Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > Motorola Bravo

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old January 25th, 2011, 12:36 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Connectivity to Google Servers

I know other Android users have had issues with connecting to Google servers. I've already tried two APN setting fixes, to no avail, so maybe the fix for Motorola Bravo is a little different.

I can't connect to Google servers, so no App Market or use of many of the apps I already have.

Any help, here? Any and all suggestions are welcome.

Thanks,

Mel

maladjustment is offline  
Last edited by maladjustment; January 25th, 2011 at 12:38 PM. Reason: Typos
Reply With Quote
sponsored links
Old January 25th, 2011, 05:10 PM   #2 (permalink)
live~laugh~love
 
damewolf13's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: AZ
Gender: Female
Posts: 4,091
 
Device(s): White Samsung Galaxy Note 2 AT&T, Black Samsung Galaxy S4 VZW, White Samsung Galaxy S4 AT&T
Carrier: AT&T and Verizon

Thanks: 5,438
Thanked 2,667 Times in 1,393 Posts
Default

I just had this problem last weekend with my Samsung Vibrant, and finally after about 8 hours of trying to figure out what I could do to try and fix the problem, I decided to do a factory reset. I did the system backup with all of the media, apps, and settings, and then went to check on the connection one last time, and found it was actually working, so I did not have to factory reset the Vibrant after all.
If you can, give it another day to see if it fixes itself. If you can't wait that long, try to work it out with AT&T technicians first, and if all else fails, do a backup, and factory reset.
Good luck!
damewolf13 is offline  
Reply With Quote
Reply

Motorola BRAVO
Current Rating:
Rate this Phone:

The Motorola BRAVO is one of seven new Motorola Android phones announced at CTIA 2010. It features a 3.7 inch touchscreen and is running Android with MOTOBLUR. An 800MHz processor sits inside to deliver decent performance, but it isn't enough c... Read More

Tags
bug, connection problem, motorola bravo


Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > Motorola Bravo
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:46 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.