Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia X10

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old October 3rd, 2010, 11:09 AM   #51 (permalink)
Member
Thread Author (OP)
 
KingDong's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: London, England
Posts: 476
 
Device(s): Sony Ericsson X10, HTC Desire HD.
Carrier: Not Provided

Thanks: 37
Thanked 36 Times in 19 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by CuBz View Post
When are you updating?
I really cant think of any stuff to add?

KingDong is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old October 3rd, 2010, 12:21 PM   #52 (permalink)
Senior Member
 
CuBz's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: UK
Posts: 1,645
 
Device(s): HTC Desire HD
Carrier: Not Provided

Thanks: 60
Thanked 226 Times in 158 Posts
cubz90@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by KingDong View Post
I really cant think of any stuff to add?
There are some good tips people have suggested, that have not been added yet
CuBz is offline  
Reply With Quote
Old October 3rd, 2010, 05:41 PM   #53 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i just want to know that if i add some application or game on my sd card from the pc and want to install it in the phone, how exactly can i do that? Also let me know how can i explore my sd card data on the phone?
anuppam is offline  
Reply With Quote
Old October 3rd, 2010, 05:53 PM   #54 (permalink)
Senior Member
 
MrWomble's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Newcastle - UK
Posts: 774
 
Device(s): Sony Xperia S Sony Ericsson Xperia X10 & Xperia Arc Samsung Galaxy S2 T-Mobile UK
Carrier: Not Provided

Thanks: 65
Thanked 51 Times in 48 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by anuppam View Post
i just want to know that if i add some application or game on my sd card from the pc and want to install it in the phone, how exactly can i do that? Also let me know how can i explore my sd card data on the phone?
first you'll need to allow your phone to install apps from unknown sources

menu > settings > applications > unknown sources (make sure it is ticked)

then you'll need a file manager from the market - plenty out there - i use OI File Manager

open the file manager and then browse through the SD card to find the folder you saved the apps in, open it and select the app you want to install

the installation process should start automatically
MrWomble is offline  
Reply With Quote
Old October 3rd, 2010, 10:07 PM   #55 (permalink)
Member
 
BingoRingo's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Aylmer, Quebec
Posts: 399
 
Device(s): Galaxy S3 - SGH-T999
Carrier: Not Provided

Thanks: 6
Thanked 54 Times in 34 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rosered View Post
:

Don't diss the Dong!
Just noticed my mistake...!

SORRY DONG!
BingoRingo is offline  
Reply With Quote
Old October 9th, 2010, 12:26 AM   #56 (permalink)
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Canada.
Posts: 177
 
Device(s): Sony Ericsson X10 @ Rogers, Acer Liquid E @ Rogers, LG Eve (retired -- traded in for the Liquid E)
Carrier: Not Provided

Thanks: 17
Thanked 10 Times in 8 Posts
Default

This is more of a "what not to do" -- I just thought it might be useful to someone else out there who might be as dumb as I was today. I'd imagine it is a pretty uncommon situation.

My front silver buttons started freezing today. I thought it was app-related and I even did a factory reset to no avail. What I didn't realize is what ELSE I changed about the phone at the same time I installed several apps...

I had added a bumper-case to the unit, one of those rubber silicone ones.

This case is great except for some reason instead of leaving HOLES for the power / volume / camera buttons? They just made indentations out in the rubber and kept them covered. To keep dust out I guess? This is nice in theory, but trust me, it is a poor design because rubber obviously stretches and moves. That's kinda the idea. But the rubber indentations are precise, and if the rubber moves even SLIGHTLY one way or another, your buttons are going to get pressed.

So what was happening is that the rubber of the case was contacting the volume keys and holding them down. This apparently caused the phone to lock out all the other keys, except the power button thank goodness. The screen was also fully functional.

I was frustrated and I held it up to my husband and said "Look, I can't even turn up the volume" (*demonstrate*), it's almost like... (*pulls the rubber away from the volume key*) ... (*press volume up and volume goes up*) ... Oh... crap."

Ironically I had did a search on the 'net for "frozen keys" for the X10 and found several people out there reporting such a problem. Now maybe their problem was legit hardware failure, but maybe.. just maybe.. one of those people might have experienced something like this and would get use out of this info.

