Go Back   Android Forums > Android Phones > Nexus 4

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old February 15th, 2013, 08:01 PM   #1 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
kalaster's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 278
 
Device(s): iPhone 5
Carrier: Verizon

Thanks: 45
Thanked 32 Times in 25 Posts
Default Losing service after 4.2.2

So ever since the update, every hour or so, I lose all service, and it doesn't come back until after a reboot. I always have full service because of the cell tower across the street. I'm using straight talk through T-Mobile. Anyone else having this issue?

kalaster is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old February 15th, 2013, 08:11 PM   #2 (permalink)
Oil Can!!! Oil Can!!!
 
Metroid Prime's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Land Of Metal
Gender: Male
Posts: 9,101
 
Device(s): Samsung Galaxy SIII
Carrier: AT&T

Thanks: 2,079
Thanked 2,910 Times in 1,877 Posts
Default

Have you done a Factory reset?
__________________
Android Forums is more than just a forum, it's a community.
Thank helpful posts. Report abusive/spam posts.
Come hang out with us!
The Lounge| Forum Games
Need help? Questions? Ask a Staff Member!
Site Rules/Guidelines|Android Forums FAQ
Metroid Prime is offline  
Reply With Quote
Old February 15th, 2013, 08:30 PM   #3 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
kalaster's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 278
 
Device(s): iPhone 5
Carrier: Verizon

Thanks: 45
Thanked 32 Times in 25 Posts
Default Re: Losing service after 4.2.2

No not yet, I will when I have some time
kalaster is online now  
Reply With Quote
Old February 15th, 2013, 10:51 PM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: UK
Posts: 17
 
Device(s): LG Nexus 4, HTC Desire, Nokia 6310i - not Android but an old friend
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not noticed any loss of service and haven't had to reboot.

In the UK on Orange.

Krivs
Krivs is offline  
Reply With Quote
Old February 23rd, 2013, 02:06 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Support Losing service after 4.2.2

I've had this happen twice so far. Still trying to figure out what conditions are causing this to happen. When it does happen a reboot isn't necessary - going in and out of airplane mode seems to get the phone working again.

Note that this is on my Galaxy Nexus (don't have a Nexus 4) so seems to be related to the OS and not the N4 specifically.

@kalaster - did you do a factory reset, and if so did that clear this up for you?

Galaxy Nexus, AT&T, Southern California USA.
NexusKoolaid is offline  
Reply With Quote
Old February 23rd, 2013, 03:26 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
chong67's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Atlanta
Gender: Male
Posts: 745
 
Device(s): Dellx51v, MotorolaQ, Mogul, 800w, TreoPro, TouchPro2, HTCEvo3D, HTCEvo4GLTE, Nexus4, HTCOne
Carrier: T-mobile PrePaid

Thanks: 76
Thanked 55 Times in 45 Posts
Default

I have been getting more requent disconnect between Eand H. Sometime it stay on E until I go outside the building.

I have not done factory reset.
chong67 is offline  
Reply With Quote
Reply

Nexus 4
Current Rating:
Rate this Phone:

The Nexus 4 brings comes after months and months of rumors. This is Google's first time partnering with LG to make a Nexus device. The Pure Google smartphone features the latest and greatest Android 4.2 software version, along with stunning spe... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > Nexus 4
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:42 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.