Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S2 (AT&T)

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 6th, 2011, 10:39 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Phone switches off after screen time out

I got my SG II yesterday. It worked perfectly for one day. . I installed some apps and games from android market. . I switched off phone today and tried restarting it. . It started but when screen timer ran out, it refused to start again . . I need to remove battery and restart it again . . but same thing happens once screen timer runs out. .

But, when I remove smart (sim) card, it works perfectly. . what could be the problem? any suggestions ?

Thanks !

Advertisements
aniketkulkarni is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old October 6th, 2011, 10:54 AM   #2 (permalink)
Member
 
kidsavior's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Northern California
Posts: 114
 
Device(s): Samsung Galaxy S II (AT&T)
Carrier: Not Provided

Thanks: 5
Thanked 13 Times in 10 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by aniketkulkarni View Post
I got my SG II yesterday. It worked perfectly for one day. . I installed some apps and games from android market. . I switched off phone today and tried restarting it. . It started but when screen timer ran out, it refused to start again . . I need to remove battery and restart it again . . but same thing happens once screen timer runs out. .

But, when I remove smart (sim) card, it works perfectly. . what could be the problem? any suggestions ?

Thanks !
You might try a factory reset. its a pain, but you may have installed an app that is having issues. Thats where I would start at least.
kidsavior is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kidsavior For This Useful Post:
aniketkulkarni (October 6th, 2011)
Old October 6th, 2011, 11:12 AM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

factory reset solved d problem... Thanks!
aniketkulkarni is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S2 (AT&T)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:42 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.