Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Moment > Moment - All Things Root
Moment - All Things Root Rooting, ROMS, Overclocking, etc.

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old January 13th, 2010, 03:28 PM   #151 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 22
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Unlock your bottom tool bar and drag it down...
I had the same problem.

Left click bottom toolbar, uncheck lock toolbar. Then use arrows that pop up as the pointer to drag it down.

masterdelusion is offline  
Last edited by masterdelusion; January 13th, 2010 at 04:28 PM.
Reply With Quote
sponsored links
Old January 13th, 2010, 03:38 PM   #152 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 22
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Something drastic happened when I tried to restart my phone after I had the Odin freak out.
I pulled my battery and tried to restart, but on the samsung screen it had an icon of a phone and a computer with an exclamation sign in between. Phone would not start!

Went back into Odin and put the 8.3 back on the phone....
Started back up just fine....

Is there any way I could get someone that has uploaded the working system only kernel successfully to post the tar file or to send it to me, please?
It would seem that my computer has corrupted something or another.


****************nevermind, was not using extractor right, was corrupting the file******
masterdelusion is offline  
Last edited by masterdelusion; January 13th, 2010 at 04:24 PM. Reason: still a dummy... that can't type
Reply With Quote
Old January 13th, 2010, 05:34 PM   #153 (permalink)
Member
 
agent0014's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 394
 
Device(s): Samsung Moment (Sprint)
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by BirdieMN View Post
Yep, I had tried rebooting my PC about half a dozen times. I had actually kind of given up on it for the night and dozed off in my recliner for awhile. When I woke up I thought "ahh, screw it I'll give it one more shot". Rebooted the PC, brought up download mode, and viola, I was running on the new kernel.

Maybe it was all the porn I was looking at... LOL
I've found that porn is the solution for most things!!
agent0014 is offline  
Reply With Quote
Old January 13th, 2010, 09:10 PM   #154 (permalink)
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 133
 
Device(s): Samsung moment for now
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I v tried everything to get my PC to recognize my phone. It isnt working. I give, just gonna try later :\
globalninja is offline  
Reply With Quote
Old January 14th, 2010, 06:53 AM   #155 (permalink)
Member
 
caspertodd's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Murfreesboro, TN
Posts: 109
 
Device(s): Samsung Moment, HTC Hero - Wife's
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by agent0014 View Post
I finally got my system to see the phone in download mode... here's what I did.

1. attached my phone while it was on and in the normal Android OS mode
2. located my phone in device manager (under disk drives, I think)
3. went to properties (right click) for my phone, browsed to the driver tab, clicked "uninstall"
4. system prompted for a restart to complete removal. I unplugged my phone and allowed the system to restart
5. installed NEW Samsung PC Studio from a DL I found via Teh Googles (I had never used this in the past, previously I had browsed my phone's SD card via the drivers in that zip package that's floating around and on Zefie's FTP site)
6. booted my phone into download mode and plugged it into the computer. My PC immediately saw it and installed the correct drivers
7. Odin was able to correctly see my phone now, so proceeded as above.
8. upon reset of the phone after the new kernel, the PC also installed additional drivers for SD drive mode

Hopefully this helps someone else in this situation, there seemed to be a lot of us!

Oh, and after all that, I forget what should work better with the new kernel lol. Oh well, I'll figure it out, and probably uninstall some of the stock apps in the next day or two. Hooray!!
Well after uninstalling and reinstalling the Windows 7 drivers for this freaking phone for about an hour, I found your post and thought I would give it a try and go through the exact steps you did. I have to honestly say that I didn't have faith that this would fix it, but sure enough it did! Thanks for posting this!!!
caspertodd is offline  
Reply With Quote
Old January 14th, 2010, 07:39 AM   #156 (permalink)
Junior Member
 
N*TE's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Overland Park, KS
Posts: 50
 
Device(s): Samsung Moment
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

welp, just thought I'd let ya'll know that I finally got this working on 64 bit Vista...turns out, its the most simple things that hinders one from moving forward. Talk about feeling like a F*&% genius when I realized I've been leaving PC studio running in the background...being a network engineer you'd think using basic trouble shooting skills I would have figured this out days ago...lol either way, just wanted to thank everyone that helped hold my hand throughout this debacle! Thumbs up to YOU! AND YOU! AND EXPECIALLY YOU!!!
N*TE is offline  
Reply With Quote
Old January 14th, 2010, 01:59 PM   #157 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

Quote:
Originally Posted by masterdelusion View Post
Unlock your bottom tool bar and drag it down...
I had the same problem.

