Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S2 (AT&T)

Find everything you need for the Galaxy S5 and discuss it in our S5 forum!
Have you seen that OnePlus One's awesome camera?? The forum is over here!

Like Tree2Likes
  • 1 Post By Halofromsue
  • 1 Post By Dysfunctional

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old November 19th, 2012, 12:06 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 44
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default S2 on ICS 4.0.3 randomly shutting down on standby/battery calibration problems

Info:

-Samsung Galaxy S2 i777
-Ice Cream Sandwich 4.0.3
-Alternate between Apex and Nova (both free versions)

My S2 has been randomly shutting down while on standby mode recently. Most of the time, I had to keep the power button pressed for about at least 5 seconds, then hold it again to boot it (as you would usually hold it to power it on). On a few times, I had to remove and reinsert the battery.

I then notices this happened to my battery:

http://i.imgur.com/jQ4Vx.png

So i calibrated my battery by letting it run out, then turning it on and letting it run out until it could not power on any more (I only had to do this once). I then charged it while it was off, disconnected for a bit when it reached 100%, then reconnected till it reached 100% again (the intervals got smaller and after about the 4th time it hi 100% within about 15 seconds).

I then tuned it on and cleared the cache, but unfortunately, it is still randomly shutting down while on standby.

Thoughts on how to solve these issues? (Both random shut downs while on standby and battery calibration).

gianmarco is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 30th, 2012, 08:26 PM   #2 (permalink)
Junior Member
 
cebu111's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Philippines
Posts: 31
 
Device(s): Samsung Galaxy Note 2 Samsung Note 10.1 Samsung S2 SGH-I777 (Retired) Galaxy Tab 8.9 (Retired) LG Op
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ive been experiencing this as well, the random shutting off while on stand by. Anything causing this?

Im also on Official Ice Cream Sandwich 4.0.3 (non rooted)
cebu111 is offline  
Reply With Quote
Old December 13th, 2012, 07:13 PM   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 57
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 25
Thanked 5 Times in 4 Posts
Default

I upgraded my samsung 2 from gingerbread 2.3.6 to ICS last Sunday. The phone not only shut off twice that day but also it had problems with the sms notifications and battery drain . So what I did was this : I did a factory reset and wiped the cache twice, also I formatted my external card and got rid of some apps. Today the phone is working fine. i hope this can help you.It is a non rooted phone , too.
dragula2012 is offline  
Last edited by dragula2012; December 13th, 2012 at 07:16 PM.
Reply With Quote
Old December 16th, 2012, 04:50 PM   #4 (permalink)
Junior Member
 
cebu111's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Philippines
Posts: 31
 
Device(s): Samsung Galaxy Note 2 Samsung Note 10.1 Samsung S2 SGH-I777 (Retired) Galaxy Tab 8.9 (Retired) LG Op
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dragula2012 View Post
I upgraded my samsung 2 from gingerbread 2.3.6 to ICS last Sunday. The phone not only shut off twice that day but also it had problems with the sms notifications and battery drain . So what I did was this : I did a factory reset and wiped the cache twice, also I formatted my external card and got rid of some apps. Today the phone is working fine. i hope this can help you.It is a non rooted phone , too.
Thanks. Will try to do this.
cebu111 is offline  
Reply With Quote
Old December 23rd, 2012, 12:58 PM   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 16
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Has anyone had success? I have the exact same problems as OP. Just this morning I wiped cache partition, did a factory reset, and formatted my SD card. So far running a little better, but already had to remove the battery to reboot and the battery was something close to 30% lower.
fightnaked is offline  
Reply With Quote
Old December 23rd, 2012, 02:27 PM   #6 (permalink)
Junior Member
 
cooper1973's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 21
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I have the same problem ics 4.0.3 and just randomly shuts down been doing it since i got the phone in Sept. And to anyone reading this don't wipe external card or wipe phone in anyway as this does not solve the issue. I would say this is the same issue that Nokia use too suffer with and it was just a software bug. I believe this will only poss be sorted once new software is released
cooper1973 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cooper1973 For This Useful Post:
Halofromsue (December 24th, 2012)
Old December 24th, 2012, 09:19 AM   #7 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 44
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

My phone updated to 4.0.4 the other day and I just experienced the issue again.
gianmarco is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gianmarco For This Useful Post:
Halofromsue (December 24th, 2012)
Old December 24th, 2012, 06:25 PM   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 35
 
Device(s): i777 GS2
Carrier: Not Provided

Thanks: 31
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Before any update, I LOVED my phone. NEVER had a problem with anything.
Even bragged about it to friends and family and even got a few to get the same phone.

