Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S4

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old June 10th, 2013, 10:10 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mad Galaxy S4 I9500 Smart Cover Issue

I have bought a smart cover, and it worked fine, but my phone(during use) seems to lock and then unlock for a split second, and it constantly does this, as if I open and close the smart cover , even after I removed the smart cover, reset to factory and reboot. Samsung was unable to assist, but I suspect the sensor that detects the smart cover could be faulty.

BobzP is offline  
Last edited by BobzP; June 10th, 2013 at 10:11 AM. Reason: Addition
Reply With Quote
sponsored links
Old June 10th, 2013, 10:11 AM   #2 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What do you guys suspect this could be?
BobzP is offline  
Reply With Quote
Old June 10th, 2013, 12:07 PM   #3 (permalink)
AF Addict
 
AntimonyER's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Statesboro, GA
Posts: 13,546
 
Device(s): Droid DNA, Nexus 7 16GB
Carrier: Verizon

Thanks: 5,016
Thanked 9,309 Times in 4,999 Posts
Default

Hey BobzP, welcome to AF!

I have moved your thread into the general S4 forum, as it doesn't involve a root related issue. There is more activity out here, so hopefully you get an answer soon!
__________________
Site Rules & Guidelines
Got some help? Hit Thanks!
See something you like? Hit Like!
See something you hate? Hit Report!
AntimonyER is offline  
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to AntimonyER For This Useful Post:
BobzP (June 15th, 2013), sntaylor (June 10th, 2013)
Old June 10th, 2013, 03:23 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
lotus49's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Yorkshire
Gender: Male
Posts: 1,326
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Motorola Xoom (wi-fi), Samsung Galaxy Note 10.1 2014
Carrier: Three

Thanks: 66
Thanked 192 Times in 161 Posts
Default

I haven't seen anyone else report this issue and since you have performed a factory reset, it is almost certainly hardware related. The sensor is much the most likely culprit.

You will need to contact whoever sold you the phone and try to get it replaced or fixed.
lotus49 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to lotus49 For This Useful Post:
BobzP (June 11th, 2013)
Reply

Samsung Galaxy S4
Current Rating:
Rate this Phone:

The all-new Samsung Galaxy S4 is all but guaranteed to be the next top-selling device. The new device is dubbed the "Life Companion" due to its intuitive features. The Galaxy S4 sports a 5-inch 1080p Super AMOLED display, an awesome 13 MP... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung Galaxy S4
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:11 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.