Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > Samsung Galaxy Lite

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old April 15th, 2010, 03:56 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 38
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Push Email Not Working

i have sync on for my gmail account. tried sending an email from my laptop to my gmail account and it does not auto refresh.

if i go to settings, data sync, uncheck then check gmail... then i get my new messages. isnt it supposed to push it to my phone automatically?

any ideas?

***EDIT
a restart did the trick. any ideas how to get push consistently?

***EDIT 2
not working again

Advertisements
antikryst is offline  
Last edited by antikryst; April 15th, 2010 at 10:57 PM.
Reply With Quote
sponsored links
Old April 15th, 2010, 10:56 PM   #2 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 38
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

still cant get push to work. whenever i refresh the gmail app or restart the phone... new mail comes in.

doesnt seem to push though.
antikryst is offline  
Reply With Quote
Old April 16th, 2010, 07:14 AM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 15
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same thing here. Its so unreliable that I have now disabled autosync to save battery. Hopefully when 2.1 is rolled out it will get fixed.
andrewduerden is offline  
Reply With Quote
Old April 16th, 2010, 08:41 PM   #4 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 38
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by andrewduerden View Post
Same thing here. Its so unreliable that I have now disabled autosync to save battery. Hopefully when 2.1 is rolled out it will get fixed.
glad to now i am not alone. any others?
antikryst is offline  
Reply With Quote
Old April 26th, 2010, 12:04 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by antikryst View Post
glad to now i am not alone. any others?
I got a Desire 2 weeks ago. Set up hotmail and Yahoo, both seemed to push ok with the envelope i the top corner and vibrate. For the last 4 days though, this has stopped working. No push, envelope or vibration. I have to go into the app and then it refreshes automatically. This is well pants!!

At first I thought it may be conflicting software so i uninstalled them and the reinstalled, still same issue. I think it may need a factory reset which is bang out of order.

Gonna search online more for a less gruesome fix
Feemy82 is offline  
Reply With Quote
Old April 27th, 2010, 02:21 AM   #6 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 38
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

just an update... 2.1 kinda fixed it for me. but i dont really know if it was spotty data by my carrier for the week i had 1.5.
antikryst is offline  
Reply With Quote
Reply

Samsung Galaxy Lite
Current Rating:
Rate this Phone:

The Samsung Galaxy I7500 was the company's first Android phone and the Galaxy Lite will follow in its footsteps by offering a slightly toned down version of the original Galaxy. Although the Galaxy Lite has a 3.2MP Camera with no flash and 1GB ... Read More



Go Back   Android Forums > Archived Android Devices > Archived Phones > Samsung Galaxy Lite
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:10 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.