Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Live with Walkman

New Forums: Nexus 6 | Nexus Player | Nexus 9
test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old February 23rd, 2012, 02:30 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Triangle Exclamation Point With Phone Logo

Hi,

I just bought a SE Live W/ Walkman (wt19i) 3 days ago. and i tried updating the software to .62 from .58 unfortunately it didnt go well. heres what i did.

Ive removed my sim and memory then inserted my fone to the usb connected to my computer before updating. (being afraid everything might be lost.)

now after the 2nd part i was about to go to the 3rd part where the updating begins i was asked to remove the phone and turn it off by the instructions. so i did. now what happend was after i boot it up again as the instruction said. it only shows Sony Ericsson First then after the SE name a triangle with exclamation point inside with a phone beside it shows and the phone suddenly shutdown. could anyone help me fix this? i cant find much of a tutorial on the net but im still trying to search for one. if anyone could help me i would be really grateful.


Regards,
Kiko

Advertisements
kikoman69 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old February 24th, 2012, 11:33 AM   #2 (permalink)
Member
 
Josh-SonyXperia's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 389
 
Device(s): Sony Xperia™ S, Xperia™ Arc, Play & Neo
Carrier: Not Provided

Thanks: 5
Thanked 66 Times in 62 Posts
Default

Start the PC Companion without the phone connected to the PC, click on the Start button under Support Zone, then Software Update. Here there will be a pop up window saying "Your phone could not be found" and at the bottom of that window in blue letters you will see "Repair Phone". Do that option and follow the on-screen instructions and by the end your phone should be working properly.
__________________
Remember to follow the Site Rules and click on the "Thanks" if you feel an answer helped you solve your problem so that others can find the same solution.

Josh-SonyXperia is offline  
Reply With Quote
Old April 21st, 2012, 06:33 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Josh,

I've got the same thing happening on mine since I updated with the Official ICS 4.0.3 Firmware.

The trouble is pc companion doesn't recognise my phone even if I hold down the back button. And my pc doesn't recognise my phone either.

Can you help?
Maggot30 is offline  
Reply With Quote
Old April 26th, 2012, 02:09 PM   #4 (permalink)
Member
 
Josh-SonyXperia's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 389
 
Device(s): Sony Xperia™ S, Xperia™ Arc, Play & Neo
Carrier: Not Provided

Thanks: 5
Thanked 66 Times in 62 Posts
Default

Sorry for the late reply. I'd suggest that you try using a different computer or maybe a different USB cable. Unfortunately if that doesn't help the only option would be to send your phone to the nearest Sony Mobile service center for an evaluation.
Josh-SonyXperia is offline  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Live with Walkman
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:44 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.