Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Exhibit 2 4G

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old February 7th, 2012, 07:52 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 11
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Wi-Fi Issues

I'm having trouble connection to some wi-fi networks (one at home is protected WPA network). It will show that it is connected to the network but then the internet doesn't work and web pages do not load.

Anyone have any similar issues?

Advertisements
pierretong is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old February 8th, 2012, 11:47 AM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Everett, WA
Posts: 342
 
Device(s): HTC Evo 4G - Sprint Samsung Exhibit 2 4G - T-Mobile/SIMpleMobile Get SIMpleMobile today at getsmart
Carrier: Not Provided

Thanks: 8
Thanked 47 Times in 31 Posts
Default

Yes, for me it was the fact that my router was running 128bit security. I rolled it back to 64bit at the thoughts of a few users on another board and haven't had an issue since.

I still have a few problems here and there transitioning from one Wi-Fi network to another though (home to work) without turning Wi-Fi off when leaving home, then back on at the office.
__________________
For current news and reviews - not the stuff that is coming in 5 years - visit The SmartPhone Report online!
zcarman is offline  
Reply With Quote
Old February 11th, 2012, 01:03 AM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: US
Posts: 48
 
Device(s): Samsung Galaxy S3
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by zcarman View Post
Yes, for me it was the fact that my router was running 128bit security. I rolled it back to 64bit at the thoughts of a few users on another board and haven't had an issue since.

I still have a few problems here and there transitioning from one Wi-Fi network to another though (home to work) without turning Wi-Fi off when leaving home, then back on at the office.
I also fixed my problem by going to 64bit security. It took me FOREVER to figure that out. I'm glad other people have figured it out too.
flapjacky is offline  
Reply With Quote
Old March 3rd, 2012, 08:08 PM   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 21
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 5
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

I tried to change my Security to 64 bit, still cant connect, but i can connect fine with my Nexus S...
MaypepNecro is offline  
Reply With Quote
Old March 7th, 2012, 02:28 PM   #5 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Everett, WA
Posts: 342
 
Device(s): HTC Evo 4G - Sprint Samsung Exhibit 2 4G - T-Mobile/SIMpleMobile Get SIMpleMobile today at getsmart
Carrier: Not Provided

Thanks: 8
Thanked 47 Times in 31 Posts
Default

Weird, are you running WPA/WPA2 PSK?
zcarman is offline  
Reply With Quote
Reply

Samsung Exhibit 2 4G
Current Rating:
Rate this Phone:

The Samsung Exhibit II 4G is T-Mobile's first off contract Android powered smartphone and the sequel to the Exhibit 4G which launched only a few months prior. The phone features a very affordable off contract price and a solid array of specs ... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Exhibit 2 4G
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 02:55 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.