Go Back   Android Forums > Community Info & Talk > Suggestion Box & Feedback

Get excited for the Samsung Galaxy S5! Find everything you need and discuss it in our Galaxy S5 Forum!

Like Tree1Likes
  • 1 Post By sammyz

test: Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old September 12th, 2012, 07:31 PM   #1 (permalink)
Wait. What??
Thread Author (OP)
 
TheAtheistReverend's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Minneapolis
Posts: 2,685
 
Device(s): SG4, DNA, N7
Carrier: Depends on the breeze.

Thanks: 771
Thanked 795 Times in 613 Posts
Default Site goes into reloading loop

This site does on occasion continuously reload. I don't know if I am the only one that experiences that, but if I click the "stop" button on the browser it will finally stop. I just have to make sure that I stop it when all the content is loaded
Happens on my laptop running chrome browser.
Very frustrating.

__________________
Find AF a helpful place? Me too. Want to be able to reply to threads and talk with us in real time? Why don't you sign up and get all the benefits of membership? Android Forums - Join the party!

Get your own DropBox HERE! Get Copy too!
TheAtheistReverend is offline  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 12th, 2012, 07:34 PM   #2 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 44,060
 
Device(s): LTEvo, 3vo, and Shift
Carrier: Sprint

Thanks: 41,707
Thanked 54,848 Times in 21,880 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TheAtheistReverend View Post
This site does on occasion continuously reload. I don't know if I am the only one that experiences that, but if I click the "stop" button on the browser it will finally stop. I just have to make sure that I stop it when all the content is loaded
Happens on my laptop running chrome browser.
Very frustrating.
Haven't heard that one yet, will pass it along, let you know what I find out.
__________________
|

Minutus cantorum, minutus balorum, minutus carborata descendum pantorum.

Links: Site Rules / Guidelines -and- Zero Tolerance Policy (All Members Read)


For right-on help, the Thanks button is on the right of the post.
For anything out in left field, the /!\ report button is to the left.

Remember, it's our forums and we're all in this together - so let's keep it cool!

Shoot the breeze at the best new gun forum!
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to EarlyMon For This Useful Post:
TheAtheistReverend (September 12th, 2012)
Old September 12th, 2012, 07:35 PM   #3 (permalink)
Senior Member
 
alsaces daddy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Florida
Gender: Male
Posts: 4,920
 
Device(s): ZTE Warp (retired) LG Optimus G (rooted and unlocked)
Carrier: Sprint

Thanks: 2,352
Thanked 1,882 Times in 1,228 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TheAtheistReverend View Post
This site does on occasion continuously reload. I don't know if I am the only one that experiences that, but if I click the "stop" button on the browser it will finally stop. I just have to make sure that I stop it when all the content is loaded
Happens on my laptop running chrome browser.
Very frustrating.
Same with Firefox. Just press stop. Go back. Click a different link. Then hit back. Should correct it.
__________________
Now, now, children. Let's BEHAVE.

If someone has helped you, then hit the THANKS! if it needs a MODS attention, hit !REPORT
alsaces daddy is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to alsaces daddy For This Useful Post:
TheAtheistReverend (September 12th, 2012)
Old September 12th, 2012, 07:40 PM   #4 (permalink)
Wait. What??
Thread Author (OP)
 
TheAtheistReverend's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Minneapolis
Posts: 2,685
 
Device(s): SG4, DNA, N7
Carrier: Depends on the breeze.

Thanks: 771
Thanked 795 Times in 613 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by EarlyMon View Post
Haven't heard that one yet, will pass it along, let you know what I find out.
Thanks, I was trying to think of where to sumbit a "complaint" about it. Glad it wasn't just me. Or maybe that would've been better :/
TheAtheistReverend is offline  
Reply With Quote
Old September 12th, 2012, 07:40 PM   #5 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 44,060
 
Device(s): LTEvo, 3vo, and Shift
Carrier: Sprint

Thanks: 41,707
Thanked 54,848 Times in 21,880 Posts
Default

Wth?? Please try a cache clear, let me know. Private message is fine if you miss me here, thanks.
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
Old September 12th, 2012, 07:42 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
alsaces daddy's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Florida
Gender: Male
Posts: 4,920
 
Device(s): ZTE Warp (retired) LG Optimus G (rooted and unlocked)
Carrier: Sprint

Thanks: 2,352
Thanked 1,882 Times in 1,228 Posts
Default

I've done that boss. Did a full wipe on Firefox. Happened 2 weeks ago every day. Haven't had a chance since.
alsaces daddy is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to alsaces daddy For This Useful Post:
EarlyMon (September 12th, 2012)
Old September 12th, 2012, 07:47 PM   #7 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 44,060
 
Device(s): LTEvo, 3vo, and Shift
Carrier: Sprint

Thanks: 41,707
Thanked 54,848 Times in 21,880 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by TheAtheistReverend View Post
Thanks, I was trying to think of where to sumbit a "complaint" about it. Glad it wasn't just me. Or maybe that would've been better :/
Please drop a line on any stuff like that to your nearest friendly mod, or post it in our Suggestion Box & Feedback forum (bottom of the home page, but tops in admin attention).

