Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia X10

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 22nd, 2010, 09:02 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
 
Device(s): Sony Ericsson Xperia X10
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Juice Defender mobile data connection not working.

I'm using the Sony Ericsson Xperia X10 and Juice Defender doesn't seem to work for me.

When I try to enable Juice Defender I would go to a screen that tells me-


"Setup will autodetect your headset's features and configure Juicedefender to work with them.
It will typically complete in 30 - 60 seconds.
Make sure to have a working mobile data connection, strong reception and wi fi disabled before starting."


When I clicked on continue, I get the messages;-
Disabling service...
Enumerating network interface...
Checking for conectivity...


...and thats bout it, nothing else happens. I left it for an hour and it still shows that message, the app isn't setting anything up and when I pressed the back button it tells me "setup is running please wait a moment"


I recently got this smartphone and its my first so Im not very familiar with some of the requirements. Does anyone have this same prob and does anyone know how to resolve it? thanks

Advertisements
DexterLabs is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old December 22nd, 2010, 11:34 AM   #2 (permalink)
Member
 
Smoked's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 247
 
Device(s): Xperia X10a - Lustre White(Rogers) running BitSnacker 2.1 ROM.
Carrier: Not Provided

Thanks: 25
Thanked 18 Times in 17 Posts
Default

I've had that before. Turn off the phone, pull the battery for a minute, start up and try again. It's a mini computer and sometimes things get clogged up in memory.
Smoked is offline  
Reply With Quote
Old December 22nd, 2010, 04:59 PM   #3 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
 
Device(s): Sony Ericsson Xperia X10
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Smoked View Post
I've had that before. Turn off the phone, pull the battery for a minute, start up and try again. It's a mini computer and sometimes things get clogged up in memory.
I did that a couple times before, still doesnt work for me
DexterLabs is offline  
Reply With Quote
Old December 24th, 2010, 07:04 AM   #4 (permalink)
Senior Member
 
BookLover's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Posts: 977
 
Device(s): Unrooted Samsung Captivate...and Proud of it!
Carrier: Not Provided

Thanks: 58
Thanked 114 Times in 101 Posts
Default

You have to have 3g active during the setup. I got this error when I tried to setup my phone on wifi.
__________________
Must Reads: CapFAQ
Fav Apps: Evernote + Reqall * Folder Organizer * Smart Taskbar * Tasker + Minimalistic Text * Dropbox or Sugarsync for cloud storage
BookLover is offline  
Reply With Quote
Reply

Sony Ericsson Xperia X10
Current Rating:
Rate this Phone:

The Xperia X10 announced November 2009 was Sony Ericssons first flagship phone running the Android OS and at the time of announcement - the first Android handset to come with a 1 GHz Snapdragon Processor setting a path and standard for other 'h... Read More

Tags
juicedefender, problem, xperia


Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia X10
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:13 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.