Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > Samsung Galaxy Lite

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old March 6th, 2010, 03:41 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 23
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Help with Kies

Hi all
Anybody know how to get Kies working with the galaxy portal
I got it from Samsung yesterday as its now released for the portal, but it did not work, just like the pc suite that came with the phone

Cheers

rebel is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 6th, 2010, 01:02 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
andy-roid's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: wombwell uk
Posts: 659
 
Device(s): Samsung galaxy s3 Samsung galaxy s & samsung galaxy lite/portal i5700
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 54 Times in 41 Posts
Default

i have been on the kies website and it says that the phone is not supported yet
andy-roid is offline  
Last edited by andy-roid; March 6th, 2010 at 02:41 PM.
Reply With Quote
Old March 6th, 2010, 03:26 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 23
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Hmmm
I went to my samsung and its showing Kies as the pc software

took this pic from my page maybe I'm wrong ?
Chhers
Reb
rebel is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2010, 03:43 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: UK
Posts: 2,278
 
Device(s): Nexus 7, Nexus 5, S3, Moto G,
Carrier: EE (Tmobile)

Thanks: 61
Thanked 160 Times in 143 Posts
Default

That's a very recent change that kies supports the Spica/Portal.

This must mean the official v2.1 is close, as a samsung rep reported on a blog I read that the update will be delivered and installed via Kies.
nx1977 is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2010, 04:14 PM   #5 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 23
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by nx1977 View Post
That's a very recent change that kies supports the Spica/Portal.

This must mean the official v2.1 is close, as a samsung rep reported on a blog I read that the update will be delivered and installed via Kies.
Yeah if I can get my mobile to work on it
anybody had luck with this that can shed some light on it ?

thanks
rebel is offline  
Last edited by rebel; March 6th, 2010 at 04:21 PM.
Reply With Quote
Old March 6th, 2010, 05:40 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
andy-roid's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: wombwell uk
Posts: 659
 
Device(s): Samsung galaxy s3 Samsung galaxy s & samsung galaxy lite/portal i5700
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 54 Times in 41 Posts
Default

was this all ready on your phone
andy-roid is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2010, 07:55 PM   #7 (permalink)
Junior Member
 
Gurdeep.Singh.Mander's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Chandigarh, INDIA
Posts: 82
 
Device(s): Samsung SGS, i5700, GT-S5233
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Send a message via MSN to Gurdeep.Singh.Mander Send a message via Yahoo to Gurdeep.Singh.Mander Send a message via Skype™ to Gurdeep.Singh.Mander
Default

Ya! Just installed Kies. Phone got detected fine. Everything working as it should. Phonebook gets synced, media transfer etc. everything ok. Doesn't yet allow f/w upgrade though.
Gurdeep.Singh.Mander is offline  
Reply With Quote
Old March 6th, 2010, 08:29 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 7
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by rebel View Post
Hi all
Anybody know how to get Kies working with the galaxy portal
I got it from Samsung yesterday as its now released for the portal, but it did not work, just like the pc suite that came with the phone

Cheers
samsung claims only support Omnia at this moments of time.
prodikey is offline  
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 03:01 AM   #9 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 120
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

I've downloadd it even if it's just so I can sync my phonebook!
rusky is offline  
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 03:23 AM   #10 (permalink)
Junior Member
 
Gurdeep.Singh.Mander's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Chandigarh, INDIA
Posts: 82
 
Device(s): Samsung SGS, i5700, GT-S5233
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Send a message via MSN to Gurdeep.Singh.Mander Send a message via Yahoo to Gurdeep.Singh.Mander Send a message via Skype™ to Gurdeep.Singh.Mander
Default

For all those who are having trouble recognizing their phone from Kies/NPS/adb...

Unplug your phone from USB and do the following...

If you are on android 1.5 (cupcake) version:
-- Go to... Main Menu >> Settings >> About Phone >> Additional Settings >> (here, make sure "Mass storage only" is unchecked. Make it unchecked if it is not.)

If you are on android 2.1 (eclair) version:
-- Go to... Main Menu >> Settings >> Applications >> Development >> (here, make sure "USB debugging" is checked. Make it checked if it is not.)

That's it! Plug-in your phone again and your device should get recognized fine.

Hope this helps!

