Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia X10

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old July 9th, 2011, 09:22 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
 
Device(s): Sony Ericsson Xperia X10
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No signal after debranding X10

After debranding my wifes Xperia X10 via davinci, I have no signal, and a red x over my signal bars. I tried runnong seus multiple times as well as PC companion, I even tried flashing the firmware again via davinci. I had no problems when debranding my Xperia X10. We are considering rebranding it and sending it back, but would much rather fix this one. Everything else on the phone appears to work, just no signal. Please help. Flashed with NAM1 generic firmaware for both phones.

crowman943 is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old July 9th, 2011, 09:52 AM   #2 (permalink)
Senior Member
 
beau420's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ottawa
Posts: 1,105
 
Device(s): x10a 2.3.3 (with x10i ROM from T.E.A.M. ROM V4.0)
Carrier: Not Provided

Thanks: 29
Thanked 177 Times in 166 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by crowman943 View Post
After debranding my wifes Xperia X10 via davinci, I have no signal, and a red x over my signal bars. I tried runnong seus multiple times as well as PC companion, I even tried flashing the firmware again via davinci. I had no problems when debranding my Xperia X10. We are considering rebranding it and sending it back, but would much rather fix this one. Everything else on the phone appears to work, just no signal. Please help. Flashed with NAM1 generic firmaware for both phones.
Best way get phone working again, is to again use SEUS to reset the phone to factory default.

Then use the x10 tool

Quote:
Flashtool from HERE
And reflash the phone with the generic with the appropriate, most recent version -
Quote:
X10i Generic
Generic version 2.1update1 build 2.0.2.A.0.24
Generic version 2.1update1 build 2.0.A.0.504
ADDED: X10i 2.1_2.0.2.A.0.24_GENERIC with DualTouch already in HERE just need to flash once

X10a Generic
Generic version 2.1update1 build 2.0.2.A.0.24
Generic version 2.1update1 build 2.0.A.0.504
ADDED: X10a _2_1_A_0_435 with DualTouch already in for ALL apps HERE
Click Flash....point to folder with the unzipped file....then restart phone.

As for the X....check for any mobile network.

Open Settings->Wireless->Mobile->Network Operators and see what networks it does see.

Second....don't use davinci.....use the x10 flash tool to root if you want.

Once rooted, you can uninstall any apps that were branded on there.
beau420 is offline  
Reply With Quote
Reply

Sony Ericsson Xperia X10
Current Rating:
Rate this Phone:

The Xperia X10 announced November 2009 was Sony Ericssons first flagship phone running the Android OS and at the time of announcement - the first Android handset to come with a 1 GHz Snapdragon Processor setting a path and standard for other 'h... Read More

Tags
davinci, debrand, no signal, sony ericsson, x10, xperia


Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia X10
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:05 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.