Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy Europa (5)

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 4th, 2010, 10:20 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Please Help. Unable to connect to globe prepaid internet.

I recently bought a galaxy 5. Despite the APN settings globe has given me I still can't connect to the the prepaid internet. Is it my old simcard. my phone or is there some other apn setting out there?

Thank you

Advertisements
dissonant123 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old December 5th, 2010, 03:57 AM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 30
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

try leaving APN type blank
loop4444 is offline  
Reply With Quote
Old January 31st, 2011, 09:34 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 12
 
Device(s): Samsung Europa I5503
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to jedongmaster
Default

nothing. been searching threads and no one can answer this inquiry...

i think we need the step by step settings globe uses - i tried customer service and as expected, they DON'T KNOW.
jedongmaster is offline  
Reply With Quote
Old September 15th, 2011, 08:26 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi, i just bought SAMSUNG GALAXY ACE... my wifi is ok and apps are working like fb app and twitter... my 3g also is working with the settings Globe had sent me....but i can only do browsing.... pano po kaya na gagana rin un fb and twitter app pag naka globe 3g lng?.... pls help...pati po android market not working e.........tnx..
dalzonad is offline  
Reply With Quote
Old October 15th, 2011, 09:41 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

@dalzonad we have the same problem.
my apps are working properly when im using wifi but when i switch to 3g i cant use it.
well before the storm(pedring) i can use it but now i cant.. OTL

i really hope Globe will be able to fix this.

any suggestions? thanks
yansie02 is offline  
Last edited by yansie02; October 17th, 2011 at 10:17 PM.
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy Europa (5)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:12 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.