Left click bottom toolbar, uncheck lock toolbar. Then use arrows that pop up as the pointer to drag it down.

still cant see the very bottom where the rest of the checkboxes are. it's cuz i am on my netbook i guess and my pc is down.
NOMster is offline  
Reply With Quote
Old January 14th, 2010, 03:10 PM   #158 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 412
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 11
Thanked 48 Times in 42 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NOMster View Post
still cant see the very bottom where the rest of the checkboxes are. it's cuz i am on my netbook i guess and my pc is down.
i have the same problem on my asus netbook... i dragged the odin window as high as i could... removed the title bar... dragged it up a little further and was able to click the corner of the one package box.
chibucks is offline  
Reply With Quote
Old January 14th, 2010, 03:13 PM   #159 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Albuquerque, NM
Posts: 258
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 7 Times in 5 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by chibucks View Post
i have the same problem on my asus netbook... i dragged the odin window as high as i could... removed the title bar... dragged it up a little further and was able to click the corner of the one package box.
Same here, if I didn't know what the button was I wouldn't have been able to use the program. Time to upgrade the Mini 10 to the HD lcd.
__________________
- Kyle
dkjones96 is offline  
Last edited by dkjones96; January 14th, 2010 at 03:23 PM.
Reply With Quote
Old January 14th, 2010, 04:36 PM   #160 (permalink)
Junior Member
 
N*TE's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Overland Park, KS
Posts: 50
 
Device(s): Samsung Moment
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok....is it just me or is zefie's file page not working...I need to update but i cant get to the files to do so....any ideas?
N*TE is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 14th, 2010, 04:53 PM   #161 (permalink)
Senior Member
 
latinmaxima's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Richmond ,KY
Posts: 835
 
Device(s): Samsung Epic 4G, Samsung Moment, Samsung Intercept, HTC Hero, HTC Evo 4G
Carrier: Not Provided

Thanks: 99
Thanked 135 Times in 67 Posts
Send a message via Yahoo to latinmaxima
Default

Last I saw this morning he had a new server being provisioned and he may be installing or transfering files and that may be causing the issues. Hang tight and try again a little later or tomorrow maybe.
latinmaxima is offline  
Reply With Quote
Old January 14th, 2010, 05:08 PM   #162 (permalink)
Junior Member
 
N*TE's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Overland Park, KS
Posts: 50
 
Device(s): Samsung Moment
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

well, i guess i can wait! lol. thanks for the heads up though. I have to say...the quality of this site is rather surprising. again thanks to all! and the extreme quick response!

PS. dont EVER knock my spelling...its my low point...hehe
N*TE is offline  
Reply With Quote
Old January 14th, 2010, 06:19 PM   #163 (permalink)
Junior Member
 
e2daric's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 30
 
Device(s): Droid Razr -- My Current, Samsung Moment -- Gone and Missed, Evo 4G Shift -- Good Riddance
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I couldn't get the links to work either...
e2daric is offline  
Reply With Quote
Old January 14th, 2010, 06:36 PM   #164 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

Quote:
Originally Posted by chibucks View Post
i have the same problem on my asus netbook... i dragged the odin window as high as i could... removed the title bar... dragged it up a little further and was able to click the corner of the one package box.

thanks man, i am so stupid for not thinking of that.

all gravy tho after, loaded up no problem. thanks to everyone.
NOMster is offline  
Reply With Quote
Old January 14th, 2010, 10:45 PM   #165 (permalink)
Senior Member
 
dbpaddler's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Somewhere over the rainbow...
Posts: 2,186
 
Device(s): Rooted Epic running Syndicate or Bonsai, 16gb Transformer
Carrier: Not Provided

Thanks: 17
Thanked 236 Times in 172 Posts
Default

up and running now with ZE09.1. For me I erased and uninstalled everything. Restarted the computer. Installed Studio. Connected phone in downloader mode. Recognized and installed drivers automatically. Opened up Odin, proceeded and hung up just like it did before. Peeved. Pulled the battery and put back into downloader mode. Then on a whim I opened Odin 4.03 instead of 3.98. Connected the phone and it flew into downloading and updating. Took less than a minute overall. Running 64win7. Now if I could talk all my coworkers into doing it. Don't think that's happening so hopefully they come out with the official MR soon.
__________________
I can save you at least 10% on ProClip vehicle mounts and cradles. Send me a PM for more info. Check them out at www.proclipusa.com.
dbpaddler is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 06:55 AM   #166 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