Update:

-- Just published screenshot and all that at my blog here http://voxigee.wordpress.com/2010/03/07/samsung-kies-for-galaxy-spica/
-- Tried it with one of v2.1 (Eclair) ROM and working fine, couldn't yet get it to work with v1.5 (cupcake) though.
Gurdeep.Singh.Mander is offline  
Last edited by Gurdeep.Singh.Mander; March 10th, 2010 at 04:31 AM.
Reply With Quote
sponsored links
Old March 7th, 2010, 03:41 AM   #11 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 120
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

Didn't work on mine

Well, it tells me that the device isn't supported.
rusky is offline  
Last edited by rusky; March 7th, 2010 at 03:44 AM.
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 06:23 AM   #12 (permalink)
Senior Member
 
andy-roid's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: wombwell uk
Posts: 659
 
Device(s): Samsung galaxy s3 Samsung galaxy s & samsung galaxy lite/portal i5700
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 54 Times in 41 Posts
Default

did youdownload it from here

http://www.samsung.com/sg/consumer/mobile-phone/mobile-phone/infotainment/GT-I5700HKASIN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support
andy-roid is offline  
Last edited by andy-roid; March 7th, 2010 at 06:25 AM.
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 06:44 AM   #13 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 120
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

No, but it's the same version.
rusky is offline  
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 06:53 AM   #14 (permalink)
Senior Member
 
andy-roid's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: wombwell uk
Posts: 659
 
Device(s): Samsung galaxy s3 Samsung galaxy s & samsung galaxy lite/portal i5700
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 54 Times in 41 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by prodikey View Post
samsung claims only support Omnia at this moments of time.

thats daft because why dose it tell you to download it for the galaxy lite on there web site
andy-roid is offline  
Last edited by andy-roid; March 7th, 2010 at 06:55 AM.
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 07:07 AM   #15 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 120
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

Gurdeep.Singh.Mander says he has sync'd with this version, I can't
rusky is offline  
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 08:44 AM   #16 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: India
Posts: 60
 
Device(s): Samsung Galaxy i5700 Spica Blackberry 8310 Nokia 5800 Xpress music
Carrier: Not Provided

Thanks: 13
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default Same problem

I followed the instructions of gurdeep still no luck, kies is not able to detect my device. Getting an infinite message "Connecting to device... please wait"

Samsung might be good in their hardware but they are utter failure in software, Take PC studio or Kies both does not have even a professional appearance. Seems to be a software developed by interns under the guidance of a first time product manager :-)
svkndv is offline  
Last edited by svkndv; March 7th, 2010 at 08:46 AM.
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 10:25 AM   #17 (permalink)
Junior Member
 
Gurdeep.Singh.Mander's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Chandigarh, INDIA
Posts: 82
 
Device(s): Samsung SGS, i5700, GT-S5233
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Send a message via MSN to Gurdeep.Singh.Mander Send a message via Yahoo to Gurdeep.Singh.Mander Send a message via Skype™ to Gurdeep.Singh.Mander
Default

@svkndv

Please try switching your usb ports while connecting and also keep scanning for hardware changes from the Device Manager. Sometimes the Serial ports acquired by samsung drivers are not refreshed automatically. Wish u luck
Gurdeep.Singh.Mander is offline  
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 10:31 AM   #18 (permalink)
Junior Member
 
Orfeas91's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 26
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey all, Kies is working fine for me as well. Flashed to 2.1 (i570EXXJC3) today and I managed to sync my phone when I enabled USB debugging just like Gurdeep.Singh.Mander said. When I had 1.5 it didn't sync.
Orfeas91 is offline  
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 10:47 AM   #19 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 23
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rusky View Post
Didn't work on mine

Well, it tells me that the device isn't supported.
I also get that message, tried switching ports around they are refreshing but no joy. I have left a service request at Samsung.
rebel is offline  
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 02:20 PM   #20 (permalink)
Senior Member
 
andy-roid's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: wombwell uk
Posts: 659
 
Device(s): Samsung galaxy s3 Samsung galaxy s & samsung galaxy lite/portal i5700
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 54 Times in 41 Posts
Default

it looks like to me like there some thing wrong with the driver
andy-roid is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 7th, 2010, 02:45 PM   #21 (permalink)
Senior Member
 
andy-roid's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: wombwell uk
Posts: 659
 
Device(s): Samsung galaxy s3 Samsung galaxy s & samsung galaxy lite/portal i5700
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 54 Times in 41 Posts
Default

there is some thing wrong because it will only connect in mass strage mode but mass storage mode is offf so i took the sd card out and now its telling me to put in the sd card
andy-roid is offline  
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 03:54 PM   #22 (permalink)
Senior Member
 
andy-roid's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: wombwell uk
Posts: 659
 
Device(s): Samsung galaxy s3 Samsung galaxy s & samsung galaxy lite/portal i5700
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 54 Times in 41 Posts
Default

been trying for 4 hours and still no joy so i give up has it got some thing to do with it being on t mobile
andy-roid is offline  
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 04:19 PM   #23 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: UK
Posts: 2,278
 
Device(s): Nexus 7, Nexus 5, S3, Moto G,
Carrier: EE (Tmobile)

Thanks: 61
Thanked 160 Times in 143 Posts
Default

No.

