Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S3 4G LTE (International)

New Forums: Nexus 6 | Nexus Player | Nexus 9
test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 20th, 2012, 08:59 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Issues after updating to Jelly Bean - S3 Telus

After updating to Jelly Bean 4.1.4 since Telus made the update available, I have been experiencing issues with the phone.

Not able to access "Language and Input" in Settings. Every time I click it, phone freezes for a moment then sends me back to home screen with message "Settings has stopped working". Can someone tell me if I should just factory reset then try updating to Jelly bean again? Or is there a reason for this issue (and possibly a fix)?

My phone has been on 4G for the longest time now. I have not seen LTE even once after Jelly Bean. Same issue for anyone?

Also, anyone know about Wechat app for Android? After the update, the voice messaging does not work anymore. I reinstalled but still not fix. Any suggestions?

Thanks,

Advertisements
Richyrichrich is offline  
Last edited by Richyrichrich; December 20th, 2012 at 09:02 AM.
Reply With Quote
sponsored links
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S3 4G LTE (International)
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:19 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.