Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia Arc S

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old September 14th, 2012, 05:34 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 7
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default problem with pictures in gallery

Hi all

Suddenly my phone is messing up, any pictures that i have taken since yesterday and also pictures that i have taken with my camera today have dissapeared on my phone. When you go into the gallery it just comes up with a cracked film type picture. I only noticed it today but my pictures i took yesterday have also suddenly appeared like this even though they were fine yesterday. Ive also taken some pictures today and litteraly minutes before coming on here. The camera takes the picture perfectly, the picture appears fine but when you click on the picture to view it is just comes up as a cracked film when using xperia gallery or in the normal gallery it just says no thumbnail.

Any idea why this has occured and what i can do to fix the problem.

Below is a list of things i have tried to see if i can find out the problem but didnt work
Unmounting sd card .
Switching phone off.
Unmounting sd card, switching phone off, removing battery and sd card and then putting all back in and switching on.
Putting in another sd card.
Plugged into computer to check its fully updated.

I did update the phone to ics few months ago and have had a few problems with it since but as times gone on these problems arnt as bad as first was, but ive never had a problem with the pictures or anything before.

Any help/advice would be greatly appreciated
Thamk you in advance
Hels

hels is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to hels For This Useful Post:
darmor3130 (October 28th, 2012)
sponsored links
Old September 17th, 2012, 04:37 AM   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: UK
Posts: 80
 
Device(s): Samsung Galaxy S3
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 12 Times in 8 Posts
Default

I know you said you've already tried another SD card but it does sound like it could be down to a corrupt card. I had a similar problem with my phone and changing the card definitely helped. Apart from that you could try "repairing the phone" through the PC companion or contacting Sony hardware support.
peterb23 is offline  
Reply With Quote
Old September 18th, 2012, 10:18 PM   #3 (permalink)
Senior Member
 
Sam-SonyXperia's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,042
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 23
Thanked 150 Times in 138 Posts
Default

Please also try this:

Main menu > Settings > Applications > Manage Applications > All > Gallery > Clear Data.
Sam-SonyXperia is offline  
Reply With Quote
Old October 28th, 2012, 11:04 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have a Motorola Atrix 4g, since my updating I have lost my pictures. Do you know where I can find them?
darmor3130 is offline  
Reply With Quote
Reply

Sony Ericsson Xperia Arc S
Current Rating:
Rate this Phone:

Sony Ericsson announced the Xperia Arc S on August 31st, 2011 as a 1.4GHz upgrade to the original. Other than that and thef act that it has a "reality display", not much is known about the new version. ... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia Arc S
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:05 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.