After the first update in June to ICS, my phone started acting up in many ways. One way was the notificaion sounds wouldn't work, and the texts wouldn't work, then it would randomly shut off the phone and the ONLY way I could turn it back on EVERYTIME was to take out battery. Well, I got another phone cause the other one was still under warranty, and although it didn't shut off, the lack of text sounds were still an issue. Then two days ago, I get another update, and now, the sounds work, but my phone must shut off a dozen times a day, and I have to remove the battery each time to restart it. There was a time when I LOVED this phone....not now.
firepulse likes this.
Halofromsue is offline  
Reply With Quote
Old December 25th, 2012, 10:35 AM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here. Was working fine until this update. Now it keeps shutting down a couple times a day. Only way to reboot is to take out the battery. WTF?
viper725 is offline  
Reply With Quote
Old December 25th, 2012, 02:53 PM   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 16
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Just curious, do you have a case on your phone? Could it possibly be an overheating issue? I left the case off my phone for a day and it didn't shut off. Put the case on and it shut off within an hour.
fightnaked is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old December 26th, 2012, 01:39 PM   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Nor-Cal
Posts: 23
 
Device(s): Samsung Galaxy S2 i777
Carrier: AT&T

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by fightnaked View Post
Just curious, do you have a case on your phone? Could it possibly be an overheating issue? I left the case off my phone for a day and it didn't shut off. Put the case on and it shut off within an hour.
You might be onto something.
I never had the shutting off problem until the newest update. I kept my phone in an Otter box case and after the fourth time removing it to get to the battery after unwanted shutdown I decided to not put it back in the case.

It's been fine so far. No shutdowns since it went 'naked'.
Dysfunctional is offline  
Reply With Quote
Old December 26th, 2012, 01:42 PM   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Nor-Cal
Posts: 23
 
Device(s): Samsung Galaxy S2 i777
Carrier: AT&T

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Of course now I can't keep it on me at work (I pave roads) because it ain't in a case anymore.
Dysfunctional is offline  
Reply With Quote
Old December 27th, 2012, 08:42 AM   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 16
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

It almost seems symptomatic of an overheating issue. My first thought was possibly a clogged vent or fan (since I had a similar issue on my laptop), however I don't think the S2 has a cooling fan?
fightnaked is offline  
Reply With Quote
Old December 27th, 2012, 09:18 AM   #14 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I recently did the update to 4.0.4 and now my phone is experiencing the same issues as those listed above.
The screen will go into "standby" and then suddenly will not turn on - this happens almost 5 times in a day. (I do have it in a case, but it's not getting hot at all... I really dislike taking the case off.)

The phone itself cannot seem to hold a battery charge overnight, as before I could just leave it unplugged and not have a problem; I wake up in the morning to find the phone battery dead WITH NO WARNING.

Another thing that really irks me is the fact that the phone, once it goes "blank" and I reset it (button reset or battery) the phone comes back on and then the data is suddenly turned off. I have to go into my Data settings and turn on "packet data" or I cannot text, use the internet, etc.

Is anyone else experiencing these issues? Any solutions? (I'm assuming we're just going to have to complain enough to get an update?)
miko_mido is offline  
Last edited by miko_mido; December 27th, 2012 at 09:21 AM. Reason: Wrong update version. Edited for clarity.
Reply With Quote
Old December 27th, 2012, 06:29 PM   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 25
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Same problem. Updated to 4.0.4 and getting the same battery drops and random shut offs

View image: Screenshot 2012 12 27 19 25 19
essenceofire is offline  
Reply With Quote
Old December 28th, 2012, 01:13 PM   #16 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 16
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

**** ICS.
fightnaked is offline  
Reply With Quote
Old December 30th, 2012, 09:11 AM   #17 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 57
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 25
Thanked 5 Times in 4 Posts
Default

I updated from 2.3.4 to 2.3.6 without any issue. I updated from ICS 4.0.3 to 4.0.4 and once the phone rebooted it asked me to enter a network lock code . the update made my phone locked. So I had to spent big bucks to downgraded to 4.0.3 again. my phone is unrooted. All this is really annoying

PS. ICS 4.0.3 is running ok.
dragula2012 is offline  
Reply With Quote
Old December 31st, 2012, 04:37 PM   #18 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here with 4.0.3 AND 4.0.4 unrooted as well. Phone shut off on me 3 times today alone. All have been when the phone is idle/standby with the screen off.

New battery (not Samsung) and still no change.

So my question to everyone: is rooting the phone the only way to salvage these phone? I have been searching and searching for days now however I haven't found anything that can fix the sod problem that seems to very prevelant.

So is rooting the solution??
iobzidian is offline  
Reply With Quote
Old January 1st, 2013, 12:36 PM   #19 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: NorCal
Posts: 20
 
Device(s): LG G2
Carrier: AT&T

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Good morning and Happy New Years to all....first time poster here..

