Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung i7500

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old May 15th, 2010, 03:03 PM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 52
 
Device(s): Samsung Galaxy, Galaxy S, Atrix, Xoom, Incredible S
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Confused Function keys f1-f12

I have an old website i need to access , and it uses function keys to scroll through pages...I haven't been able to find a way to use the function keys, I ve tried swype, htc, and androids keyboard to no avail. Anyone know of a keyboard that has these keys mapped? Thanks

villa1n is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old May 15th, 2010, 03:14 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Rastaman-FB's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: UK
Posts: 6,113
 
Device(s): HTC Desire (depreciated) Blue Galaxy s3 (international)
Carrier: Not Provided

Thanks: 114
Thanked 1,016 Times in 838 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by villa1n View Post
I have an old website i need to access , and it uses function keys to scroll through pages...I haven't been able to find a way to use the function keys, I ve tried swype, htc, and androids keyboard to no avail. Anyone know of a keyboard that has these keys mapped? Thanks
no, is it a flash website or something?
why on earth would a website require function keys?
i wasnt even aware you could map a website to keys unless using some hardcore javascripting or flash
Rastaman-FB is offline  
Reply With Quote
Old May 15th, 2010, 03:19 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 52
 
Device(s): Samsung Galaxy, Galaxy S, Atrix, Xoom, Incredible S
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Its an old internal Legacy site... renders in html but it needs the function keys to navigate to menus. I log in via webrowser to an intranet, that connects to this site.
villa1n is offline  
Reply With Quote
Old May 15th, 2010, 03:27 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Rastaman-FB's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: UK
Posts: 6,113
 
Device(s): HTC Desire (depreciated) Blue Galaxy s3 (international)
Carrier: Not Provided

Thanks: 114
Thanked 1,016 Times in 838 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by villa1n View Post
Its an old internal Legacy site... renders in html but it needs the function keys to navigate to menus. I log in via webrowser to an intranet, that connects to this site.
i dont know of any kb that supports the feature you need
Rastaman-FB is offline  
Reply With Quote
Old May 15th, 2010, 03:29 PM   #5 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 52
 
Device(s): Samsung Galaxy, Galaxy S, Atrix, Xoom, Incredible S
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I can on the n900, because you can remap the keyboard with custom macro's IE linux ^^ I was hoping/assuming something along the same lines existed already for android. Since you can ssh, dosbox etc on android.
villa1n is offline  
Reply With Quote
Reply

Buy the Samsung i7500
Sign up for instant notification when the Samsung i7500 goes on sale!
Samsung i7500

When Samsung joined the Open Handset Alliance, excitement and anticipation engulfed the mobile world. With industry leading mobile phones such as the Samsung Instinct and Samsung Omnia already on the market, expectations soared. The speculation can f... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > Samsung i7500
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 11:33 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.