Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S3

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 2nd, 2012, 03:34 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ohio
Gender: Male
Posts: 2
 
Device(s): Galaxy S3
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Stock Email Issue Signature

I have recently bought the Samsung S3 running on AT&T and I am having an issue with the signature in the default email app. I use several different email account and have changed the signature on each one. However no matter what email account I use the signature always reverts to the default email account. I have contacted AT&T about this and have sent Samsung an email but they cannot figure out why mine is doing this. Has anyone experienced this r know how to fix it? I do not want to download another app.....

Thank you

Advertisements
Badtoys23 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old October 3rd, 2012, 12:50 AM   #2 (permalink)
live~laugh~love
 
damewolf13's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: AZ
Gender: Female
Posts: 4,090
 
Device(s): White Samsung Galaxy Note 2 AT&T, Black Samsung Galaxy S4 VZW, White Samsung Galaxy S4 AT&T
Carrier: AT&T and Verizon

Thanks: 5,438
Thanked 2,667 Times in 1,393 Posts
Default

Welcome to Android Forums, Badtoys23!

I am not sure what would cause this issue,so I can't really help there, but I will move this thread into the forum for the US version of the S3, and maybe someone there will have a solution. This particular forum is for the new Australian version of the S3
__________________
Never Lookin' Back!
damewolf13 is offline  
Reply With Quote
Old October 3rd, 2012, 03:14 AM   #3 (permalink)
Senior Member
 
Szadzik's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Gender: Male
Posts: 5,413
 
Device(s): Galaxy S4 Galaxy Note 10.1 Nexus 7 2013 LTE
Carrier: Not Provided

Thanks: 209
Thanked 729 Times in 616 Posts
Default

Try to uncheck the button that says "Use as default" under the account that keeps forcing your sig.
__________________
OT MaxDB, CD1, CD5, J5, GD96, ME45, T68i, X6, CX65, A925, E398, MPx200, X6-2, OT715, D600E, W810, M600i, BB8100, W880, N95-2, P1i, Ignito, W880, X1, MS1, MS2, TP851, XT910, GTab 10.1, SGS3, SGS4, SGNote 10.1, Nexus 7 II
Szadzik is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Szadzik For This Useful Post:
TheGeek (October 3rd, 2012)
Old October 3rd, 2012, 06:28 AM   #4 (permalink)
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: West Chester, PA
Posts: 268
 
Device(s): VZW Galaxy S4
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 30 Times in 26 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Szadzik View Post
Try to uncheck the button that says "Use as default" under the account that keeps forcing your sig.
That is exactly the issue!

I have multiple accounts I send from based on certain business reasons and the only way I could fix that was to disable default.
TheGeek is offline  
Reply With Quote
Old October 3rd, 2012, 12:27 PM   #5 (permalink)
Senior Member
 
Szadzik's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Gender: Male
Posts: 5,413
 
Device(s): Galaxy S4 Galaxy Note 10.1 Nexus 7 2013 LTE
Carrier: Not Provided

Thanks: 209
Thanked 729 Times in 616 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TheGeek View Post
That is exactly the issue!

I have multiple accounts I send from based on certain business reasons and the only way I could fix that was to disable default.
Glad to have helped.
Szadzik is offline  
Reply With Quote
Old October 6th, 2012, 03:49 PM   #6 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ohio
Gender: Male
Posts: 2
 
Device(s): Galaxy S3
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TheGeek View Post
That is exactly the issue!

I have multiple accounts I send from based on certain business reasons and the only way I could fix that was to disable default.
How do you disable default? On mine it says that you have to have a default account selected..

Thank You
Badtoys23 is offline  
Reply With Quote
Old December 7th, 2012, 06:55 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Change email signature with send from account

I am using the Samsung galaxy s3 stock email program and multiple gmail accounts within it. The combined inbox view is great.

When I send an email I can choose from any of the gmail accounts, BUT, the signature doesn't change - it always stays as the signature from the email account selected as the default.

If I change the default account, the email signature change but still remains same v for all accounts.

Any suggestions? ?
Alcatrav is offline  
Reply With Quote
Reply

Buy the Samsung Galaxy S III
Sign up for instant notification when the Samsung Galaxy S III goes on sale!
Samsung Galaxy S III

  The Samsung Galaxy S3 is the company's flagship device of 2012. As one of the most anticipated devices of the year, this device is the first to come with a Exynos 4 Quad processor. It also has Android 4.0, a 4.8-inch 720p Super AMOLED ... Read More

Tags
default email client, email, signatures


Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S3
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:48 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.