Go Back   Android Forums > Android Forums Community > Suggestion Box & Feedback

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old August 10th, 2012, 08:32 PM   #1 (permalink)
Blame it on me
Thread Author (OP)
 
DaSchmarotzer's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Québec, Canada
Posts: 3,087
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 442
Thanked 1,559 Times in 783 Posts
Default Missing favicon

It seems like the favicon has been changed for the default VBulletin one. It's been like that for a short while now. It used to be the blue android from the Phandroid logo.

Here's the current one:

Can anyone please confirm? Thanks.
Attached Images
File Type: png Capture.PNG (966 Bytes, 83 views)

Advertisements
DaSchmarotzer is offline  
Last edited by DaSchmarotzer; August 11th, 2012 at 08:08 AM.
Reply With Quote
sponsored links
Old August 10th, 2012, 10:54 PM   #2 (permalink)
Community Manager
 
Phases's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Nashville, TN
Gender: Male
Posts: 7,206
 
Device(s): Galaxy Note 3
Carrier: Verizon

Thanks: 701
Thanked 16,302 Times in 3,143 Posts
phases78@gmail.com
Default

I'm seeing the correct one..
__________________
Every forum should have a Phases.
Phases is offline  
Reply With Quote
Old August 11th, 2012, 06:39 AM   #3 (permalink)
Sad Bounty Hunter
 
NightAngel79's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Northern Ky
Gender: Male
Posts: 21,494
 
Device(s): HTC OneMax; Note 10.1; DROID DNA (retired);Transformer Prime(daughter); Rezound(retired); Droid In
Carrier: Verizon

Thanks: 13,806
Thanked 6,551 Times in 3,945 Posts
Send a message via Skype™ to NightAngel79
Default

Quote:
Originally Posted by DaSchmarotzer View Post
It seems like the favicon has been changed for the default VBulletin one. It's been like that for a short while now. It used to be the blue android from the Phandroid logo.

Here's the current one:

Can anyone please confirm? Thanks.
What browser you using. I am wanting to say I read that firefox completely disabled favicons... (i *think* i read that)


Edit: maybe I'm crazy, can't find any mention of it

Edit 2: i'm seeing right one on chrome
NightAngel79 is offline  
Reply With Quote
Old August 11th, 2012, 08:00 AM   #4 (permalink)
Blame it on me
Thread Author (OP)
 
DaSchmarotzer's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Québec, Canada
Posts: 3,087
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 442
Thanked 1,559 Times in 783 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Phases View Post
I'm seeing the correct one..
Quote:
Originally Posted by NightAngel79 View Post
What browser you using. I am wanting to say I read that firefox completely disabled favicons... (i *think* i read that)


Edit: maybe I'm crazy, can't find any mention of it

Edit 2: i'm seeing right one on chrome
I'm using Chrome. (Version 22.0.1229.2 dev-m)



I'll try clearing my browser's cache and running Ccleaner. I'll edit this post in a few.

EDIT: Nope, didn't work. I guess it doesn't matter much since it's just me.
Attached Images
File Type: jpg Capture (2).jpg (37.8 KB, 52 views)
DaSchmarotzer is offline  
Last edited by DaSchmarotzer; August 11th, 2012 at 08:07 AM.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to DaSchmarotzer For This Useful Post:
sammyz (October 6th, 2012)
Old October 6th, 2012, 06:21 PM   #5 (permalink)
Blame it on me
Thread Author (OP)
 
DaSchmarotzer's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Québec, Canada
Posts: 3,087
 
Device(s):
Carrier: Not Provided

Thanks: 442
Thanked 1,559 Times in 783 Posts
Default

This issue fixed itself today without any action on my part. Weird. Even reinstalling Chrome and running CCleaner didn't work.
DaSchmarotzer is offline  
Reply With Quote
Old October 6th, 2012, 08:28 PM   #6 (permalink)
Pain de Cacao
 
breadnatty08's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: District of Columbia
Posts: 19,591
 
Device(s): LG G2, Moto G, Galaxy S3, Galaxy Nexus LTE, Nexus 7, HTC Flyer
Carrier: Verizon

Thanks: 6,390
Thanked 6,036 Times in 3,955 Posts
Default

Was going to say it looks fixed on my end with no changes to my browser. Still on Chrome.
__________________
New to the forum? Check out the FAQ
Haven't signed up? Join the best Android Forum out there!
Sign up here
Site Rules and Guidelines
breadnatty08 is online now  
Reply With Quote
Old October 6th, 2012, 08:45 PM   #7 (permalink)
LG Whiz Kid
 
sammyz's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Pompano Beach, Fl
Gender: Male
Posts: 8,717
 
Device(s): LG Motion 4G---- LG Optimus L9
Carrier: MetroPCS

Thanks: 2,169
Thanked 2,323 Times in 1,512 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by DaSchmarotzer View Post
I'm using Chrome. (Version 22.0.1229.2 dev-m)



I'll try clearing my browser's cache and running Ccleaner. I'll edit this post in a few.

EDIT: Nope, didn't work. I guess it doesn't matter much since it's just me.
Accidentally thanked you on tapa here...
__________________
Ok, you want help? I am here to help. But if you can't read, I can't really help you.
Why on earth would anyone help someone who does not read? This is a forum, the purpose of it is to read.
sammyz is online now  
Reply With Quote
Old October 7th, 2012, 03:13 PM   #8 (permalink)
Sad Bounty Hunter
 
NightAngel79's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Northern Ky
Gender: Male
Posts: 21,494
 
Device(s): HTC OneMax; Note 10.1; DROID DNA (retired);Transformer Prime(daughter); Rezound(retired); Droid In
Carrier: Verizon

Thanks: 13,806
Thanked 6,551 Times in 3,945 Posts
Send a message via Skype™ to NightAngel79
Default

Quote:
Originally Posted by DaSchmarotzer View Post
This issue fixed itself today without any action on my part. Weird. Even reinstalling Chrome and running CCleaner didn't work.
Looks like it wasn't just you: favicon?
NightAngel79 is offline  
Reply With Quote
Old October 8th, 2012, 01:36 PM   #9 (permalink)
Community Manager
 
Phases's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Nashville, TN
Gender: Male
Posts: 7,206
 
Device(s): Galaxy Note 3
Carrier: Verizon

Thanks: 701
Thanked 16,302 Times in 3,143 Posts
phases78@gmail.com
Default

I fixed this the other day, though it might have taken some time to catch up with cache, etc.
Phases is offline  
Reply With Quote
Old October 8th, 2012, 06:48 PM   #10 (permalink)
Moderati ergo sum
 
lunatic59's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Pennsylvania
Posts: 25,135
 
Device(s): Galaxy Note 10.1 (2014), Nexus 4, Galaxy S II, Captivate, Nexus 1, Nook Color, Asus Transformer T-1
Carrier: AT&T

Thanks: 8,454
Thanked 13,437 Times in 7,353 Posts
Default

I ended up having to go into C:\Users\<username>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default and deleting the favicon file before it would restore the icons.
__________________
_
If the information is useful, Like the post, if the person was helpful, Thank the member.
RULES: Lest we forget | This part of signature intentionally left blank.
_________________________________________________

No Ivory-Billed Woodpeckers were harmed in the composition of this message.
lunatic59 is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Reply


Go Back   Android Forums > Android Forums Community > Suggestion Box & Feedback
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 05:00 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.