Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia X10

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old September 23rd, 2010, 12:08 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 6
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Sony Ericsson Xperia X10 Power-On problem

I have SE Xperia X10i Handset. More details are below:

Model Number: X10i
FirmWare Version: 1.6
Baseband version: 1.1.31
Kernel Version: 2.6.29-rel (semc-android@SEMC #2)
Build number: R2BA026

Today while talking over the phone, Xperia rebooted 3-4 times continuously. After that it did not come up.
As a solution, I started Update Service Software and reinstalled software by following proper instructions. Before updating, I charged battery for 2-3 hours. The screen was blank hence there was no battery charging indication. I observed battery was warning up and hence I took it as battery charging indication.

After successful installation via Update Service software, I powered-on handset. Initially it gave me single vibration as signal of starting up handset but neither Sony Ericson Trade mark appeared nor any LED glow.

After 2 -3 minutes, handset started vibrating continuously. It did not stop until I remove battery from handset. After that, I assumed it could be due to insufficient battery charge hence I connected charger. After connecting charger, green LED started glowing on top of handset. After some time, green LED went off and handset started vibrating continuously again. This time I removed battery from handset but still vibration did not stop until I removed micro USB connector from handset.

I again started update service and was about proceed for reinstallation of software. As usual Update Service software asked to press Back key and then connect Micro USB cable, but this time without pressing back key green LED glow and I started to reinstall.

But after many successful reinstallations, still handset vibrates continuously and green LED glows when I connect charger or PC cable to it.

How to get rid of this weird problem of continuous vibration. Please help.

Regards,
Rupesh

Advertisements
rupeshd18 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rupeshd18 For This Useful Post:
cristofer1978 (April 16th, 2011)
sponsored links
Old September 23rd, 2010, 12:49 PM   #2 (permalink)
Premium Member
 
rosered's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: UK
Posts: 2,129
 
Device(s): X8, X10, Xperia Neo T-Mobile UK
Carrier: Not Provided

Thanks: 58
Thanked 316 Times in 273 Posts
Default

That doesn't sound good!

If the phone won't connect to the update service cos it won't start in boot mode (holding back button and connecting usb) you could try on a different PC, don't know why but this does work often. If you can get the firmware back on there it might sort out the problem but if you can't then it sounds like a service centre job.

Others may have different suggestions.

Good luck and let us know how you get on.
rosered is offline  
Reply With Quote
Old April 16th, 2011, 05:42 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hi!
cristofer1978 is offline  
Reply With Quote
Reply

Sony Ericsson Xperia X10
Current Rating:
Rate this Phone:

The Xperia X10 announced November 2009 was Sony Ericssons first flagship phone running the Android OS and at the time of announcement - the first Android handset to come with a 1 GHz Snapdragon Processor setting a path and standard for other 'h... Read More



Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia X10
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:19 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.