Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Optimus One (P500) > Optimus One - Support and Troubleshooting

Find everything you need for the Galaxy S5 and discuss it in our S5 forum!
Have you seen that OnePlus One's awesome camera?? The forum is over here!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 15th, 2011, 01:05 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Screwed up My phone real BAD!!!! help!!

i have a lg p500 running cyanogenmod mod 7 (The easiest way to root your Android for gingerbread! :) runs really! well------------------
woke up this morning and found my phone off which was strange, though it had about 10% battery left last night. anyways i plugged into the computer and it kept connecting and disconnecting alot (about 20 times). and when it did boot up it went from saying charging 0% to plz connect to charger, when it would shut off, and reboot, took the battery out and did the same thing and just left the cable into the phone and did the same thing. so i rebooted it in ClockworkMod Recovery and went and restored it but after clicking restore the whole phone shut off again (i had the usb cable in) and now when i turn it on the lg thing comes on when a white screen blinks every 5 seconds.

i personally think i have screwed up the whole phone, and i've rooted it so i cant get a refund.

i will give EVERYthing ago cause i have nothing to lose

thanks triplepick

triplepick is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 23rd, 2013, 12:26 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by triplepick View Post
i have a lg p500 running cyanogenmod mod 7 (The easiest way to root your Android for gingerbread! :) runs really! well------------------
woke up this morning and found my phone off which was strange, though it had about 10% battery left last night. anyways i plugged into the computer and it kept connecting and disconnecting alot (about 20 times). and when it did boot up it went from saying charging 0% to plz connect to charger, when it would shut off, and reboot, took the battery out and did the same thing and just left the cable into the phone and did the same thing. so i rebooted it in ClockworkMod Recovery and went and restored it but after clicking restore the whole phone shut off again (i had the usb cable in) and now when i turn it on the lg thing comes on when a white screen blinks every 5 seconds.

i personally think i have screwed up the whole phone, and i've rooted it so i cant get a refund.

i will give EVERYthing ago cause i have nothing to lose

thanks triplepick
Dear Sir, I m facing the same problem. Have you got any solution to the problem? I will be grateful to you if you will kindly share.
Many thanks in advance.
geokunal is offline  
Reply With Quote
Old January 23rd, 2013, 12:28 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Dear Sir, I m facing the same problem. Have you got any solution to the problem? I will be grateful to you if you will kindly share.
Many thanks in advance.
geokunal is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > LG Optimus One (P500) > Optimus One - Support and Troubleshooting
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:26 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.