Anyway, just wanted to put it somewhere.
allbutlost is offline  
Last edited by allbutlost; October 9th, 2010 at 12:41 AM. Reason: spelling
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to allbutlost For This Useful Post:
devizes18193 (October 10th, 2010), rosered (October 9th, 2010)
Old October 11th, 2010, 03:22 PM   #57 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 41
 
Device(s): Motorola Droid RAZR running 2.3.6 (R.I.P Xperia X10a Running Android 2.1) (R.I.P HTC Magic 32A)
Carrier: Not Provided

Thanks: 8
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

I found out in another forum long press on the menu button will start a search, just like the search button on other devices. It will only show the keyboard but when you will start typing, a search field will appear and results will start to appear as well. I think that can be useful to add in tips and tricks
dgiaffe is offline  
Reply With Quote
Old October 11th, 2010, 03:29 PM   #58 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 41
 
Device(s): Motorola Droid RAZR running 2.3.6 (R.I.P Xperia X10a Running Android 2.1) (R.I.P HTC Magic 32A)
Carrier: Not Provided

Thanks: 8
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

For applications, I'd suggest :
- Apps Organizer, permitting you to add labels to your programs and sort them better than just scrolling down all your apps menu.
- AppBrain App Market combined with Fast Web Installer : register on the web site (AppBrain Android Market - find the best Android Apps and Games) and you can then browser Android Market from your computer and install them remotely on your phone through data connection 3G or Wi-Fi. Works really well and it recommends you apps according to the apps you already have installed.
dgiaffe is offline  
Reply With Quote
Old October 18th, 2010, 08:23 AM   #59 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hi, everyone. I have just bought my X10 today. I found that it could be hacked like iphone (jailbreak). however, i have no idea how to do since i just own it for my very first day. Can anyone here teach me what I should do when I hold my X10(what should i do in order to jailbreak it)?
TQ
williams is offline  
Reply With Quote
Old March 25th, 2011, 06:55 AM   #60 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs up Cool trick , liked it...

Quote:
Originally Posted by dgiaffe View Post
I found out in another forum long press on the menu button will start a search, just like the search button on other devices. It will only show the keyboard but when you will start typing, a search field will appear and results will start to appear as well. I think that can be useful to add in tips and tricks
I was thinking that it is bug from xperia x10 , keyboard flashing on menu screen hold.... but it was really helpful.. keep posting.
najoshi83 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old May 24th, 2011, 01:41 AM   #61 (permalink)
uka
New Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cry

Removed my thread
uka is offline  
Last edited by uka; May 24th, 2011 at 11:23 PM. Reason: WRONG THREAD
Reply With Quote
Old December 17th, 2011, 03:43 AM   #62 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hi everyone, i want to upgrade my phone to 2.3 gingerbread , but can't do it .
can anyone help me pls
roud08 is offline  
Reply With Quote
Old January 6th, 2012, 11:20 PM   #63 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Cant post on main wall ...

Had my ph for some now now and has work great but now .... ph works, just cant do ...
#: get Error -if i make directory could not be created - any time I try make a new folder in the ph system/media or any where - so I can move files from the SD to the ph, But, I cant also move or copy files from the SD the the ph system ? has worked before. Tryed 3 or 4 app file managers just not working. Any tips on this one ? Thx
exelite is offline  
Reply With Quote
Old October 16th, 2012, 07:00 AM   #64 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question how to install new fonts

Is it possible to install new fonts in xperia x10
Eg: telugu or tamil languages.. Will it support.. And also
I tried a link whichi given in fourm.. But it doesnt wrk..
Pls help me
ramapidikiti is offline  
Reply With Quote
Old October 16th, 2012, 07:40 PM   #65 (permalink)
Senior Member
 
beau420's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ottawa
Posts: 1,105
 
Device(s): x10a 2.3.3 (with x10i ROM from T.E.A.M. ROM V4.0)
Carrier: Not Provided

Thanks: 29
Thanked 177 Times in 166 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ramapidikiti View Post
Is it possible to install new fonts in xperia x10
Eg: telugu or tamil languages.. Will it support.. And also
I tried a link whichi given in fourm.. But it doesnt wrk..
Pls help me
Apparently you can just install a different language pack or set of fonts. You may have to download another keyboard app as well.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1146003&highlight=tamil

Quote:
Get indi language pack copy fonts folder using root explorer.
Now, My x10 showing Tamil.
2.1 working well. 2.2 has shapeless letters. I don't know why? And
Latest 2.1 firmware has Bengali, devangiri and more Indian language.
beau420 is offline  
Reply With Quote
Old November 17th, 2012, 01:42 PM   #66 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thank you ....
binmaan is offline  
Reply With Quote
Reply

Sony Ericsson Xperia X10
Current Rating:
Rate this Phone:

The Xperia X10 announced November 2009 was Sony Ericssons first flagship phone running the Android OS and at the time of announcement - the first Android handset to come with a 1 GHz Snapdragon Processor setting a path and standard for other 'h... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia X10
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 08:23 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.