Go Back   Android Forums > Android Phones > Orange San Francisco (ZTE Blade)

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old April 19th, 2011, 04:46 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Menu and home key not working

I've not dropped the phone or anything but the menu and home now only work occassionaly its on 2.2, I've rebooted and taken the battery out but no luck, does this sound like a software or hardware issue, anyone else had the same ?

cheers

Bobballs is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old April 24th, 2011, 11:48 AM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 75
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

You probably flashed a pre alpha 2.2 rom which is way outdated. I suggest you to go to modaco and search for either swedish spring RLS5 which i'm running OR try FLB r11b, both these froyo roms are smooth and don't seem to have ANY problem.
shad0wboss is offline  
Reply With Quote
Old October 22nd, 2011, 01:29 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey man I am getting the exact same problem and have no idea how to get this one fixed. Did you got it fixed by any chance ? Can anyone help ??
sushantV is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Orange San Francisco (ZTE Blade)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:02 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.