Thanks!
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to EarlyMon For This Useful Post:
TheAtheistReverend (September 12th, 2012)
Old September 13th, 2012, 12:21 PM   #8 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 44,060
 
Device(s): LTEvo, 3vo, and Shift
Carrier: Sprint

Thanks: 41,707
Thanked 54,848 Times in 21,880 Posts
Default Site goes into reloading loop

Posts brought over from the Lounge.
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
Old September 16th, 2012, 08:09 AM   #9 (permalink)
Senior Member
 
zuben el genub's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4,762
 
Device(s): Nexus 4, Galaxy S 4G, Nexus S
Carrier: Not Provided

Thanks: 51
Thanked 870 Times in 700 Posts
Default

Just an fyi on complaint:

This site on the Acer A500 using motel wifi was the pits. It was the only site that had a real problem with time. I would see my name as logged in, try to post 2 seconds later and found out I had to log in again. Most of the other forums I belong to worked just fine. Yahoo groups worked just fine. I could read everything and could access most stuff here when logged in stayed connected. Boat Browser doesn't have NoScript.

It was also a PITA to type over everything. Copy and paste didn't always work.

I don't want tapatalk, I looked at it, read the specs, and decided I didn't want it. I'd rather use the browser for forums.

This isn't the only v-bulletin site I belong to. The others were working.

Back home and on the laptop. Everything now OK. I do use NoScript on FX or Pale Moon with no problems. Will have to re login if I take too long to type, but at least login goes through. The Acer is stock ICS. I'd like to know if this is an Acer problem, ICS problem, tablet problem or what?

I'd like to know what was going on.
I have other software that isn't supposed to work with non-stock OS and works great and won't work where it's supposed to. Seems to be too many wacky variables.
zuben el genub is offline  
Reply With Quote
Old September 16th, 2012, 10:17 AM   #10 (permalink)
4 8 15 16 23 42
 
Xyro's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 11,991
 
Device(s): SGS3, Nexus 7, HTC Desire HD, HTC Hero (GSM)
Carrier: Orange

Thanks: 3,186
Thanked 7,189 Times in 3,840 Posts
xyro.af@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by zuben el genub View Post
Will have to re login if I take too long to type, but at least login goes through. T
Are you ticking the Remember Me option when signing in? You'll be signed out for inactivity after a certain period of time if you don't.
__________________
Site Rules/Guidelines

If you see a post that needs a mod's attention, hit the button.
Xyro is online now  
Reply With Quote
sponsored links
Old September 16th, 2012, 11:59 AM   #11 (permalink)
Community Manager
 
Phases's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Nashville, TN
Gender: Male
Posts: 7,016
 
Device(s): Galaxy Note 3
Carrier: Verizon

Thanks: 644
Thanked 15,611 Times in 3,009 Posts
phases78@gmail.com
Default

Also please make sure no "www' makes it into the URL, and if it does try to identify where and let me know.
__________________
Every forum should have a Phases.
Phases is offline  
Reply With Quote
Old October 3rd, 2012, 08:28 PM   #12 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 44,060
 
Device(s): LTEvo, 3vo, and Shift
Carrier: Sprint

Thanks: 41,707
Thanked 54,848 Times in 21,880 Posts
Default

Heard from another - when you click on the link of a subscribed email, it adds a hashtag and that takes you to the last post and an endless update loop - removing the # from the url seems to make it stop.
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to EarlyMon For This Useful Post:
Xyro (October 3rd, 2012)
Old October 16th, 2012, 12:07 PM   #13 (permalink)
Wait. What??
Thread Author (OP)
 
TheAtheistReverend's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Minneapolis
Posts: 2,685
 
Device(s): SG4, DNA, N7
Carrier: Depends on the breeze.

Thanks: 771
Thanked 795 Times in 613 Posts
Default

So in the email sent from the forums, is it possible to stop them adding that hash tag? I'm still getting constant reloads when viewing from my browser.
TheAtheistReverend is offline  
Reply With Quote
Old October 16th, 2012, 12:10 PM   #14 (permalink)
Wait. What??
Thread Author (OP)
 
TheAtheistReverend's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Minneapolis
Posts: 2,685
 
Device(s): SG4, DNA, N7
Carrier: Depends on the breeze.

Thanks: 771
Thanked 795 Times in 613 Posts
Default

If I remove the only hash tag I see in this address:
Phone covers?
The page is then "not found".
If I leave it in and try to view it in my browser, it reloads, then reloads, then reloads, etc.


