Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia X10

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old May 24th, 2010, 07:48 PM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry sim card does not allow a connection to this network

Hi all,
I have a problem with my Xperia X10 (i)
I purchased it new, unlocked. It worked fine for a week or so, then I switched to another network operator that works on AWS/1700 Mhz/BandIV. The phone is supposed to work with this frequency as far as I understand. Now the issue I have is every time I loose the network signal (I park my car in the underground parking) & when I come back to the place where there is network signal my phone does not get the network back. I try to connect manually and I get the message: " your sim card does not allow a connection to this network". When I try to connect automatically it says "Registered on network" but there is no signal.
I changed 3 sim cards so far. Still the same. When I put the sim card in another phone that also works with AWS/1700 Mhz/BandIV the other phone manages to find the signal. I put back the sim card in my Xperia, it works fine until for some reason I have no signal and the circle continues.. I love my phone, I want it to work, with this provider.
I am very annoyed. The network provider doesn't know what could it be, they blame the phone. But the phone works with other providers with no problem so I assume it is something else.
I did a factory settings restore, I checked for updates..

I want to fix it, this issue drives me crazy and I don't want to let it go, I want to FIX it.
PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Advertisements
scorchia is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old March 1st, 2011, 04:38 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

scorchia did you ever get a solution to this. I have the same problem and cant get the phone to register with any provider.
gogsythreat is offline  
Reply With Quote
Old December 9th, 2011, 08:45 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Blush Xperia probs

Hi, did either of you ever get a resolution to this? I've got it as well
murphoster is offline  
Reply With Quote
Old December 9th, 2011, 11:15 AM   #4 (permalink)
Senior Member
 
beau420's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Ottawa
Posts: 1,105
 
Device(s): x10a 2.3.3 (with x10i ROM from T.E.A.M. ROM V4.0)
Carrier: Not Provided

Thanks: 29
Thanked 177 Times in 166 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by murphoster View Post
Hi, did either of you ever get a resolution to this? I've got it as well
Who is your cell phone provider and where is your Xperia x10 from?

Is it an x10a or x10i?

Have you unlocked the phone? Where did you get it done?

Are you able to make phone calls? Is it only data that isn't working?

Have you set your MMS settings under: Settings->Wireless and Mobile->Mobile Networks->Access Point Names

Do have have any APN's in there? Or is it blank?
beau420 is offline  
Reply With Quote
Old August 29th, 2012, 02:11 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hi I have the same problem... I bought an unlocked experia from amazon and my apn is blank... it works n then it kicks off the signal and gives me error code mm #3 can someone please help me
genna192003 is offline  
Reply With Quote
Reply

Sony Ericsson Xperia X10
Current Rating:
Rate this Phone:

The Xperia X10 announced November 2009 was Sony Ericssons first flagship phone running the Android OS and at the time of announcement - the first Android handset to come with a 1 GHz Snapdragon Processor setting a path and standard for other 'h... Read More

Tags
xperia x10i


Go Back   Android Forums > Android Phones > Sony Ericsson Xperia X10
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 02:52 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.