Go Back   Android Forums > Android Phones > Micromax A75

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old March 13th, 2012, 08:49 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 25
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 5 Times in 2 Posts
Exclamation medscape not working????

hi frds..medcape is no more woking after flashing my a75 with UB-A75-1 For A75 rom..do anyone have idea about it..it always gives connection error on start page .pls help.

Advertisements
akhi33 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 13th, 2012, 08:50 PM   #2 (permalink)
What's up !
 
ninadchaudhari's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: 127.0.0.1
Gender: Male
Posts: 1,805
 
Device(s): iPhone 5, Micromax A89, Micromax A70, Micromax W900, Blackberry Curve 8520. Many more !
Carrier: BSNL,Vodafone,Docomo,Indicom

Thanks: 575
Thanked 529 Times in 309 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by akhi33 View Post
hi frds..medcape is no more woking after flashing my a75 with UB-A75-1 For A75 rom..do anyone have idea about it..it always gives connection error on start page .pls help.
Did you mean this one :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.medscape.android&hl=en
__________________
ya and more thing , you are reading my signature...

And the most important stuff here :Site Rules
Piracy Hurts ...
ninadchaudhari is offline  
Reply With Quote
Old March 15th, 2012, 10:27 AM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 25
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 5 Times in 2 Posts
Question

yes dear..this application always show network problem. unable to connect ,by which i can't use this useful application..do u have any solution...
akhi33 is offline  
Reply With Quote
Old March 15th, 2012, 10:30 AM   #4 (permalink)
What's up !
 
ninadchaudhari's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: 127.0.0.1
Gender: Male
Posts: 1,805
 
Device(s): iPhone 5, Micromax A89, Micromax A70, Micromax W900, Blackberry Curve 8520. Many more !
Carrier: BSNL,Vodafone,Docomo,Indicom

Thanks: 575
Thanked 529 Times in 309 Posts
Default

many people have such problems with Opera Mini and similar stuffs !
It is solved by, Reinstalling ..
more over, i think Hosts file may be blocking ...

I will soon post the instructions to replace the host file ...
ninadchaudhari is offline  
Reply With Quote
Old March 16th, 2012, 05:41 AM   #5 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 25
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 5 Times in 2 Posts
Default

thanx dear..i will be waiting..
akhi33 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Micromax A75
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:12 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.