Go Back   Android Forums > Android Phones > Orange San Francisco 2 (ZTE Blade 2)

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old April 6th, 2012, 07:31 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2012
Location: Milton Keynes
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cry Help with sound

Hi, i am having an issue with the sound on my San Francisco 2. All is fine when i listen to music through the built in speaker or the headphones but when i try to plug it into an external sound source (a power amp/mixer) the sound is very distorted and i am getting no vocal, it is also very tinny. I use the same cable for my laptop and have no problems with that.

Any help or advice would be awesome

Thanks
Kevlar

FOLLOW UP:

I got it to work using 3.5mm Aux Cable To 2 RCA. Still no joy with 3.5 to 3.5....but it works Hope this helps if someone has the same problem

Advertisements
mkKevlar is offline  
Last edited by mkKevlar; April 6th, 2012 at 08:27 AM. Reason: Sorted the promlem
Reply With Quote
sponsored links
Reply
Tags
3.5mm jack, external, san francisco 2, sound


Go Back   Android Forums > Android Phones > Orange San Francisco 2 (ZTE Blade 2)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:15 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.