Edit:
What the heck?! It stopped again.
I don't understand.
TheAtheistReverend is offline  
Last edited by TheAtheistReverend; October 16th, 2012 at 12:14 PM.
Reply With Quote
Old October 16th, 2012, 01:35 PM   #15 (permalink)
4 8 15 16 23 42
 
Xyro's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 11,991
 
Device(s): SGS3, Nexus 7, HTC Desire HD, HTC Hero (GSM)
Carrier: Orange

Thanks: 3,186
Thanked 7,189 Times in 3,840 Posts
xyro.af@gmail.com
Default

Removing just the # symbol will break the URL, as you've found. I would try removing all of '#post5087826' as a temporary workaround, as that won't break the URL.
Xyro is online now  
Reply With Quote
Old October 16th, 2012, 05:31 PM   #16 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 44,060
 
Device(s): LTEvo, 3vo, and Shift
Carrier: Sprint

Thanks: 41,707
Thanked 54,848 Times in 21,880 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Xyro View Post
Removing just the # symbol will break the URL, as you've found. I would try removing all of '#post5087826' as a temporary workaround, as that won't break the URL.
I understood that there was an extra hashtag, maybe at the end.

I'll try to recreate it, this is all second hand from me.
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
Old October 16th, 2012, 05:43 PM   #17 (permalink)
4 8 15 16 23 42
 
Xyro's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 11,991
 
Device(s): SGS3, Nexus 7, HTC Desire HD, HTC Hero (GSM)
Carrier: Orange

Thanks: 3,186
Thanked 7,189 Times in 3,840 Posts
xyro.af@gmail.com
Default

Quote:
Originally Posted by EarlyMon View Post
I understood that there was an extra hashtag, maybe at the end.

I'll try to recreate it, this is all second hand from me.
I'm basing what I said on the URL TheAtheistReverend posted, which looks like a normal permalink URL with no extra #:

Quote:
Originally Posted by TheAtheistReverend View Post
If I remove the only hash tag I see in this address:
[url]http://androidforums.com/htc-droid-incredible-2/616597-phone-covers.html#post5087826[/url]
The page is then "not found".
If I leave it in and try to view it in my browser, it reloads, then reloads, then reloads, etc.


Edit:
What the heck?! It stopped again.
I don't understand.
Xyro is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Xyro For This Useful Post:
EarlyMon (October 16th, 2012)
Old October 16th, 2012, 06:52 PM   #18 (permalink)
Wait. What??
Thread Author (OP)
 
TheAtheistReverend's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Minneapolis
Posts: 2,685
 
Device(s): SG4, DNA, N7
Carrier: Depends on the breeze.

Thanks: 771
Thanked 795 Times in 613 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Xyro View Post
Removing just the # symbol will break the URL, as you've found. I would try removing all of '#post5087826' as a temporary workaround, as that won't break the URL.
I often end up just using the phandroid app when this happens. it is just frustrating I can't reliably use the links in my emails.

The browser version is working fine right now. I can't figure out how to consistently recreate the problem.

I do find it hilariously ironic trying to read or post in this thread while it is constantly reloading.
TheAtheistReverend is offline  
Reply With Quote
Old October 16th, 2012, 07:57 PM   #19 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 44,060
 
Device(s): LTEvo, 3vo, and Shift
Carrier: Sprint

Thanks: 41,707
Thanked 54,848 Times in 21,880 Posts
Default

Just to cover all of the bases, what email client are you using? Thanks!
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
Old October 16th, 2012, 10:17 PM   #20 (permalink)
Wait. What??
Thread Author (OP)
 
TheAtheistReverend's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Minneapolis
Posts: 2,685
 
Device(s): SG4, DNA, N7
Carrier: Depends on the breeze.

Thanks: 771
Thanked 795 Times in 613 Posts
Default

Gmail is the email client always, and so far I have seen the reloading on My DInc2 running Paranoidandroid CM10/JB Hybrid on the stock browser, CCM7 V1.5 stock browser, On PCs running IE (not sure of the version as it is at work, I do know it is NOT 9) on XP, Chrome on Win7 and it is happening now on Chromium on Ubuntu 12.04. Though it is constantly reloading right now, it is barely disruptive, just annoying. I am obviously able to type this out at the moment. Every other time I look up though I see the icon in the current tab show as a the Chromium progress circle and the screen flashes/blinks.
TheAtheistReverend is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to TheAtheistReverend For This Useful Post:
EarlyMon (October 17th, 2012)
sponsored links
Old October 19th, 2012, 07:09 PM   #21 (permalink)
LG Whiz Kid
 
sammyz's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Fort Lauderdale, FL
Gender: Male
Posts: 8,365
 
