Go Back   Android Forums > Manufacturers > Samsung

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old November 3rd, 2012, 05:04 AM   #1 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 22
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Lots of @ symbols instead of carrier name

I recently got a new SIM from Orange to enable nfc QuickTap contactless payments, and everything went fine, all working OK.

However I did notice that my carrier now said Orange again instead of the new EE which had shown recently under the old SIM. I then uninstalled some apps and rebooted the phone, and ever since then my carrier name has been replaced with loads of @ symbols!


gers1978 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old November 5th, 2012, 01:09 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Hi gers. I can't see any @ in your pic, but you might try a factory reset. Maybe one of the apps you deleted was needed? Or you might try calling Orange to see if they know what would cause it.
Atma is offline  
Reply With Quote
Old November 14th, 2012, 04:54 PM   #3 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 22
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Atmazzz View Post
Hi gers. I can't see any @ in your pic, but you might try a factory reset. Maybe one of the apps you deleted was needed? Or you might try calling Orange to see if they know what would cause it.
Sorry, wrong pic, try this one:



I called Orange, they re-sent carrier settings, didn't help. I also noticed at boot up, on the lock screen it says "Orange", but then quickly changes to "@@@@@@@@@@@"
gers1978 is offline  
Reply With Quote
Old November 14th, 2012, 06:33 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Atma's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: North Carolina
Gender: Male
Posts: 6,070
 
Device(s): Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S2; Nexus 10
Carrier: T-Mobile

Thanks: 3,427
Thanked 2,901 Times in 1,850 Posts
Default

Hmm, you can try a factory reset and see if that will fix it. If it doesn't maybe its some problem with the new sim card. I'm really not sure. Does everything work ok besides that?
Atma is offline  
Reply With Quote
Old November 15th, 2012, 02:16 AM   #5 (permalink)
Junior Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 22
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yep, everything works, so it's not a big deal
gers1978 is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Manufacturers > Samsung
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:08 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.