So...where's this "wifi tether" I heard mentioned? I can't find one on the market.
NOMster is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 09:34 AM   #167 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 412
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 11
Thanked 48 Times in 42 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NOMster View Post
So...where's this "wifi tether" I heard mentioned? I can't find one on the market.
Here you go.

wifi tether ready for testing
chibucks is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 10:28 AM   #168 (permalink)
Senior Member
 
dbpaddler's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Somewhere over the rainbow...
Posts: 2,186
 
Device(s): Rooted Epic running Syndicate or Bonsai, 16gb Transformer
Carrier: Not Provided

Thanks: 17
Thanked 236 Times in 172 Posts
Default

so now I'm a little peeved (just in general). Ever since I started the debacle of getting this kernel update done, my calendar has decided to force close about every 20 minutes or so and sometimes while entering an appointment. Uninstalled anything related to the calendar and soft reset, but it got me nowhere. So I dowloaded Sprite backup (only 99 cents right now) and backed everything up. Backed up my SMS and then did a factory reset. Now I go to restore my apps and only the three purchased apps appear in my downloads. Trying to get everything back on there is going to be a major PITA while doing my daily thing. Why would only the purchased apps show up now? I've hard reset before the kernel update and had them all show up.

I know there's a program backup in the market somewhere. Have to find that now for future reference. Is there a backup for all the shortcuts and such one has put on their home screens? That would be an ultimate backup and restore. aPanda is running a little smoother with the kernel update so I'm going that route again, but it'd be nice to have the stock one backed up in a pinch too.

Trying to figure out the names of the programs to re download is going to be frustrating while on the go. Okay...vent over. Feel a little better.
dbpaddler is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 01:45 PM   #169 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

sdx is down. does anyone know which file is the correct new cl14 that is safe to load on the phone? every forum has a link to sdx so i cant find it anywhere.
NOMster is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 02:06 PM   #170 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 412
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 11
Thanked 48 Times in 42 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NOMster View Post
sdx is down. does anyone know which file is the correct new cl14 that is safe to load on the phone? every forum has a link to sdx so i cant find it anywhere.
sdx isn't down for me (via computer)... but for some reason, it's not working via my phone... i think numus is looking into it.
chibucks is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 15th, 2010, 02:08 PM   #171 (permalink)
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 577
 
Device(s): Samsung Moment
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 33 Times in 21 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by chibucks View Post
sdx isn't down for me (via computer)... but for some reason, it's not working via my phone... i think numus is looking into it.
Sprint's fault on the moment.. since they are the default dns search on the moment, they have to uncache the site (should happen tonight or tomorrow is my guess)...
numus is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 02:12 PM   #172 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

still not showing up on my computer for some reason. showing maintenance mode and asking me to log in as an admin.
NOMster is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 02:14 PM   #173 (permalink)
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 577
 
Device(s): Samsung Moment
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 33 Times in 21 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NOMster View Post
still not showing up on my computer for some reason. showing maintenance mode and asking me to log in as an admin.
hold ctrl (or shift or whatever) and hit the refresh link.. probably trying to load from cache instead of pull the new dns
numus is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 02:17 PM   #174 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 412
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 11
Thanked 48 Times in 42 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NOMster View Post
sdx is down. does anyone know which file is the correct new cl14 that is safe to load on the phone? every forum has a link to sdx so i cant find it anywhere.
oh, to answer your question... i used:

Index of /zefie/android/samsung_moment/roms/custom - FileServ

SPH-M900_CL14_WORKING_SYSTEM_ONLY.7z

and then i flashed the modem as well:

SPH-M900_CL14_CDMA-ONLY.7z
chibucks is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 02:20 PM   #175 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

what will flashing th modem do?
NOMster is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 02:21 PM   #176 (permalink)
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 577
 
Device(s): Samsung Moment
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 33 Times in 21 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NOMster View Post
what will flashing th modem do?
Make the Wireless Network Location work
numus is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 02:23 PM   #177 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

ah. i thought that was part of the rom. sorry. and last question. (sorry but i dont want to screw up) i load these just like i did the kernel, right?
NOMster is offline  
Last edited by NOMster; January 15th, 2010 at 02:24 PM.
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 02:48 PM   #178 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Albuquerque, NM
Posts: 258
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 7 Times in 5 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NOMster View Post
ah. i thought that was part of the rom. sorry. and last question. (sorry but i dont want to screw up) i load these just like i did the kernel, right?
Yup.
dkjones96 is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 02:58 PM   #179 (permalink)
Senior Member
 
