59 PM   #25 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey, so I reflashed the ROM and Hyperkernel and it does seem snappier again, but now I lost mobile data! Got wi-fi, but no data connection at all. Tried reflashing the kernel but no luck. So basically things have gotten worse now.

Any ideas?
Krasher is offline  
Reply With Quote
Old June 23rd, 2012, 03:00 PM   #26 (permalink)
Senior Member
 
Bloodawn's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Illinois
Gender: Male
Posts: 2,176
 
Device(s): Nexus 4
Carrier: T-Mobile

Thanks: 244
Thanked 2,658 Times in 882 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Krasher View Post
Hey, so I reflashed the ROM and Hyperkernel and it does seem snappier again, but now I lost mobile data! Got wi-fi, but no data connection at all. Tried reflashing the kernel but no luck. So basically things have gotten worse now.

Any ideas?
thats cause you flashed the rom and kernel back to back, there needs to be a full boot up in between flashing them.

I have this fixed for the next hyper update tho.
wetbiker7 likes this.
Bloodawn is offline  
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Bloodawn For This Useful Post:
Krasher (June 23rd, 2012), wetbiker7 (June 25th, 2012)
Old June 23rd, 2012, 03:15 PM   #27 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ah, thanks. Should I start the flash process (rom then kernel) over from scratch or is there a shortcut to get the data back?

Quote:
Originally Posted by Bloodawn View Post
thats cause you flashed the rom and kernel back to back, there needs to be a full boot up in between flashing them.

I have this fixed for the next hyper update tho.
Krasher is offline  
Reply With Quote
Old June 23rd, 2012, 09:55 PM   #28 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Went ahead and reflashed everything (properly this time), and got data back. Will report if lag returns. I'm trying to go a little more minimal: no widgetlocker, using the built-in launcher (had replaced it with Zeam). Hopefully no more call and typing lags.

Quote:
Originally Posted by Bloodawn View Post
thats cause you flashed the rom and kernel back to back, there needs to be a full boot up in between flashing them.

I have this fixed for the next hyper update tho.
wetbiker7 likes this.
Krasher is offline  
Reply With Quote
Old June 24th, 2012, 02:54 AM   #29 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,297
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,919
Thanked 3,253 Times in 2,152 Posts
Default

Hopefully you got the problem fixed and you can start turning it up.
Krasher likes this.
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
Old June 24th, 2012, 09:39 AM   #30 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 45
 
Device(s): HTC Evo 3D
Carrier: Sprint

Thanks: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks, and thanks for your help.

Quote:
Originally Posted by wetbiker7 View Post
Hopefully you got the problem fixed and you can start turning it up.
wetbiker7 likes this.
Krasher is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old June 25th, 2012, 12:19 AM   #31 (permalink)
Member
 
k28king1's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: NYC
Gender: Male
Posts: 397
 
Device(s): HTC Wildfire S, Amazon Kindle Fire, LG Marquee, Nexus 7, Kyocera Hydro, HTC One SV
Carrier: Boost Mobile

Thanks: 227
Thanked 126 Times in 96 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Krasher View Post
Thanks, and thanks for your help.
Wet biker is one of the most helpful people in any forum, if you have an issue he will help as much as he can always, unlike those xda jokers...
wetbiker7 likes this.
k28king1 is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to k28king1 For This Useful Post:
wetbiker7 (June 25th, 2012)
Old June 25th, 2012, 01:49 AM   #32 (permalink)
AF Contributor
 
wetbiker7's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: So-Cal
Gender: Male
Posts: 7,297
 
Device(s): SamsungGalaxy S3, LG Marquee, Asus TF300T 32GB w/ dock, SamsungGalaxy Prevail
Carrier: Boost

Thanks: 1,919
Thanked 3,253 Times in 2,152 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by k28king1 View Post
Wet biker is one of the most helpful people in any forum, if you have an issue he will help as much as he can always, unlike those xda jokers...

Thanks for the kind words, K28. I appreciate it bro.

I'm just doing what so many have done and continue to do for me. There really are some great people on this site. Many of which I'm blessed to be able to call friends. I've met several people on here that I know will be life-long friends.
wetbiker7 is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to wetbiker7 For This Useful Post:
k28king1 (June 25th, 2012)
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Marquee > Marquee - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:22 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.