Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Nexus 10

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old January 11th, 2013, 09:53 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2013
Location: france
Gender: Male
Posts: 4
 
Device(s): nexus 10
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default missing users option

hi,

I received my new Nexus 10 2 days ago in remarkably quick time. Great!
There are always issues and currently my biggest issue relates to one of the main reasons for preferring the Nexus over the competition ie add extra users with their own interface.
From what I have read the 'users' option is under Device in Settings. Well, it ain't there and I cannot find it anywhere else. Very annoying.
I don't know enough about Android to delve and understand what is going on. Support for this device appears sparce so I turn to you guys for knowledge I hope!
I wander if I have the correct version of the OS? For instance when I pull up the Guardian(UK newspaper) web page I get one for mobile devices. I don't remember that happening on a friends ipad.
Any ideas anyone?

Advertisements
jimbowelan is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 11th, 2013, 10:42 AM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,906 Times in 1,852 Posts
Default

Welcome to the forums Jim

I've never needed or tried multiple users. Here is a video that may help.




To get a site in desktop mode as opposed to mobile, you need to change that in the settings in the browser. I'm not at mine so I can't tell you exactly where to look.

As to the version of the OS, look in settings>about tablet> you should have Android version 4.2.1
Atma is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Atma For This Useful Post:
Caveman419 (January 11th, 2013)
Old January 11th, 2013, 02:43 PM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jan 2013
Location: france
Gender: Male
Posts: 4
 
Device(s): nexus 10
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks for the response. Turns out it was my fault. Still on the learning curve without the Android interface.

Regards
jimbowelan is offline  
Reply With Quote
Old January 11th, 2013, 03:04 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,906 Times in 1,852 Posts
Default

Glad you figured it out. Lots of people here to help if you have questions.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old January 12th, 2013, 08:55 AM   #5 (permalink)
Member
 
tanware's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Jersey Shore
Gender: Male
Posts: 280
 
Device(s): Motorola Droid Maxx Hd Phone, Nexus 10 Tablet
Carrier: Verizon (phone only)

Thanks: 5
Thanked 25 Times in 22 Posts
Send a message via AIM to tanware
Default

I feel your pain. while I've had an Android phone for quite some time as far as using it other than a phone i had enver really bothered...............
tanware is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Nexus 10
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:37 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.