CriticalCritic's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Cary, NC
Posts: 1,884
 
Device(s): Home-OG Evo // Me-LTEvo // Wife-OG Evo // Son-LG Opt S
Carrier: Not Provided

Thanks: 980
Thanked 563 Times in 313 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NOMster View Post
ah. i thought that was part of the rom. sorry. and last question. (sorry but i dont want to screw up) i load these just like i did the kernel, right?
Using Odin you got it up and running yet?
CriticalCritic is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 03:03 PM   #180 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

yeah, i was able to get it going and load 8.3 then 9.2 today. but when i loaded cl14 it never got off the samsung logo. had to pull the battery.
NOMster is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 15th, 2010, 03:12 PM   #181 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

on the second try, worked ok though. weird.
NOMster is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 03:17 PM   #182 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

ok, that wsa my mistake, the samsung logo replaced the android when the phone is rebooting, so i thought it got stuck, but actually it was just taking a couple extra minutes. thanks for all the help everyone.
NOMster is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 03:18 PM   #183 (permalink)
Senior Member
 
CriticalCritic's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Cary, NC
Posts: 1,884
 
Device(s): Home-OG Evo // Me-LTEvo // Wife-OG Evo // Son-LG Opt S
Carrier: Not Provided

Thanks: 980
Thanked 563 Times in 313 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NOMster View Post
yeah, i was able to get it going and load 8.3 then 9.2 today. but when i loaded cl14 it never got off the samsung logo. had to pull the battery.
So you just put the cl14 file in the 'one package' slot in Odin and flashed it the same as ZE9.2? Then after the reset you did the same with the modem? (keeping the OPS and all of those other options the exact same?)
CriticalCritic is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 03:25 PM   #184 (permalink)
Junior Member
 
Gizmodo's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Lafayette, LA
Posts: 79
 
Device(s): Samsung Moment
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Can NO longer reboot into "Downloading" mode

Well, here's a bitch. I tried to Zef my phone for days. Would get to setup, then stall. I found out from the Zefster himself that you can't flash a phone if Firefox is open. Anyway, now that I know what to do, my Moment will not restart in download mode anymore???? Ideas, anyone???
Gizmodo is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 03:59 PM   #185 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

Quote:
Originally Posted by CriticalCritic View Post
So you just put the cl14 file in the 'one package' slot in Odin and flashed it the same as ZE9.2? Then after the reset you did the same with the modem? (keeping the OPS and all of those other options the exact same?)
Yep
NOMster is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 04:58 PM   #186 (permalink)
Senior Member
 
CriticalCritic's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Cary, NC
Posts: 1,884
 
Device(s): Home-OG Evo // Me-LTEvo // Wife-OG Evo // Son-LG Opt S
Carrier: Not Provided

Thanks: 980
Thanked 563 Times in 313 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NOMster View Post
but when i loaded cl14 it never got off the samsung logo. had to pull the battery.
I've been sitting here with the new samsung logo flashing for about 2mins. How long does it take?

Edit:NVM, it went through. Wow, that took almost 3mins to boot!
CriticalCritic is offline  
Last edited by CriticalCritic; January 15th, 2010 at 04:59 PM.
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 05:46 PM   #187 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

yeah, that first boot is a bitch. but then it goes back to normal.
NOMster is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 05:50 PM   #188 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by CriticalCritic View Post
I've been sitting here with the new samsung logo flashing for about 2mins. How long does it take?

Edit:NVM, it went through. Wow, that took almost 3mins to boot!
Mine did too. My guess is that part of the installation and or cleanup happens after the boot, and since CL14 is rather large compared to the others then it had lots to do during that time. Subsequent reboots are more or less normal.
RobinD is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 05:58 PM   #189 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ZE09.2 ssh password?

ZE09.2 turned off the autostart of the dropbear ssh deamon, which is okay, but after running dropbear-ctl start I'm still not able to log in. It seems the password has changed. I thought that maybe Zefie wanted us to set our own password, but it appears that the passwd command is not installed. Any ideas how this is supposed to work?
RobinD is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 06:17 PM   #190 (permalink)
Member
 
NOMster's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: GA
Posts: 429
 
Device(s): Nexus S 4g, Optimus s
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 112 Times in 41 Posts
Send a message via Skype™ to NOMster Eric.der.viking
Default

now i'm trying to remove stuff and my computer cant find "adb shell" it just goes on and on. nothing i am doing is working easily for this.
NOMster is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 15th, 2010, 07:04 PM   #191 (permalink)
Junior Member
 
raiderep's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Orangevale, CA
Posts: 22
 
