Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Exhibit 2 4G

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old February 27th, 2012, 11:21 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Question about text messages

So I've been having a problem sending long text messages... for some reason they won't go through & i get the red exclamation point indicating a failed message.. does anyone else have this problem? if so do you know how to fix it?

Advertisements
terrie333 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old February 28th, 2012, 10:41 AM   #2 (permalink)
Member
 
surgerush's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: New York State
Posts: 454
 
Device(s): Samsung Galaxy S II T-Mobile
Carrier: Not Provided

Thanks: 43
Thanked 70 Times in 58 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by terrie333 View Post
So I've been having a problem sending long text messages... for some reason they won't go through & i get the [COLOR="Red"]red exclamation[/COLOR] point indicating a failed message.. does anyone else have this problem? if so do you know how to fix it?

Pretty much everyone has this problem, there are a couple very temporary fixes, but no permanent fix. I've noticed that even though it comes back failed, it still almost always goes through.
surgerush is offline  
Reply With Quote
Old February 28th, 2012, 06:20 PM   #3 (permalink)
Member
 
JaeWeb's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Phoenix, AZ
Posts: 144
 
Device(s): Samsung Galaxy SIII Pebble Blue 16GB (T-Mobile)
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 5 Times in 4 Posts
Default

I havent had any problems sending long text messages... thats weird.
__________________
Its MEEEEEE!!!! I was the turkey all alooooong!!
JaeWeb is offline  
Reply With Quote
Old March 2nd, 2012, 08:51 PM   #4 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: michigan
Posts: 393
 
Device(s): LG G FLEX
Carrier: Not Provided

Thanks: 5
Thanked 51 Times in 47 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by terrie333 View Post
So I've been having a problem sending long text messages... for some reason they won't go through & i get the red exclamation point indicating a failed message.. does anyone else have this problem? if so do you know how to fix it?
Yeah the fix its:
Pull battery while power is on.
Then pull SIM card and sd card.
Then put sd card in then SIM card then battery.
Power up and
That should solve it.
sreum is offline  
Reply With Quote
Old March 2nd, 2012, 08:55 PM   #5 (permalink)
Member
 
surgerush's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: New York State
Posts: 454
 
Device(s): Samsung Galaxy S II T-Mobile
Carrier: Not Provided

Thanks: 43
Thanked 70 Times in 58 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sreum View Post
Yeah the fix its:
Pull battery while power is on.
Then pull SIM card and sd card.
Then put sd card in then SIM card then battery.
Power up and
That should solve it.

I've done this twice already. It fixes it for a short period, but it comes back. At least it did with me both times.
surgerush is offline  
Reply With Quote
Old March 3rd, 2012, 11:24 AM   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 32
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default On wifi?

I've noticed when getting the error on 4g then switching to wifi it sends...anyone else confim?
felunk is offline  
Reply With Quote
Old March 3rd, 2012, 11:29 AM   #7 (permalink)
Member
 
surgerush's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: New York State
Posts: 454
 
Device(s): Samsung Galaxy S II T-Mobile
Carrier: Not Provided

Thanks: 43
Thanked 70 Times in 58 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by felunk View Post
I've noticed when getting the error on 4g then switching to wifi it sends...anyone else confim?

No matter when I get the error, whether it's on 4G or wifi, seems like it still almost always goes through.
surgerush is offline  
Reply With Quote
Old March 28th, 2012, 02:38 PM   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 32
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same here

On wifi no problems(I'm almost always on wifi)...on 4G it fails, and never sends...reset the phone and it worked, lame. I tried a couple other SMS programs so it's not that. Anyone else figure out a fix besides a reset?
felunk is offline  
Reply With Quote
Old March 31st, 2012, 02:55 AM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 8
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here with mine. And it doesn't matter whether the message is long or short. I have noticed that if your phone is receiving a text at the same moment you hit 'send' it will fail to send your text. Incoming texts will override your outgoing message. Just wait a second or two, and press the red exclaimation dot. Sometimes it may take a couple of tries but if you keep pressing that red dot, it will eventually go through. Hope that helps..

(No need for resets and battery pulls!)
kikstart is offline  
Last edited by kikstart; March 31st, 2012 at 02:58 AM.
Reply With Quote
Reply

Samsung Exhibit 2 4G
Current Rating:
Rate this Phone:

The Samsung Exhibit II 4G is T-Mobile's first off contract Android powered smartphone and the sequel to the Exhibit 4G which launched only a few months prior. The phone features a very affordable off contract price and a solid array of specs ... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Exhibit 2 4G
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.