Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Nexus 10 > Nexus 10 - All Things Root

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old February 15th, 2013, 04:17 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2010
Location: Toronto, Canada
Posts: 83
 
Device(s): Nexus 10 HTC One (Canadian Model)
Carrier: Virgin

Thanks: 5
Thanked 13 Times in 8 Posts
Default HDMI issue

Hey guys,

So after years away from Android and Android Forums im back.

I was an active member for a long time!

NOW IM BACK!

I got a galaxy S 3 (waiting for HTC M7 (one? maybe)) I like it so far, its alright.

I also got a Nexus 10. I love it.

1 problem. My micro HDMI port does not work. When I plug it into my device my TV either gives me multi colour snow, or says no signal.

I though it may be my micro HDMI adapter. BUT as soon as I plug in a different device (my test BlackBerry Z10 from work) it works perfectly fine.

Any suggestions?

Thanks,
Dave

Advertisements
djbasik is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Reply


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Nexus 10 > Nexus 10 - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:12 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.