Go Back   Android Forums > Android Phones > Nexus One > Nexus - Support and Troubleshooting

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old May 24th, 2010, 01:24 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Android 2.2 Hotspot error

Hi Everyone,

I can no longer broadcast wi-fi. It says 'error' under 'portable wi-fi hotspot, the checkmark does not appear, and it will not allow me to access settings.

Admittedly, this may be my fault, as it happened when I changed my ssid to something stupid.. with punctuation.

Anyone have any ideas?

Thanks for your help.

Advertisements
treb9 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old May 25th, 2010, 08:48 PM   #2 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anyone?

Hotspot is gone.

Maybe I should re-update it with android 2.2?
treb9 is offline  
Reply With Quote
Old May 26th, 2010, 05:09 AM   #3 (permalink)
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: louisiana
Posts: 156
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 5 Times in 3 Posts
Default

what was wrong with android AP? lol, I'd change it back. If nothing else flash 2.2 again.
I've reflashed it once to get the stock kernel back. Only takes a few minutes.
jbrinkley is offline  
Reply With Quote
Old May 26th, 2010, 03:35 PM   #4 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jbrinkley View Post
what was wrong with android AP? lol, I'd change it back. If nothing else flash 2.2 again.
I've reflashed it once to get the stock kernel back. Only takes a few minutes.

lol... you're right. I was trying to be funny, so I changed it to..

"Treb9's internet. Please do not steal." Hilarious eh?

Now it won't let me change it back. I can't even get into the settings.

I also tried re-flashing, which didn't help. I'm thinking now of resetting it but I'm worried about all my stuff.

Damn, the predicaments I get myself into...
treb9 is offline  
Last edited by Roze; June 9th, 2010 at 07:58 AM.
Reply With Quote
Old June 9th, 2010, 01:16 AM   #5 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2010
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So, for anyone that cares, DO NOT use punctuation in your hotspot ssid. Doing so makes your hotspot unusable and unfixable. A complete reset is necessary.

Google is aware of the problem.
treb9 is offline  
Reply With Quote
Old June 10th, 2010, 11:16 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Hi treb9

Thx for your post, I was starting to believe I was the only one on the planet with that problem. I think I've also used an apostrophy in my ssid name, which was indeed quite stupid...
Please keep me posted if ever you work out a way to rollback.
Of course, if ever I find anything, I'll tell you straight away.
Cheers!
Alan
alanvonlanthen is offline  
Reply With Quote
Old September 1st, 2010, 04:15 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have WiFi error too. Didn't have a chance to configure it.
MI75 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Nexus One > Nexus - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:04 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.