Device(s): LG Motion 4G---- LG Optimus L9
Carrier: MetroPCS

Thanks: 2,088
Thanked 2,111 Times in 1,408 Posts
Default

Well the reloading loop just happened to me for once, but I think it was because of me tethering....not sure why it happened, lots of weird things happen when tethering metroPCS......
__________________
With some reading of threads and asking questions, newbies become experts.
sammyz is offline  
Reply With Quote
Old October 24th, 2012, 10:40 AM   #22 (permalink)
Community Manager
 
Phases's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Nashville, TN
Gender: Male
Posts: 7,016
 
Device(s): Galaxy Note 3
Carrier: Verizon

Thanks: 644
Thanked 15,611 Times in 3,009 Posts
phases78@gmail.com
Default

Submitted to dev, sorry for the trouble!
Phases is offline  
Reply With Quote
Old October 24th, 2012, 11:31 AM   #23 (permalink)
Senior Member
 
PyroSporker's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,515
 
Device(s):
Carrier: ):

Thanks: 764
Thanked 1,107 Times in 607 Posts
Default

Just to try to help provide a little more data and maybe zero in on what is going on?

Windows 7 / Android 4.0.3
Firefox / Stock HTC browser

I see the constant reloading somewhat frequently, especially with "new posts".
I casually mentioned it here in passing.

When pressing the go to last post button () shortly after a new post has been made (within 2 minutes?, 5 minutes? not sure - after a certain amount of time it won't let a reload loop happen anymore) the post will sometimes not appear or sometimes the page will be sent into a reload loop. Not sure what the cause is, but to me it seems like something might be out of sync or does not update right away and takes a few minutes to catch up (database?).

Go to last post button and Subscription links use the same #post123456 format on the URL. I'd imagine if you try a subscription email link right after a new post has been made I think it would cause a reload loop just like the 'last post' button does for "new posts".
As Xyro mentioned before in post 15, removing the #post123456 stops the reload but disables the ability to jump to the newest post and most easily keep up to date on a thread.

Log in time 'lapsing' could be a factor. I don't save log in info/cookies to my browser. Log in lapses may cause some sort of disparity, but it may be a side issue.
PyroSporker is offline  
Last edited by PyroSporker; October 24th, 2012 at 12:54 PM.
Reply With Quote
Old November 3rd, 2012, 12:26 AM   #24 (permalink)
4 8 15 16 23 42
 
Xyro's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 11,991
 
Device(s): SGS3, Nexus 7, HTC Desire HD, HTC Hero (GSM)
Carrier: Orange

Thanks: 3,186
Thanked 7,189 Times in 3,840 Posts
xyro.af@gmail.com
Default

I accidentally recreated this by following the permalink (#post123456) to a deleted post while not logged in. The page refreshed every few seconds. This was in firefox 16.0.2 on windows 8 x64.

So, not exactly the same trigger as previously discussed here, but the end result was the same.
Xyro is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Xyro For This Useful Post:
EarlyMon (November 3rd, 2012)
Old January 30th, 2013, 12:45 AM   #25 (permalink)
LG Whiz Kid
 
sammyz's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Fort Lauderdale, FL
Gender: Male
Posts: 8,365
 
Device(s): LG Motion 4G---- LG Optimus L9
Carrier: MetroPCS

Thanks: 2,088
Thanked 2,111 Times in 1,408 Posts
Default

So I opened this link with google chrome for Android http://androidforums.com/motion-4g-all-things-root/608228-official-motion-4g-10c-d-firmware-4.html#post5485446 and it just keeps reloading over and over again.

Also, it only does this when I am not logged in...
sammyz is offline  
Last edited by EarlyMon; January 30th, 2013 at 05:41 AM.
Reply With Quote
Old January 30th, 2013, 05:40 AM   #26 (permalink)
The PearlyMon
 
EarlyMon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: New Mexico, USA
Posts: 44,060
 
Device(s): LTEvo, 3vo, and Shift
Carrier: Sprint

Thanks: 41,707
Thanked 54,848 Times in 21,880 Posts
Default

Merged with previous topic.
EarlyMon is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to EarlyMon For This Useful Post:
sammyz (January 30th, 2013)
Old January 30th, 2013, 06:28 AM   #27 (permalink)
LG Whiz Kid
 
sammyz's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Fort Lauderdale, FL
Gender: Male
Posts: 8,365
 
Device(s): LG Motion 4G---- LG Optimus L9
Carrier: MetroPCS

Thanks: 2,088
Thanked 2,111 Times in 1,408 Posts
Default Re: Site goes into reloading loop

Quote:
Originally Posted by EarlyMon View Post
Merged with previous topic.
I couldnt find that topic, thanks!
ILYfp likes this.
sammyz is offline  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sammyz For This Useful Post:
EarlyMon (January 30th, 2013)
Reply


Go Back   Android Forums > Community Info & Talk > Suggestion Box & Feedback
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 01:37 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.