If you're running vista, make sure the drivers have been installed correctly and windows sees the phone correctly.

If you have NPS loaded, close it
nx1977 is offline  
Reply With Quote
Old March 7th, 2010, 04:33 PM   #24 (permalink)
Senior Member
 
andy-roid's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: wombwell uk
Posts: 659
 
Device(s): Samsung galaxy s3 Samsung galaxy s & samsung galaxy lite/portal i5700
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 54 Times in 41 Posts
Default

i installed it on my daugters xp laptop and it could only find mass strorage mode but it was turned off
andy-roid is offline  
Reply With Quote
Old March 8th, 2010, 10:49 AM   #25 (permalink)
Senior Member
 
andy-roid's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: wombwell uk
Posts: 659
 
Device(s): Samsung galaxy s3 Samsung galaxy s & samsung galaxy lite/portal i5700
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 54 Times in 41 Posts
Default

has any body got it to work with 1.5 yet if you have how did you do it
andy-roid is offline  
Last edited by andy-roid; March 8th, 2010 at 10:55 AM.
Reply With Quote
Old March 9th, 2010, 08:26 AM   #26 (permalink)
Senior Member
 
andy-roid's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: wombwell uk
Posts: 659
 
Device(s): Samsung galaxy s3 Samsung galaxy s & samsung galaxy lite/portal i5700
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 54 Times in 41 Posts
Default

been on the phone to samsung and its only compatible with mass storage mode at this monent in time but they said they are working on it to be compatible with the phone fully
andy-roid is offline  
Reply With Quote
Old March 10th, 2010, 02:51 AM   #27 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 7
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by Gurdeep.Singh.Mander View Post
Ya! Just installed Kies. Phone got detected fine. Everything working as it should. Phonebook gets synced, media transfer etc. everything ok. Doesn't yet allow f/w upgrade though.

Hi what firmware are you using ?
I still running firmware 1.5 the software (KIEs) not able to defect the samsung I5700...

Thanks
prodikey is offline  
Reply With Quote
Old March 11th, 2010, 01:34 PM   #28 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by got-petrol View Post
been on the phone to samsung and its only compatible with mass storage mode at this monent in time but they said they are working on it to be compatible with the phone fully
Thanks. That saved time to everyone. Surprised that some claimed to have their phones recognised after simple installation (without flashing, etc.)
Davit is offline  
Reply With Quote
Old June 25th, 2010, 12:37 PM   #29 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sorry for the bump,but where's this mass storage mode exactly?...

That's 1.
Today I sent it to the service (Hat Romania) and said it had a issue but that they fixed it.It had Android 2.1.It seems it had issues.
I tried the method got-petrol mentioned here(reinstalling drivers)

Samsung Mobile : Community

I tried turning debugging thing off(before that method)
Nothing.Nada.

EDIT:Wait,why there is a Galaxy Lite and Galaxy Spica individual forum?Aren't they the same?!
Deformat is offline  
Last edited by Deformat; June 25th, 2010 at 01:10 PM.
Reply With Quote
Old June 29th, 2010, 11:04 AM   #30 (permalink)
Senior Member
 
Beerkan's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Blighty
Posts: 718
 
Device(s): Samsung GT-I5700 Galaxy Spica/Portal/Lite : Rooted Android 2.1+
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 168 Times in 124 Posts
Default

If you have installed the correct USB drivers then when you connect your phone to your PC, you will see a USB connected Icon on the phone. To See the SD card from your PC, you need to Mount the SD card from the phone.

Menu
Notifications
USB Connected
Mount.

You will now see the SD card and all it's contents as an extrenal drive on the PC. Copy and delete to your hearts content.

If you wish to manage your contacts I'd suggest doing it via your google account, as it's much easier. Just re-sync back to your phone when your finished.

There is in fact 3 forums here all about the same phone.

See Also

Samsung Galaxy Portal forums

and

Samsung Galaxy Spica forums

The GT-i5700 goes by these names depending on where you live.

As regards to why there's Galaxy Lite, Galaxy Spica and Galaxy Portal forums, when in fact they ARE EXACTLY they are all the same phone is probably an error when they forums were set up. It has already been asked to merge these, but word is it's too difficult or too hard, or time consumming to do.
__________________
Phone: Galaxy i9100 SII: Now using Galaxy TAB7.7. Sowheat!!
Beerkan is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old October 13th, 2010, 07:07 AM   #31 (permalink)
drm
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 9
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi. I can't see my phone from windows explorer let alone from kies. How do I load the required drivers? Can't seem to find any help for this. Any help please
drm is offline  
Reply With Quote
Old October 13th, 2010, 08:47 AM   #32 (permalink)
Senior Member
 
Beerkan's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Blighty
Posts: 718
 
Device(s): Samsung GT-I5700 Galaxy Spica/Portal/Lite : Rooted Android 2.1+
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 168 Times in 124 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by drm View Post
Hi. I can't see my phone from windows explorer let alone from kies. How do I load the required drivers? Can't seem to find any help for this. Any help please
Whn you connect the phone via USB do you see USB connected on the phone notification bar?

