Go Back   Android Forums > Community Info & Talk > Suggestion Box & Feedback

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old July 24th, 2012, 10:01 AM   #1 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
MacFett's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Sietch Tabr
Gender: Male
Posts: 3,144
 
Device(s): Nexus 4 (CM 10.1 RC4) & ASUS Eee Transformer (Revolver ROM)
Carrier: T-Mobile

Thanks: 357
Thanked 718 Times in 544 Posts
Default Unresponsive script on forum locking up firefox

I have been getting this message for the past two days making it impossible to use androidforums.com. I can't even have the tab open in the background and do other things.

I tried blocking in the script but then it caused problems with another page I use.


__________________
Sign up for dropbox and we each get a bonus 500megs

"The world is indeed comic, but the joke is on mankind," H.P. Lovecraft 1890-1937
MacFett is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old July 24th, 2012, 11:34 AM   #2 (permalink)
Member
 
TVictory's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 161
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 52
Thanked 256 Times in 71 Posts
Default

Can you link me to some example pages where you get this.
TVictory is offline  
Reply With Quote
Old July 24th, 2012, 12:17 PM   #3 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
MacFett's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Sietch Tabr
Gender: Male
Posts: 3,144
 
Device(s): Nexus 4 (CM 10.1 RC4) & ASUS Eee Transformer (Revolver ROM)
Carrier: T-Mobile

Thanks: 357
Thanked 718 Times in 544 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TVictory View Post
Can you link me to some example pages where you get this.
Any page on this site. If I am in another tab it will flip me back to the site with the pop-up I captured.

When I open blockable items in Adblockplus http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js is shown as blockable on every page I check on androidforums.com. Since I've posted it seems to have slowed down some. I am still getting the script error but not to the point of being unable to use firefox if I have an androidforum tab opened.
MacFett is offline  
Reply With Quote
Old July 24th, 2012, 12:23 PM   #4 (permalink)
Member
 
TVictory's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 161
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 52
Thanked 256 Times in 71 Posts
Default

I am trying a few more things throughout the day, keep me posted, same goes for anyone else.
TVictory is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to TVictory For This Useful Post:
MacFett (July 24th, 2012)
Old July 24th, 2012, 01:34 PM   #5 (permalink)
Carpe Cerevisi
 
iowabowtech's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: In The Shadows
Posts: 9,449
 
Device(s): LG G2
Carrier: VZW

Thanks: 4,716
Thanked 6,528 Times in 3,472 Posts
Default

TV,
I was experiencing the same thing last night with Win7 (IE). Seems resolved now.
iowabowtech is online now  
Reply With Quote
Old July 24th, 2012, 01:51 PM   #6 (permalink)
~Play Nice~
 
Unforgiven's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Douglas, MA
Gender: Male
Posts: 21,677
 
Device(s): Note II, S3, Moto X Developer Edition, Nexus 7 (2012 & 2013)
Carrier: Not Provided

Thanks: 13,109
Thanked 14,234 Times in 7,805 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TVictory View Post
I am trying a few more things throughout the day, keep me posted, same goes for anyone else.
I logged in with Firefox and had no issues. I'm not sure if you fixed anything as you had already posted here and I normally use Chrome.
__________________

Join the fun and make some friends, register for free here.
If someone helped, hit Thanks, if you see rude or abusive posts, spam, or threads that need staff attention, hit Report.
Site Rules / Android Forums FAQ
*** Do you want to talk guns? ***

Unforgiven is online now  
Reply With Quote
Old July 24th, 2012, 03:04 PM   #7 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
MacFett's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Sietch Tabr
Gender: Male
Posts: 3,144
 
Device(s): Nexus 4 (CM 10.1 RC4) & ASUS Eee Transformer (Revolver ROM)
Carrier: T-Mobile

Thanks: 357
Thanked 718 Times in 544 Posts
Default

It seems to be fine now. I haven't had any since my last post in this thread. I did update java before posting (an hour or two before hand). And have done nothing else to my browser or laptop since posting. If you did anything TVictory it fixed it. If you've done nothing it appears to have fixed it self.

