Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy Ace > Ace - All Things Root

New Forums: Nexus 6 | Nexus Player | Nexus 9
Like Tree2Likes
  • 1 Post By blulite127
  • 1 Post By ayush29k

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old April 6th, 2013, 05:15 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Samsung Galaxy ace doesn't turn on after ClockworkMod Install

Hey guys, Im kinda new here.
I have a problem. I installed the ClockworkMod in my Samsung Galaxy Ace GT-S5830i. I used the tips and things from the unlocker site. Followed all the things.I got gingerbread 2.3.6 and after doing all the things i've selected to reboot system now. Then the phone turned off again and restarted. But it hadn't loaded. When i click to turn it on it always shows me black screen with the Words "Samsung Galaxy Ace GT-S5830i". I waited for like 1 hour and its still same. What should i do? Please help! I tried to open download or other mode with POWER+HOME or POWER+HOME+VOLUME but nothing happens.

P.S Please reply, sorry for english ;p

Advertisements
martynas299 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old April 6th, 2013, 05:25 AM   #2 (permalink)
Junior Member
 
blulite127's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 76
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 12 Times in 9 Posts
Default

If you can load that far, then all is not lost. By the sounds of what u say youve used the wrong rom.try and enter recovery mode by holding volume up + home + power. Once you see the samsung logo let go of tye power button but continue to hold home and volume up untill you enter recovery mode.

If this does not work then download mode is volume down + home + power and hold untill download mode is entered.

If you can enter either of these modes you can unbrick your phone.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
martynas299 likes this.
blulite127 is offline  
Reply With Quote
Old April 6th, 2013, 05:56 AM   #3 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Delhi
Posts: 1,275
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 18
Thanked 244 Times in 226 Posts
Default

You probably did something wrong, either find out what you did wrong and undo it or flash a stock samsung firmware via Odin and get back to the stock rom.
Then you can root it and try to install cwm again.
martynas299 likes this.
__________________
Device: Samsung GT-S5830 Galaxy Ace
ROM: AOKP 4.2.2
Scripts: CronMod INT2EXT4+
Kernel: 2.6.37.6-jellybean+marco@pc5 #14
CPU Frequency: 245MHz - 800MHz, SmartassH3
ayush29k is offline  
Reply With Quote
Old April 6th, 2013, 11:29 AM   #4 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by blulite127 View Post
If you can load that far, then all is not lost. By the sounds of what u say youve used the wrong rom.try and enter recovery mode by holding volume up + home + power. Once you see the samsung logo let go of tye power button but continue to hold home and volume up untill you enter recovery mode.

If this does not work then download mode is volume down + home + power and hold untill download mode is entered.

If you can enter either of these modes you can unbrick your phone.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I've finaly managed to come to The system recovery mode! But i dont know what should i do to fix the problem that it will work. Can u link me something or idk anything that would help.
martynas299 is offline  
Reply With Quote
Old April 6th, 2013, 12:16 PM   #5 (permalink)
Junior Member
 
blulite127's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 76
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 12 Times in 9 Posts
Default

Ive replied to your pm. Ill help you fix it with a few simple steps. Even for a newbie its a piece of cake.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
blulite127 is offline  
Reply With Quote
Old April 6th, 2013, 01:39 PM   #6 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Alright thanks for your support
martynas299 is offline  
Reply With Quote
Old February 15th, 2014, 09:03 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy same problem

my Samsung galaxy ave isn't turning on it just shows Samsung galaxy ace with a black background. and i'm not able to enter the system mode either. if i connect it to the pc via usb it turns on by itself but still only shows that screen. i tried it with vol down and that didn't work either.

it happened after i installed a cwm zip.

can someone please tell me what to do?
Vaxii3 is offline  
Reply With Quote
Old February 16th, 2014, 04:17 AM   #8 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Delhi
Posts: 1,275
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 18
Thanked 244 Times in 226 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Vaxii3 View Post
my Samsung galaxy ave isn't turning on it just shows Samsung galaxy ace with a black background. and i'm not able to enter the system mode either. if i connect it to the pc via usb it turns on by itself but still only shows that screen. i tried it with vol down and that didn't work either.