Menu
Notifications
Press USB Connected
Mount.

Also I suggest you remove KIES and install Samsung's NPS software.

NPS Software (160Mb).
Beerkan is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Beerkan For This Useful Post:
drm (October 13th, 2010)
Old October 13th, 2010, 09:20 AM   #33 (permalink)
drm
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 9
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi. When I connet up the phone via a usb cable there is no icon in the notification bar. I've loaded the usb driver from the NPS disc and have PC studio and KIES installed. Can't see the phone at all. Any ideas??
drm is offline  
Reply With Quote
Old October 15th, 2010, 06:42 AM   #34 (permalink)
Senior Member
 
Beerkan's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Blighty
Posts: 718
 
Device(s): Samsung GT-I5700 Galaxy Spica/Portal/Lite : Rooted Android 2.1+
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 168 Times in 124 Posts
Default

Check my posts here...

Connecting via USB
Beerkan is offline  
Reply With Quote
Old November 5th, 2010, 04:49 AM   #35 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi can anyone help me? Whenever i load up kies it disconnects my internet so when it searches for the firmware update it cant find an internet connection. But my phone connects fine to kies. Anyone know how to solve this?
Thanks
champy23 is offline  
Reply With Quote
Old November 10th, 2010, 09:28 AM   #36 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 10
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hello,
thank you for all the previous posts

Is there any new information about the connection problem with Kies. I have tried everything here, but have had no luck.

Kies worked for the first few weeks, then stopped working when I tried to connect the other day. I had not tried to connect in a week or so, I have no idea of the event that may have broken it.

I also have the Kies-mini. This connects approximately 60% or 70% of the time.

By not connecting I mean I see on my phone the image of a USB connector and it says "connected". I have a USB cable connected between the phone and Windows 7 computer. When I run Kies (latest version 1.3.5), I see the pop-up box saying "connecting the device… please wait", but will never establish the connection. For the first few weeks it connected fine.

I also have mini-Kies. About 60% or 70% of the time it will make it to the second screen showing my phone and saying I have the latest version.

I'm in the USA. I have a Samsung Vibrant. I have no files with long extensions (I have used the FileSearcherforKiesFix program mentioned above). I have unmounted my SD card and reformatted the SD card. I have uninstalled and reinstalled Kies and the drivers several times. I have downloaded and installed the softpedia drivers.

Any additional information? Thanks.
Barry.
canalrun is offline  
Last edited by canalrun; November 10th, 2010 at 09:54 AM.
Reply With Quote
Old November 10th, 2010, 01:59 PM   #37 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 10
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Solved!

I uninstalled the latest version of Kies and installed a previous version, 1.5 .1 10071_32. It now works like a champ.

Barry.
canalrun is offline  
Reply With Quote
Old January 14th, 2011, 06:30 AM   #38 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hello..have a prob with my samsung wave gt-s8530..

everything works except when i want to download and intall apps...it keeps on telling me that the app is not compatible with my phone even if it does..

what can i do??
bernmagsais is offline  
Reply With Quote
Old January 23rd, 2012, 03:47 AM   #39 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to Saurus
Default

Hi, I have a slightly different problem. Running Kies v2 with Gingerbread on my S2.

Phone is recognised and i can synch et no problem (even did a FW upgrade via Kies) but...

1) It says that my phone is not supported.
2) If I try to delete or edit anythign on my phone then Kies freezes and I have to use programme manager to quite it.
3) I cannot log into my Samsung account - it says wrong user name or password. But I can log in fine directly from my phone.

Any ideas?
Saurus is offline  
Reply With Quote
Old March 19th, 2012, 09:29 PM   #40 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

To update samsung vibrant with a mac, use the mini kies
SAMSUNG
fanisaka is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old May 22nd, 2012, 01:09 PM   #41 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs up connection to kies solution

tried everything suggested in this forum (thanks for the tips!) and still kies would not connect to my device (samsung note) - turned off my note - plugged it into usb / pc - restarted the note and it connected with kies
rudkadosh is offline  
Reply With Quote
Reply

Samsung Galaxy Lite
Current Rating:
Rate this Phone:

The Samsung Galaxy I7500 was the company's first Android phone and the Galaxy Lite will follow in its footsteps by offering a slightly toned down version of the original Galaxy. Although the Galaxy Lite has a 3.2MP Camera with no flash and 1GB ... Read More



Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > Samsung Galaxy Lite
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:57 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.