Either way, yay!
MacFett is offline  
Reply With Quote
Old July 25th, 2012, 08:15 AM   #8 (permalink)
Member
 
TVictory's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 161
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 52
Thanked 256 Times in 71 Posts
Default

I spent some time with the profiler and i could see a few places where the js could be improved. I think i got the number of cpu cycles down quite a bit for most pagest/threads.

Thanks for the input!
TVictory is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to TVictory For This Useful Post:
MacFett (July 25th, 2012)
Old July 31st, 2012, 04:44 PM   #9 (permalink)
4 8 15 16 23 42
 
Xyro's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 11,989
 
Device(s): SGS3, Nexus 7, HTC Desire HD, HTC Hero (GSM)
Carrier: Orange

Thanks: 3,186
Thanked 7,189 Times in 3,840 Posts
xyro.af@gmail.com
Default

I'm still getting this in firefox. I load up 3/4 tabs at once and get frozen out for a minute pretty much every time. I don't see an error message though.

Between that and the small font bug with chrome, browsing the forum is a real pain in the arse.
__________________
Site Rules/Guidelines

If you see a post that needs a mod's attention, hit the button.
Xyro is online now  
Reply With Quote
Old July 31st, 2012, 06:43 PM   #10 (permalink)
Community Manager
 
Phases's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Nashville, TN
Gender: Male
Posts: 7,016
 
Device(s): Galaxy Note 3
Carrier: Verizon

Thanks: 644
Thanked 15,604 Times in 3,009 Posts
phases78@gmail.com
Default

Remind me of this post of your Xyro when the hide bug is fixed.
__________________
Every forum should have a Phases.
Phases is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old August 1st, 2012, 01:36 PM   #11 (permalink)
4 8 15 16 23 42
 
Xyro's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 11,989
 
Device(s): SGS3, Nexus 7, HTC Desire HD, HTC Hero (GSM)
Carrier: Orange

Thanks: 3,186
Thanked 7,189 Times in 3,840 Posts
xyro.af@gmail.com
Default

Will do. I'll see if blocking everything with noscript helps until it's fixed.
Xyro is online now  
Reply With Quote
Old August 2nd, 2012, 09:06 AM   #12 (permalink)
Member
 
TVictory's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 161
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 52
Thanked 256 Times in 71 Posts
Default

Could you tell me what version of firefox you are using? Click Help->About Firefox
TVictory is offline  
Reply With Quote
Old August 2nd, 2012, 11:01 AM   #13 (permalink)
4 8 15 16 23 42
 
Xyro's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 11,989
 
Device(s): SGS3, Nexus 7, HTC Desire HD, HTC Hero (GSM)
Carrier: Orange

Thanks: 3,186
Thanked 7,189 Times in 3,840 Posts
xyro.af@gmail.com
Default

Alright, I'll do that next time I'm at my PC.

Turning on no script has fixed it, FWIW. I saw those error messages about unresponsive scripts too, as per the OP's post, although it was a few different ones rather than the same script every time. I'll try and reproduce it so I can tell you the exact ones.
Xyro is online now  
Reply With Quote
Old August 2nd, 2012, 11:32 AM   #14 (permalink)
Senior Member
Thread Author (OP)
 
MacFett's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Sietch Tabr
Gender: Male
Posts: 3,144
 
Device(s): Nexus 4 (CM 10.1 RC4) & ASUS Eee Transformer (Revolver ROM)
Carrier: T-Mobile

Thanks: 357
Thanked 718 Times in 544 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TVictory View Post
Could you tell me what version of firefox you are using? Click Help->About Firefox
Just for reference I am running v15.0 (and am in the beta channel).
MacFett is offline  
Reply With Quote
Old August 2nd, 2012, 01:22 PM   #15 (permalink)
4 8 15 16 23 42
 
Xyro's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 11,989
 
Device(s): SGS3, Nexus 7, HTC Desire HD, HTC Hero (GSM)
Carrier: Orange

Thanks: 3,186
Thanked 7,189 Times in 3,840 Posts
xyro.af@gmail.com
Default

14.0.1, release channel
Xyro is online now  
Reply With Quote
Reply


Go Back   Android Forums > Community Info & Talk > Suggestion Box & Feedback
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 02:03 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.