Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC One > (Sprint) One - All Things Root

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old December 8th, 2013, 06:36 PM   #1 (permalink)
AM2
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Location: Charlotte
Posts: 318
 
Device(s): OGEvo, 3Dvo, EL TEvo, The ONE
Carrier: Not Provided

Thanks: 498
Thanked 186 Times in 95 Posts
Default Where the hell are my music and pics????? ***SOLVED***

See post 4 by the genius scotty85


Since upgrading to a 4.3 Rom (Renovate) I cannot seem to locate any of my media...i can see that all the stuff is taking up space on my internal storage count, but theres nothing in my gallery, music app, and i can't even locate anything in any file explorer....in file explores the music folder is empty as well as the pic folder....I thought it was the Rom, but the other 4.3 rom i flashed (viperone) did the same thing....what am i missing. where is my stuff?????? i've been looking for hours and can't locate anything....even connecting to the pc i cannot even access the sd card area that shows everything...PLEASE HELP...i'm not a noob, but i don't know wtf else to do...

Advertisements
__________________
If you want an EVOlution the only solution is to EVOlve
AM2 is offline  
Last edited by AM2; December 9th, 2013 at 10:04 PM. Reason: Solved
Reply With Quote
sponsored links
Old December 8th, 2013, 10:43 PM   #2 (permalink)
AF Addict
 
Join Date: Jan 2012
Location: Fayetteville, NC, USA
Gender: Male
Posts: 10,401
 
Device(s): Note3 running X-Note 4.3 in Safestrap Stock slot.
Carrier: AT&T

Thanks: 16
Thanked 2,880 Times in 2,640 Posts
Default

When you flash a ROM you normally lose all your data,so where did you restore it to?
Rukbat is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Rukbat For This Useful Post:
scotty85 (December 9th, 2013)
Old December 8th, 2013, 10:56 PM   #3 (permalink)
AM2
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Location: Charlotte
Posts: 318
 
Device(s): OGEvo, 3Dvo, EL TEvo, The ONE
Carrier: Not Provided

Thanks: 498
Thanked 186 Times in 95 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Rukbat View Post
When you flash a ROM you normally lose all your data,so where did you restore it to?
I've never lost data that was on my internal storage or sd card from flashing any rom. also as I mentioned, the stuff is there somewhere, in settings, storage I see under other that the amount of gb's coincides with how much stuff I have...problem is it all used to be under sd card, now it's somewhere else and I don't know where that is...
AM2 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to AM2 For This Useful Post:
scotty85 (December 9th, 2013)
Old December 9th, 2013, 04:59 AM   #4 (permalink)
AF Addict
 
scotty85's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 11,014
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 7,893
Thanked 7,228 Times in 4,485 Posts
Default

If you came from 4.1,your data is in data/media and you can find it with a root file browser(like root explorer)

4.2 and up changed the sd card location to data/media/0, wich is why your sd card appears empty
__________________
The Delivery Guy
If someone has helped you,please click the THANKS button on that post.
Please post questions so others can benefit from the answers.
donate to my device fund
scotty85 is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to scotty85 For This Useful Post:
AM2 (December 9th, 2013)
Old December 9th, 2013, 10:01 PM   #5 (permalink)
AM2
Member
Thread Author (OP)
 
Join Date: Apr 2010
Location: Charlotte
Posts: 318
 
Device(s): OGEvo, 3Dvo, EL TEvo, The ONE
Carrier: Not Provided

Thanks: 498
Thanked 186 Times in 95 Posts
Default

WOOT!!!!! THANK YOU SCOTTY!!!! that ish was driving me bonkers!!! I'll have to put solved in the thread title...I can do that right? One other question about 4.3 if you can answer it...my gmail won't let me open attachments anymore since this Rom...when I click on the attachment ...which is a voice note...it says there is no app that can open the attachment...never had the issue on 4.1...same thing happens when the same attachment was sent via mms...not e error message, but clicking on it to play does nothing...are these things part of the upgrade to 4.3??? seem more like problems than progress if so...I've rebooted reflashed, cleared data, uninstalled and reinstalled each app to no avail...restoring 4.1.2 makes it all work again...smh...thanks again for helping
AM2 is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to AM2 For This Useful Post:
scotty85 (December 10th, 2013)
Old December 10th, 2013, 03:25 AM   #6 (permalink)
AF Addict
 
scotty85's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 11,014
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 7,893
Thanked 7,228 Times in 4,485 Posts
Default

Awsome! Glad you found your files. Unfortunately I don't have a good answer for you on your gmail issue. Hopefully one of the others can provide some info on that... What Rom are you running?
scotty85 is online now  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Android Phones > HTC One > (Sprint) One - All Things Root
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:13 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.