I have been reading this forum for quite some time now and find it very informative in most areas. My post is to also confirm the same random powering down of my Samsung i777 GS2 phone. After the last incident, I checked my battery usage and it looked like a cliff. Again, I experienced a double digit drop in battery level.

I spent about an hour on the phone with AT&T and Samsung yesterday re this problem. Of course they were less then knowledgeable (allegedly) about the shut off problem since the 4.0.4 update.

I explained to the Samsung rep that I did not have this problem since the update, now it happens at least once a day. In response to this I got the usual scripted reply that I needed to either do a factory reset or take it to a service center for warranty work. I tried to explain to the rep that based on these blogs and my experiences that it has to do with the OTA update.

I did the factory reset yesterday and of course this morning my phone powered off again without warning.

This is getting old and frustrating very fast. Other than changing phones, not sure what else there is to do.

The only thing of value the Samsung rep mentioned is if during the OTA update some of the data is incomplete or corrupted, it may cause an issue. Not sure if there is a away to reinstall the last update over a USB using Keis.

Just my two cents worth...
lpd50 is offline  
Reply With Quote
Old January 1st, 2013, 03:53 PM   #20 (permalink)
Junior Member
 
cebu111's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Philippines
Posts: 31
 
Device(s): Samsung Galaxy Note 2 Samsung Note 10.1 Samsung S2 SGH-I777 (Retired) Galaxy Tab 8.9 (Retired) LG Op
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So far when i did update from 4.0.3 to 4.0.4 so far so good. No random shutoff. Its been a week since.
cebu111 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old January 1st, 2013, 04:43 PM   #21 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Nor-Cal
Posts: 23
 
Device(s): Samsung Galaxy S2 i777
Carrier: AT&T

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

mine seems to have stabilized. The shutdowns seemed to have stopped.
I've even put it back in its case and it's been good going on two days now.
I don't know why it stabilized but I hope this becomes the case with others.

The S2 is a really, really great phone. It's just unfortunately plagued with a few software glitches and a carrier that's slow/reluctant to address these glitches.
firepulse likes this.
Dysfunctional is offline  
Reply With Quote
Old January 2nd, 2013, 11:36 AM   #22 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 25
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Has anyone experienced a shut off while charging the phone?

I haven't- yet. But it makes me nervous when I use my phone for an alarm.

But shut offs have slowed down on my end as well. Only have had 2 since last friday.
essenceofire is offline  
Reply With Quote
Old January 3rd, 2013, 01:15 AM   #23 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 44
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

It happened twice today, this is getting really, really frustrating. Went from ~95% to ~70% ad then ~30% to less than 5%.

Image of double battery drop: http://i.imgur.com/PW51E.png
gianmarco is offline  
Reply With Quote
Old January 3rd, 2013, 09:33 AM   #24 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 9
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have same trouble. In two months i didn't get any answer. I'll send in warranty next week.
cristianu is offline  
Reply With Quote
Old January 5th, 2013, 08:24 PM   #25 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Nor-Cal
Posts: 23
 
Device(s): Samsung Galaxy S2 i777
Carrier: AT&T

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I read on another board that a person having this shutdown problem resolved his problem by disabling all the AT&T bloat apps. Namely the Smart Wi-fi one.

If memory serves, I disabled all the AT&T stuff (except My AT&T) right around the same time that my phone "mysteriously" stabilized.

I hope this tidbit of info will be of help to some of you
Dysfunctional is offline  
Reply With Quote
Old January 6th, 2013, 06:23 PM   #26 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Nor-Cal
Posts: 23
 
Device(s): Samsung Galaxy S2 i777
Carrier: AT&T

Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

This is the site and post where I learned about the AT&T crapware
Post #28

4.0.4 Update - Page 2 - Android Forums at AndroidCentral.com
Dysfunctional is offline  
Reply With Quote
Old January 8th, 2013, 04:03 PM   #27 (permalink)
Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 136
 
Device(s): Galaxy S4 AT&T - Galaxy S2 AT&T - Google Nexus 10
Carrier: Not Provided

Thanks: 5
Thanked 16 Times in 14 Posts
Default

I had the same issue many have posted about. It seemed that right after the 4.0.4 update, my phone was powering off several times a day...many times requiring me to remove the battery to get it to boot up again. I did notice that in some cases the phone was VERY hot (no case).

I restored to factory settings and since then I haven't had any issues.
RajCaj is offline  
Reply With Quote
Old January 12th, 2013, 01:00 AM   #28 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 25
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Talked to ATT via their support chat and they did confirm that they ARE aware of this software issue but an update needs to be sent to them from samsung first and then they are able to test it on multiple devices and then release it.

