Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Mesmerize > Mesmerize - All Things Root
Mesmerize - All Things Root Rooting, ROMS, Overclocking, etc.

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 24th, 2011, 05:57 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 32
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default "SD blank or has unsupported filesystem"

Hey guys, just rooted, installed recovery and cyanogen mod. Worked well, but now my SD card is receiving the "blank or has unsupported filesystem."

Anyone else experience this issue?

dcollins23 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old October 25th, 2011, 12:24 PM   #2 (permalink)
AF Contributor
 
LaTuFu's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Virginia
Posts: 1,123
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Motorola Electrify 2, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S Mesmerize, Galaxy 10.
Carrier: US Cellular

Thanks: 82
Thanked 219 Times in 191 Posts
Send a message via Skype™ to LaTuFu LaTuFu
Default

I doubt we would unless we were running cyanogen mod. Have you asked this question on the site where you got the ROM?
LaTuFu is offline  
Reply With Quote
Old October 26th, 2011, 02:14 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 32
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Yes, no response yet.

Let me ask you this:

I noticed I wasn't able to format /system in the CW recovery, as directed by the CyanogenMod installation instructions. Any particular reason why? This might have something to do with my SD card mount problem.

Also, (bear with me, I'm a relative n00b with this) I remember on my Acclaim having to format certain things to either ext or fat (something like that). Perhaps I need to do the same in order for my SD to mount properly??
dcollins23 is offline  
Reply With Quote
Old October 27th, 2011, 05:14 PM   #4 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 32
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Decided to retry flashing for about the 4th time, same problem.

Popped it an old 4GB SD card, but this time it said it was "damaged." Formatted it, and what do you know, it can mount and be used. Don't ask me why...

Even tried another friend's 16GB SD card (same as mine) with the same problem. Very odd...
dcollins23 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Mesmerize > Mesmerize - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:21 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.