Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy Reverb

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 21st, 2012, 09:03 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Oct 2012
Location: Dekalb County, GA
Gender: Male
Posts: 1
 
Device(s): Samsung Galaxy Reverb, Samsung Galaxy Tab 2 7.0
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't Connect To Mobile Network

This afternoon my phone lost connection to the 3G network. I've checked the settings and everything is turned on, the 3G symbol even appears at the top of the phone, but for some reason when I try to use the internet the browser tells me it can't connect.

I've tried turning 3G on and off, I tried resetting the phone, I checked to make sure the phone wasn't in airplane mode.

Anyone have this problem or know what to do about this?

Advertisements
Jam3000 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old October 22nd, 2012, 10:47 AM   #2 (permalink)
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Phoenix Arizona
Gender: Male
Posts: 105
 
Device(s): Galaxy S5/ZTE SUPREME/HTC One V. AOKP Jelly Bean 4.1.2. Overclock @1.7Ghz Stable. Current: L
Carrier: AT&T

Thanks: 3
Thanked 14 Times in 12 Posts
Default

It sounds like you've done everything on your part so far. When you say you "Reset" the phone, do you mean you did a factory reset or did you turn the phone on and off? If you rebooted, you might wanna try a factory reset and see if that helps. If not, I would take it back to the store. I lose 3G signal on mine from time to time but it isn't for more than a few minutes before it connects itself back to the network.

If it's a virgin mobile phone like mine, you might also wanna go through the activation process again. It's already activated, but it will force it to try and find the Mobile Network again. Worth a shot! Let us know what happens!
RyanSupertramp is offline  
Reply With Quote
Old November 21st, 2012, 09:44 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 28
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've had the same problem before when I got a new phone - And re-activating it fixed the problem. I don't know what its problem is, but sometimes you just have to activate it again.

If activation fails, keep trying every 5 minutes. I think i clicked the activate button 10-15 times before it finally worked.
alecwhardy is offline  
Reply With Quote
Reply

Samsung Galaxy Reverb
Current Rating:
Rate this Phone:

Headed straight to Virgin Mobile (and maybe Sprint), the Samsung Galaxy Reverb aims to bring some great functionality while staying pleasing to the wallet. This mid-range device offers a 1.4 GHz MSM8655 Snapdragon processor, a 4-inch WVGA display, ... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy Reverb
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:47 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.