Device(s): HTC Evo lte , Kindle Fire
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by RobinD View Post
ZE09.2 turned off the autostart of the dropbear ssh deamon, which is okay, but after running dropbear-ctl start I'm still not able to log in. It seems the password has changed. I thought that maybe Zefie wanted us to set our own password, but it appears that the passwd command is not installed. Any ideas how this is supposed to work?
I think this should help....Zefie's Custom Kernel - Samsung Moment Wiki
raiderep is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 07:34 PM   #192 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 12
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by raiderep View Post
Yeah, that's where I learned that dropbear is no longer started by default, but it doesn't say if the password was changed, and the one listed in the entry for ZE09 doesn't work any more.
RobinD is offline  
Reply With Quote
Old January 15th, 2010, 07:36 PM   #193 (permalink)
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 577
 
Device(s): Samsung Moment
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 33 Times in 21 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RobinD View Post
ZE09.2 turned off the autostart of the dropbear ssh deamon, which is okay, but after running dropbear-ctl start I'm still not able to log in. It seems the password has changed. I thought that maybe Zefie wanted us to set our own password, but it appears that the passwd command is not installed. Any ideas how this is supposed to work?
It is stored in a settings file.. hell if i can remember where zefie told me he put it...
numus is offline  
Reply With Quote
Old January 16th, 2010, 04:15 PM   #194 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 22
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

On 9.2 my bluetooth will not connect automatically to the headset. I have to go into the options and manually sync it....

Any fixes for this?
masterdelusion is offline  
Reply With Quote
Old January 16th, 2010, 07:44 PM   #195 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Woodstock, GA USA
Posts: 87
 
Device(s): Samsung Moment
Carrier: Not Provided

Thanks: 10
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Gizmodo View Post
Well, here's a bitch. I tried to Zef my phone for days. Would get to setup, then stall. I found out from the Zefster himself that you can't flash a phone if Firefox is open. Anyway, now that I know what to do, my Moment will not restart in download mode anymore???? Ideas, anyone???
u have the USB cable unpluggged, right?
Bigjohn is offline  
Reply With Quote
Old January 17th, 2010, 03:57 PM   #196 (permalink)
Junior Member
 
Gizmodo's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Lafayette, LA
Posts: 79
 
Device(s): Samsung Moment
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by Bigjohn View Post
u have the USB cable unpluggged, right?

Yep, its unplugged, but I swear, 3 other people have tried to reboot it into download mode and it will NOT go! I guess it is all moot now since I read here today that Sprint has a new update for the phone. I'll go by and let them do there thing. (That's the "good" thing, where they do it right).
Gizmodo is offline  
Reply With Quote
Old January 18th, 2010, 11:48 AM   #197 (permalink)
Senior Member
 
Thefoodman52's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: San Diego
Posts: 2,312
 
Device(s): Galaxy, herp derp.
Carrier: Not Provided

Thanks: 104
Thanked 333 Times in 215 Posts
speedracer1991@gmail.com
Default

Bump so this doesn't get piled under all the new flurry.
Thefoodman52 is offline  
Reply With Quote
Old January 18th, 2010, 11:54 AM   #198 (permalink)
Senior Member
 
CriticalCritic's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Cary, NC
Posts: 1,884
 
Device(s): Home-OG Evo // Me-LTEvo // Wife-OG Evo // Son-LG Opt S
Carrier: Not Provided

Thanks: 980
Thanked 563 Times in 313 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Thefoodman52 View Post
Bump so this doesn't get piled under all the new flurry.
What are you still doing here? Go be 'that guy'!!! I can't wait to hear how it goes!
CriticalCritic is offline  
Reply With Quote
Old January 18th, 2010, 11:58 AM   #199 (permalink)
Senior Member
 
Thefoodman52's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: San Diego
Posts: 2,312
 
Device(s): Galaxy, herp derp.
Carrier: Not Provided

Thanks: 104
Thanked 333 Times in 215 Posts
speedracer1991@gmail.com
Default

We're leaving here in 15 minutes, so be patient. =P
Thefoodman52 is offline  
Reply With Quote
Old January 18th, 2010, 01:47 PM   #200 (permalink)
Member
 
agent0014's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 394
 
Device(s): Samsung Moment (Sprint)
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Someone should REALLY sticky this thread. I think we lost our guide... has anyone seen any management in the past few weeks?
agent0014 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Moment > Moment - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:05 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.