it happened after i installed a cwm zip.

can someone please tell me what to do?
What is your device's model number?
Its just a softbrick, you can correct that by either undoing whatever you did to cause this or you can just flash a fresh stock firmware via Odin.
ayush29k is offline  
Reply With Quote
Old April 6th, 2014, 11:30 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey guys, Im kinda new here.
I have a problem. I installed the ClockworkMod and Kitkat 4.4 in my Samsung Galaxy Ace GT-S5830i. After installation i've selected to reboot system now. Then the phone turned off again and restarted. But it hadn't loaded. When i click to turn it on it always shows me black screen with the Words "Samsung Galaxy Ace GT-S5830i". I waited for like several hours and its still same. What should i do? Please help!I tried to open download or other mode with POWER+HOME or POWER+HOME+VOLUME but nothing happens.

PLEASE HELP ME
HELP ME
HELP ME
issemessi is offline  
Last edited by issemessi; April 6th, 2014 at 11:32 PM.
Reply With Quote
Old April 6th, 2014, 11:47 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Samsung Galaxy Ace GT-S5830i always shows me black screen with the Words "Samsung Galaxy Ace GT-S58

Hey guys, Im kinda new here.
I have a problem. I installed the ClockworkMod and Kitkat 4.4 in my Samsung Galaxy Ace GT-S5830i. After installation i've selected to reboot system now. Then the phone turned off again and restarted. But it hadn't loaded. When i click to turn it on it always shows me black screen with the Words "Samsung Galaxy Ace GT-S5830i". I waited for like several hours and its still same. What should i do? Please help!I tried to open download or other mode with POWER+HOME or POWER+HOME+VOLUME but nothing happens.

PLEASE HELP ME
HELP ME
HELP ME
issemessi is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old April 7th, 2014, 01:24 AM   #11 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Delhi
Posts: 1,275
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 18
Thanked 244 Times in 226 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by issemessi View Post
Hey guys, Im kinda new here.
I have a problem. I installed the ClockworkMod and Kitkat 4.4 in my Samsung Galaxy Ace GT-S5830i. After installation i've selected to reboot system now. Then the phone turned off again and restarted. But it hadn't loaded. When i click to turn it on it always shows me black screen with the Words "Samsung Galaxy Ace GT-S5830i". I waited for like several hours and its still same. What should i do? Please help!I tried to open download or other mode with POWER+HOME or POWER+HOME+VOLUME but nothing happens.

PLEASE HELP ME
HELP ME
HELP ME
This happens when you flash a rom that is not supposed to be flashed on a device it was not built for. S5830i does not have any 4.4 development yet, you most probably flashed the 4.4 rom built for the S5830, and if this is the case then you are lucky that your phone is not completely bricked, its only a softbrick.

Try to flash a stock firmware via Odin and you'd be good as new. I know you said you cannot enter download mode but try again because its your only hope. Otherwise your gonna need to visit the samsung service centre.

Do not confuse S5830 with S5830i because apart from the name they have nothing in common, especially the hardware inside is totally different.
ayush29k is offline  
Reply With Quote
Old April 7th, 2014, 07:45 AM   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Congleton, UK
Gender: Male
Posts: 43
 
Device(s): ZTE Blade, Nexus 4, Samsung Tab2 7, Samsung Ace S5830i
Carrier: Hits Spain and Vodafone UK

Thanks: 5
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

If you are still having problems follow the tutorial at the link below, it worked for me and recovered my IEMI number at the same time:-

[TUTORIAL] Unbrick/Firmware restore | Flash GUIDE | ROM List & REVIEWS [09/11/2012] - xda-developers
Jeffers is offline  
Reply With Quote
Reply
Tags
black screen, samsung galaxy ace, turn on


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy Ace > Ace - All Things Root

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:13 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.