Go Back   Android Forums > Android Phones > Nexus S > Nexus S - Support and Troubleshooting

Find everything you need for the Galaxy S5 and discuss it in our S5 forum!
Have you seen that OnePlus One's awesome camera?? The forum is over here!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old February 27th, 2013, 03:28 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Nexus S cannot connect to PC

Hi Guys,

I have an Nexus s on stock running 4.1.2 kernal 3.0.31

I'm only new to smartphones and I think i made a boo-boo. While connect over usb, i turned off mass storage mode and pulled out the cable. I only then realised that I should have safely ejected on Windows 7 before turning off mass storage mode.

Now my computer will not even recognize the device. It pops up "usb device not recognised"

I tried installing the samsung usb drivers - no results

I tried uninstalling some usb ports in device manager in windows and rebooting - no results

I ran Wugs Toolkit and tried each of their steps to install the drivers and it wouldnt work - when windows searched for installed drivers it would find the installed samsung drivers instead it said: ""Windows has located the proper driver for the device - unknown device""

help!!!!! please!!!!

Thanks in advance

bazpaul is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old February 27th, 2013, 11:26 AM   #2 (permalink)
Resident Ninja
 
VoidedSaint's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8,153
 
Device(s): Moto X
Carrier: Verizon

Thanks: 1,280
Thanked 2,146 Times in 1,369 Posts
nick.keatts@gmail.com
Default

Moved your post to the Nexus S section
VoidedSaint is offline  
Reply With Quote
Old February 27th, 2013, 11:28 AM   #3 (permalink)
Resident Ninja
 
VoidedSaint's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 8,153
 
Device(s): Moto X
Carrier: Verizon

Thanks: 1,280
Thanked 2,146 Times in 1,369 Posts
nick.keatts@gmail.com
Default

you might want to try a different USB port on your PC, or plug it in, go to device manager and uninstall the phone from there, it should appear with a yellow triangle.

also trying a different cord may help.

me personally i have never safely ejected a thing in windows... ever! and i have never had any issues. but maybe im just lucky.
VoidedSaint is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Nexus S > Nexus S - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 02:47 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.