Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Samsung Galaxy Tab 7.7

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old March 9th, 2012, 07:23 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Exchange OWA

Hi

My MD recently got a 7.7 , and everything works brilliantly , with owa , untill all of a sudden it decides that the 2 can no longer communicate , and it throws up " unable to connect due to security error" yet 5 mins earlier it was working perfectly , this occours on both wifi and on 3g , and the security setting are correct as we have other android devices that work perfectly.

Does anyone else experience this ?

Many thanks

Advertisements
zitasys is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 15th, 2012, 11:31 AM   #2 (permalink)
Member
 
BatfinkUK1's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: UK
Posts: 206
 
Device(s): Samsung Galaxy S2 CheckROM RevoHD V4 + KG5 + SpeedModK2-18
Carrier: Not Provided

Thanks: 20
Thanked 17 Times in 14 Posts
Default

No problems here.... but I'm not using the stock browser give DolphinHD a try.
__________________
Douglas Adams: Anything that is in the world when you're born is normal and ordinary and is just a natural part of the way the world works. Anything that's invented between when you're fifteen and thirty-five is new and exciting and revolutionary and you can probably get a career in it. Anything invented after you're thirty-five is against the natural order of things.
BatfinkUK1 is offline  
Reply With Quote
Old April 2nd, 2012, 09:28 AM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Sorry did not explain it correctly , it is not with the owa website , but rather when you setup the corporate sync account with exchange . We get a notification that the tab needs to update its security settings then it works for a bit then stops
zitasys is offline  
Reply With Quote
Old April 17th, 2012, 07:36 AM   #4 (permalink)
Member
 
BatfinkUK1's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: UK
Posts: 206
 
Device(s): Samsung Galaxy S2 CheckROM RevoHD V4 + KG5 + SpeedModK2-18
Carrier: Not Provided

Thanks: 20
Thanked 17 Times in 14 Posts
Default

No issues on my SBS2003 server? Works first time every time.
BatfinkUK1 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Tablets & MIDs > Samsung Galaxy Tab 7.7
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:37 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.