Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Milestone > Milestone - All Things Root
Milestone - All Things Root Rooting, ROMS, Overclocking, etc.

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 23rd, 2011, 12:10 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2011
Location: Uganda
Posts: 2
 
Device(s): Motorola Milestone
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Used milestone overclock and now phone wont boot

Hey guys,
I was using milestone overclock to switch back to my default 550mhz when my milestone switched off and on restarting, wouldnt get past the m logo. Now it wont even start up.. did I brick it?

omuwanguzi is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 3rd, 2012, 01:58 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Got the same problem - after struggling a bit I got it going again, but now the same problem exists, I'm even unable to switch my phone on.

Edit:
Correction, when I try to switch it on - nothing displays, but it makes the startup sound.
zabzoo is offline  
Last edited by zabzoo; January 3rd, 2012 at 02:02 AM.
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Motorola Milestone > Milestone - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:35 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.