Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Moment > Moment - All Things Root
Moment - All Things Root Rooting, ROMS, Overclocking, etc.

Find everything you need for the Galaxy S5 and discuss it in our S5 forum!
Have you seen that OnePlus One's awesome camera?? The forum is over here!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old May 23rd, 2010, 02:08 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
gambit101's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Ohio, USA
Posts: 2
 
Device(s): Samsung Moment stock 2.1
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Install issue with ADB Interface

Hey kiddos. Thanks to Tecnica for the easy to follow directions. My Moment is working perfectly EXCEPT I can't seem to get the ADB Interface installed properly so I can get up and running again with the SDK.

I'm running XP SP3 in case it makes a difference, but the driver install process is pretty much the same. I was sure to uninstall any leftover drivers before using the new set as well as poke around with USBDeview. The USB Modem and USB Composite install as expected, however the ADB Interface won't...it always has a nice yellow exclamation mark and is named 'S3C6410 Android ADB'. I end up with a "Fatal Error During Installation" after the system copies the drivers to system32 folder. Am I dealing with a hardware issue here? USB Debugging is enabled, the sdcard mounts fine in standard mode, and all that jazz. This seems to be the one thing I can't get working...after the 2.1 update of course. Heck, I've even tried different cords and usb ports on my poor motherboard.

Thoughts and suggestions?
Attached Images
File Type: jpg detail_1.JPG (36.5 KB, 57 views)
File Type: jpg detail_2.JPG (110.3 KB, 43 views)

gambit101 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old July 17th, 2010, 10:52 PM   #2 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
gambit101's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Ohio, USA
Posts: 2
 
Device(s): Samsung Moment stock 2.1
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm going to *bump* this since I've played around with numerous setup methods, none of which resolved the issue at hand.
gambit101 is offline  
Reply With Quote
Old December 22nd, 2010, 08:49 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default S3C6410 Android ADB error nessage

Hi I am having the same problem. I have spent hours trying to figure this out and endless web searching. Did you find a solution. If so please let me know.
moneypenny00704 is offline  
Reply With Quote
Old January 14th, 2011, 05:06 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

any update?
I am facing this problem in my win7 too.
xinanc is offline  
Reply With Quote
Old February 14th, 2011, 02:30 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Windows 7 same problem
CLFGM is offline  
Reply With Quote
Old February 14th, 2011, 11:45 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Windows 7 same issue, but there might be hope! I have eclipse on another computer, and I think I still have the old hosted file with the drivers!

I have the drivers! Pm me for them. I will set up a Google site for them soon.
Acecool is offline  
Last edited by Acecool; February 15th, 2011 at 12:36 AM.
Reply With Quote
Old June 5th, 2011, 05:35 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 8
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

same problem...
wat143 is offline  
Reply With Quote
Old June 7th, 2011, 01:12 PM   #8 (permalink)
Member
 
HeadlessPonch's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Des Moines, IA
Posts: 255
 
Device(s): Samsung Moment
Carrier: Not Provided

Thanks: 8
Thanked 29 Times in 24 Posts
Default

I used to have wired tethering via azlink working, for about a week, on my work computer (WinXP). Just one day it decided to stop working, unable to connect. I recently decided to try again, so I could get ADB going, and no luck. I'm also getting the error installing 'S3C6410 Android ADB'. The same exact files work on my WinXP computer at home. It's very frustrating, especially since it did work for a while and no hardware or software updates/changes were made.
__________________
Samsung Moment, Minimalist Theme, and back to DJ07 for now
HeadlessPonch is offline  
Reply With Quote
Old June 16th, 2011, 11:58 AM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I face the same problem with my Samsung Gio, how do we solve this, anyone?
yosua is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Moment > Moment - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:40 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.