The rep was going to send me to warranty but unfortunately I have a crack in my screen and thus I'm screwed.
essenceofire is offline  
Reply With Quote
Old February 9th, 2013, 09:29 AM   #29 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having the same issues as described above. Rapid battery drain and/or random shutdowns with removal of battery necessary to restart. This happens 2-3 times a day now. I ran ICS update through Samsung Kies last summer, but this has been happening since the last OTA update. I broke my screen after a month of ownership last March, so my warranty is dead. Any ideas as to how to fix this?
grrmaker is offline  
Reply With Quote
Old February 9th, 2013, 09:55 PM   #30 (permalink)
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Oklahoma, USA
Posts: 187
 
Device(s): Galaxy S II
Carrier: AT&T

Thanks: 14
Thanked 49 Times in 42 Posts
Default

As suggested above, I went to Settings > Applications > All. Then I tapped on each AT&T pre installed application, in the next menu tapped the Disable button. A warning popped up about disabling pre installed applications and I clicked OK.

I will wait a few days to see of this helps the SOD (Sleep of Death) and repost.
__________________
I try to share my knowledge and experience. Please do your own research to find an appropriate solution for your situation.
Ikenstein is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old February 11th, 2013, 07:16 PM   #31 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Jersey City, NJ
Gender: Female
Posts: 3
 
Device(s): Samsung Galaxy S2, I777
Carrier: AT&T

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by essenceofire View Post
Has anyone experienced a shut off while charging the phone?

I haven't- yet. But it makes me nervous when I use my phone for an alarm.
Oh yes! I almost missed my flight to Jamaica because the damn thing had shut itself off!

I thought my issues had been resolved when Samsung replaced some parts, but it is up to its tricks again. Now it is even wonky while powered off & charging. My phone has turned to unreliable garbage since the ICS update. So sad & frustrating.
firepulse is offline  
Reply With Quote
Old February 13th, 2013, 11:17 PM   #32 (permalink)
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Oklahoma, USA
Posts: 187
 
Device(s): Galaxy S II
Carrier: AT&T

Thanks: 14
Thanked 49 Times in 42 Posts
Default

My phone had an incident of SOD the next day after disabling the pre installed AT&T applications. Too bad since I had hoped this would be an easy solution. I suppose I will continue my research into rooting at this point.
Ikenstein is online now  
Reply With Quote
Old February 16th, 2013, 05:14 AM   #33 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

did the firmware upgrade to PDA:LQ2/PHONE:LPC/CSC:LPD(INU) solve this problem..?
ice_man01 is offline  
Reply With Quote
Old February 16th, 2013, 08:25 AM   #34 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: NW FL
Posts: 872
 
Device(s): Moto X, Asus Transformer, Samsung Galaxy S2; Samsung Captivate; Nokia N97; Nokiia N95; SE 810
Carrier: At&t

Thanks: 81
Thanked 69 Times in 48 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ice_man01 View Post
did the firmware upgrade to PDA:LQ2/PHONE:LPC/CSC:LPD(INU) solve this problem..?
Once again for us laymen?
fldude99 is offline  
Reply With Quote
Old March 20th, 2013, 01:48 PM   #35 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Does the official jellybean update resolves this issue or not. My new s2 which came pre loaded with 4.0.4 has been having this problem since the day i bought it. Please let me know if the jb update resolved this issue so i can take a breath of relief.
ice_man01 is offline  
Reply With Quote
Old March 25th, 2013, 10:41 AM   #36 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There's no official JB firmware for the i777 S2, that I know of.
HaOuLi is offline  
Reply With Quote
Old April 1st, 2013, 12:39 PM   #37 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm asking for GT I9100. The issue is same as mentioned above in this thread. I need help. I just want to know that whether the official JB update resolves this or not. If not, I'll be doomed.
ice_man01 is offline  
Reply With Quote
Old April 3rd, 2013, 09:59 PM   #38 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 80
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 4
Thanked 26 Times in 19 Posts
Default

You're more likely to get an answer in the i9100 section of XDA Developers.

That said, if your current firmware if a big problem, why don't you just upgrade and find out? After all, it can't get any worse.
LoafPincher is offline  
Reply With Quote
Old April 5th, 2013, 12:06 AM   #39 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I would've but the official update hasn't arrived in India yet but it has already been given to other countries.
ice_man01 is offline  
Reply With Quote
Old April 8th, 2013, 02:14 AM   #40 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

PROBLEM SOLVED BY UPDATING THE FIRMWARE TO OFFICIAL JELLY BEAN 4.1.2 NO RANDOM SHUT DOWNS NOW, NO BATTERY CALIBRATION PROBLEM AND NO OVER HEATING. IT WAS A SOFTWARE ISSUE. HOPE YOU GUYS ALSO GET THE UPDATE SOON FOR YOUR I777s
ice_man01 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S2 (AT&T)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:21 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.