Go Back   Android Forums > Manufacturers > Sony Ericsson

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old November 3rd, 2012, 01:06 AM   #1 (permalink)
New Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Xperia tipo dual problems

dear all

I am using sony xperia tipo dual with android 4.0.3. I have strange problem. I have connected this Phone with exchange 2010 active sync. Problem when i received a mail with attachment. Same i am forwarding to some other. It is re-sending the mail from the exchange OST to all the users without the content. It is giving Big mess in the organisations. This mail is lying in the OST sent folder. this all very old mails.l

I have logged call with Microsoft they identified this mails are triggred from Mobile device. source is airsing.

Really i don't know how to resolve it some one helps on this to stop the strange behaviour.

ulev is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Reply


Go Back   Android Forums > Manufacturers > Sony Ericsson
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 04:55 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.